Recepšu apkopošana

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Sveikas, Cosmo meitenes! Ar Jauno gadu esmu apņēmusies attīstīt savas zemā līmeņa kulinārijas prasmes. Bieži draugos un citviet redzu vienkāršas receptes. Šķiet, ka to nu gan atcerēšos, bet paiet laiks un aizmirstu. Ja saglabāju datorā linku, tad tas manā desktopa nekārtībā arī pazūd. :-D Kā jūs apkopojat un saglabājat savas receptes? Word failā vai arī klasiski - iekārtojot kladīti, burtnīcu?

Un vēl... Kāds ir jūsu Top 3 vai Nr. 1 visvieglākā un tajā pat laikā garšīgākā recepte? ( Varat minēt gan saldos ēdienus, gan pamatēdienus.)
12.01.2013 15:51 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Blogā :) Iepriekš bija doma tādā taustāmā formātā pierakstīt, saglabāt, BET es ļoti reti kad gatavoju kaut ko vairākas reizes, ir tik ļoti daudz receptes, ko gribētu izmēģināt, ka es tikai visu laiku ņemu jaunas..nav jēga neko pierakstīt.
12.01.2013 20:30 |

Reitings 193
Reģ: 03.09.2012
Es nopirku pirms kāda laika grāmatnīcā speciāli šim nolūkam paredzētu pavārgrāmatu, kur pats var ierakstīt mīļākās receptes. Man pašai patīk, tur ir ne vien tabula produktu masām (pārvēršanai no gramiem uz, piemēram, krūzēm vai ēdamkarotēm), bet pa vidu arī labi jociņi par ēšanu un ēst gatavošanu.

Elektroniskā saglabāšana man personīgi ne pārāk - tas ir tieši tāpat kā ar grāmatu lasīšanu, ja man jāizvēlas starp elektronisko vai iesietu, rokās paņemamu grāmatu, izvēlēšos pēdējo. :)
13.01.2013 11:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits