Dīvainākās bailes

Reitings 72
Reģ: 30.06.2012
čau visām,

tā nju sanācis, ka šovakar nebija ko darīt, un aizdomājos par bailēm, kādas piemīt katram no mums, bet ne šādām tādām, bet tādām dīvainākām, kam praktiski nebūtu nekāda pamata, ja nu vienīgi retajos gadījumos tikai. Līdz ar to radās ziņkāre, kā ir jums ar tām bailēm, vai tādas ir un kadas:).

Man pašai, piemēram, ir bail vakaros skatīties uz logu vai pa to, ir tāda sajūta, ka paskatoties varētu ieraudzīt, ka kāds skatās pretī, un telpās bez aizkariem vispār pagrūti, parasti varu kaut palagus vai dvieļus sakārt aizkaru vietā, ja man ir jāpaliek tādā pa nakti vai jāpavada vakars vienai:D

Vai arī, piemēram, ja vakarā ir skatīta kāda tiešām laba šausmene, kas arī pabiedē, tad, ja esmu viena saritinos pēc tam zem segas, ka ārā nepaliek nekas, un galvu nebāžu ārā kamēr neaizmiegu:D, bet, ja esmu kopā ar kādu tad vnk piespiežos kārtīgi klāt un tā arī guļu, ir tā otram ērti vai nav, tad vismaz jūtos droši:D
11.01.2013 22:05 |

Reitings 570
Reģ: 29.01.2009
Paniskas bailes no abiniekiem! ffuuuuuu
13.01.2013 12:35 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ieva, kas tev notika Francijaa ar zirnekljiem? :D

nu man arii jau parastaas piemineetaas bailes - sejas spoguljos, kravas mashiinas, tumsa, aatraa skrieshana uz tualeti naktii. Bet tikai tad, ja pati sadomaajos, taa paarsvaraa nee.

Bet man ir ljoooti bail no augstuma. 11. klasee mums sportaa bija klinshu kaapshana, ilgi nevareeju sanjemties, peedeejaa nedeeljaa sanjeemos, uzkaapu liidz augshai un izdariiju lielu kljuudu - paskatiijos lejaa. un viss. zinu, ka mani tureeja, jaalaizhas lejaa, bet nu nevaru un viss. Paliku kaadas 15 minuutes vienkaarshi sastingusi, visi muskulji saspringti un raudaaju, jo domaaju, ka viss muuzhs uz taas sienas buus jaapavada. Beigaas kaut kaa sanjeemos, izleedzu taas bailes. Peec tam kaadu stundu veel staigaaju ar ljumiigaam kaajaam un triicoshu sirdi.

Veel man riebjas potes, asins analiizhu njemshana no pirksta vai veenaam. Es vienmeer raudu. Kad biju maza, tad mani bija jaatur, jo muku prom. Tagad jau liela, zinu, ka nevar taa aardiities, bet asaras klusi birst taapat, nevaru kontroleet.

Un viss, kam ir vairaak nekaa 4 kaajas manaas aciis nav normaali. Taureniishi, piemeeram, ir smuki no attaaluma, bet ja paskatos tuvaak un ieraugu kaajas, taa uzreiz sirds pa muti laukaa. Taatad visi kukainji, zirneklji, insekti, garneles, astonjkaaji. Nu nav jaabuut tik daudz kaajaam :D
13.01.2013 17:12 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
ja sadomājos, tad man ir bail no tā, ka mazgājot seju un pēc tam ieskatoties spogulī ieraudzīšu kaut kādu baisu seju :D
man ir bail no vaļējām trepēm, agrāk tā nebija, bet esmu ievērojusi, ka nevaru droši paiet un ja vēl kāds draudzīgi uzpliķē vai pa jokam pagrūž, nevaru izturēt, liekas , ka pārkritīšu pāri trepēm un nokritīšu lejā :D
13.01.2013 17:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits