1. nebiju lielpilsētā, mana bija Murcia, līdz ar to priekštats tāds, ka darba laiks ir nestandarta, jo visu sabojā tās siestas..man kautkā liekas, ka darba laiki līdz pat 20tiem vakarā ievilkās.. Katrā ziņā tad, kad latvietis normālais dodas iepirkties, veikali un viss pārējais ir paralizēts
2. ēšanas paradumi nelikās pieņemami: vakariņas ap 21 vai 22!?! kamon!!!
3. ballēšanās paradumi - izvirzīties no mājas ap 2:00 naktī...un rēķini,ka nākamajā dienā tak darbs :)
4. BIju 5 mēnešus - ziemas/ pavasara sezona; ziemā bija ap 5 grādiem, pavasarī jau krietni siltāks, vasarā no karstuma nobeigties var :)
5. Itāļi ir smukāki ;) Viens krabis uz ielas mēģināja iepazīties, biju uz randiņu-visnotaļ ekskluzīvi :D es ne vārda spāniski, viņš ne vārda angliski, bet kautkā sapratāmies-izvizināja mani ar motorolleri :D :D Kad sāka uzmākties, atšuvos fiksi, fiksi :P Vēl bija viens bāra īpašnieks - milzīgs gan garumā gan platumā :D , viss jauki, viss skaisti, bet vispār tajā laikā skatījos sadreināta :)
Bret piedzīvojums pa pirmo ;) Neko nenožēloju! Ballītes uz vella paraušanu, ierasta lieta ir klubos alus (drīzāk čurūdens) un sangria pa velti ;)
ja man būtu mazāk gadu un gribētos action, droši vien aizbrauktu uz Spāniju,lai pastrādātu, noķertu action un iemācītos valodu ;)