Dīvainākās bailes

Reitings 72
Reģ: 30.06.2012
čau visām,

tā nju sanācis, ka šovakar nebija ko darīt, un aizdomājos par bailēm, kādas piemīt katram no mums, bet ne šādām tādām, bet tādām dīvainākām, kam praktiski nebūtu nekāda pamata, ja nu vienīgi retajos gadījumos tikai. Līdz ar to radās ziņkāre, kā ir jums ar tām bailēm, vai tādas ir un kadas:).

Man pašai, piemēram, ir bail vakaros skatīties uz logu vai pa to, ir tāda sajūta, ka paskatoties varētu ieraudzīt, ka kāds skatās pretī, un telpās bez aizkariem vispār pagrūti, parasti varu kaut palagus vai dvieļus sakārt aizkaru vietā, ja man ir jāpaliek tādā pa nakti vai jāpavada vakars vienai:D

Vai arī, piemēram, ja vakarā ir skatīta kāda tiešām laba šausmene, kas arī pabiedē, tad, ja esmu viena saritinos pēc tam zem segas, ka ārā nepaliek nekas, un galvu nebāžu ārā kamēr neaizmiegu:D, bet, ja esmu kopā ar kādu tad vnk piespiežos kārtīgi klāt un tā arī guļu, ir tā otram ērti vai nav, tad vismaz jūtos droši:D
11.01.2013 22:05 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man ir bail no sāpēm, uguns un no noslīkšanas (tāpēc es neiemācījos peldēt). Ar tām sāpēm ir tā, ka tieši dēļ tām bailēm esmu nenormāli piesardzīga - nelēkšu, neskriešu, kur nevajag un esmu maksimāli apdomīga dažādās riska situācijās.
Ar uguni nav problēmu, ja deg ugunskurā, varu sēdēt klāt, bet es faktiski neko nedaru ar sērkociņiem un Jāņos nevaru pārlēkt pāri pat kvēlojošām oglēm :D
Slīkusi esmu reāli un bērnībā ļoti daudz sapņos. Arī no augstuma it kā ir bail, bet, ja esmu uzkāpusi baznīcas tornī, tad tomēr nav tik traki.
12.01.2013 14:51 |

Reitings 74
Reģ: 10.09.2012
Bail no visa kas saistās ar vecuma pienākšanu! No krunciņām,stīviem kauliem,sirmiem matiem utt... brrrr !!!!
12.01.2013 14:56 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
bail iet vienai pa tumsu
bailes no nezināmā-no tā,ko es nesaprotu
bailes nomirt- bailes novecot
bail no vientulības
no augstuma
bail no tiem riebīgajiem kukaiņiem,rāpuļiem utml.
12.01.2013 15:07 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
man ir ļoti bail un pretīgi no vabolēm :D
tās laikam sekas Kolorādo vaboļu lasīšanai no kartupeļu lakstiem bērnībā :D
12.01.2013 15:22 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
No tumsas paniski baidos, uz/no tualetes naktī burtiski skrienu. Mazai bija bailes kāpt uz 2. stāvu, likās, ka tur kāds ir un saķers manu kāju, kad uzzināju, ka arī māsai bija tāda pati sajūta, nebūt nesajutos omulīgi. Bailes palikt vienai, visu laiku telefons blakus, iedomājos, ka pēkšņi varētu trubas pārplīst, sākties ugunsgrēks, kkas uzsprāgt, jumts iebrukt utt., loģiski apzinos, ka ļoti, ļoti maza iespējamība, bet reizēm sadomājos un raudāt no stresa sāku. Bailes no augstuma, pat, ja draugs uzceļ sev uz pleciem, man nav pamata zem kājām, sākas histērija, trīcu un raudu, lai gan Zaķusalā tv tornī esmu bijusi un vēl šur tur, lejā gan tikai drusku palūrēju. :D Tā kā maza gandrīz noslīku, satrūkstos un elpa aizsitas pat tad, ja dušā ūdens iesitas sejā, tas pats lietus laikā, ja tā pamatīgi līst, arī fēns, ja uzpūš uz sejas, satrūkstos, arī seju nespēju tā vnk. nomazgāt kā normāli cilvēki - pasmeļot saujā ūdeni, slapinu pirkstu galus un mazgāju/skaloju seju.
Smagās arī sajūsmu neizsauc, jo reiz mūs gandrīz saplacināja 2 smagās, kuras burtiski mašīnas priekšā salikās kopā un aizslīdēja katra savā grāvī no trieciena, tā pat daudz dzirdēts, ka nav kārtīgi nostiprināta un vnk. nokrīt tā krava, nesen pat vienu saplacināja, ir daudz arī redzēts, ka nokrīt koki/dēļi no kravas, arī uz ceļa mētājas, loģiski, ka neviens tur nenolika prieka pēc.
Pa logu paskatīties tumšā laikā nespēju, ja nav aizkari, liekas, ka visu laiku kāds skatās uz mani, vienalga, kaut vai 18. stāvs, kāpņu telpā, it īpaši tumšā, liekas, ka uzskriešu kādam virsū. Jaukas domas nenāk prātā arī tad, ja kāds straujiem soļiem tuvojas vai kāds dīvainis vnk. skatās virsū. Pēc tā, kas pēdējā laikā notiek, es pat nesaprotu, kur būtu droši, jo ārpusē dīvaini ļautiņi, iekštelpās arī man nav omulīgi. :D
12.01.2013 15:45 |

Reitings 370
Vienīgās tādas bailes kā fobijas man ir no adatām un tamlīdzīgām lietām, ko lieto ārsti, lai pāršķeltu ādu. Asins analīzes no pirksta jau ir murgas, pagājušogad vajadzēja taisīt un iznācu no tā kabineta, apsēdos un tāds kā drusdzis pilnīgi uznāca. Palika karsti un auksti, nosvīdu slapja minūtes laikā, brr. Jau doma vien par to, ka ņemtu asinis no vēnas liek sarauties.

Tas vispār ir diezgan dīvaini, jo nav man bail no asinīm, vai teiksim šūšans adatām, arī ja iegriežu pirkstā neģībstu.
12.01.2013 16:04 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Godīgi sakot, kā lielai daļai, man ir bail no nāves. Tāpēc arī ilgu laiku baidījos lidot. Katru reizi, kad to darīju, bez maz prāā sagatavojos :D Bet vakardien lidoju un sapratu, ka reāli vienalga. Nomirt aio katastrofā salīdzinot ar citiem nāves veidiem būtu pat labs variants. Episki un skaista skata pavadījumā. Varbūt izklausās slimi ā teikt, bet tieši tāpēc man nav bail no visādām trauksmes sirēnām vai teroraktiem. Protams, neko tādu negribu un ja kas tāds notiktu, paņika arī būtu, bet tā ideja nešķiet tik biedējoša.
12.01.2013 16:05 |

Reitings 71
Reģ: 04.12.2012
Jūs nu gan esat tādas mīzējas. Vai nav grūti vispār šai pasaulē dzīvot, ja pat pa ielu ir bail iet?
12.01.2013 16:22 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
No ugunsgrekiem un visu kas saistits Ja nodeg maja liekas viss cauri un es varesu dzivot pamestaas ekaas un sagaidit naavi

No attiecibam, jo ir pagruti noturet masku sev uz sejas, izlikties laimigai un skiet ja bus attiecibas bus jaatskaitas par katru soli un 3katru dienu iespejams jabaz viriesa daikts mutee, kas man uzdzen vemsanas refleksu.

Lielveikali un apsargi iedvess mani panikas leekmes (psihologiski iemesli) liekas mani nosoda ja perku edienu.

Dzemdiibas un viss kas ar to saistits, dzemdibu sapes un pec berna klut par briesmigi resnu curvy meiteni..

un veel nav bail bet nenormaali ienistu zobarstus un gastroskopiju (kobra) proceduras.
12.01.2013 19:52 |

Reitings 1111
Mani burtiski paralizē tie negaidītie durvju zvani. Es tiešām nezinu, ko darīt. Dažkārt pat bail actiņā skatīties, jo domāju - nu ko tad es darīšu, lai arī ko tur ieraudzīšu. Tas cilvēks taču jau zinās, dzirdēs, ka pienācu, tātad tēlot, ka neviena nav, ir muļķīgi. Un turklāt man vienmēr šķiet, ka tas jau iepriekš zināms, ir kāds vai nav - var taču redzēt, ka elektrības skaitītājs kāpņu telpā griežas, vai gaisma iedegta utt. Turklāt, ja neveru vaļā, tad tā ir vēl zīme, ka esmu viena mājās. Ai, no šitādiem gadījumiem man ir reāli bail, kaut arī parasti tie ir kartupeļu tirgotāji vai radi, kas atnāk ciemos, nebrīdinot.
12.01.2013 19:58 |

Reitings 1111
Un vispār, manuprāt, ir tikai absolūti normāli pabrīdināt, pirms nākt ciemos. Es nevaru ciest, kad kāds nāk nebrīdinot. Un es neesmu neviesmīlīga. Man patīk uzņemt ciemiņus, bet ne jau bez brīdinājuma.
12.01.2013 19:59 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
ahh jaaa. Ja esmu pavadijusi bezmiega ankti un lurejusi šausmenes un no rīta dzirdu klauvējienu tiik bail ..
12.01.2013 20:03 |

Reitings 12651
man nav nekas baigi izteikts, nu, varbūt tikai novecot negribas :D

un nepatīk visādi kukaiņi un pretīgi tārpi, bet ne tik ļoti, lai spiegdama skrietu apkārt.

Bet es biju ļoti pārsteigta, kad pavisam nesen uzzināju, ka ir cilvēki, kam bailes no pārtikas produktiem - rozīnēm, tomātiem un tā. Man tas galīgi nav saprotams - neko tak nevar izdarīt tie augļi :D
12.01.2013 20:25 |

Reitings 333
Reģ: 27.05.2010
Nevarētu saukt to par fobiju,bet man arī šausmīgi nepatīk negaidīti durvju zvani. Biežii neveru vaļā, izslēdzu TV vai mūziku un sēžu uz vietas,lai izklausās,ka neviena nav :D Ja grib nākt ciemos var taču pazvanīt.
Bērnībā nepatika iet gar tiltu margām,likās,ka iegāzīšos ūdeni. Laikam tapēc man ir paniskas bailes noslīkt.
Šonakt redzēju dīvaini sapni par braukšanu liftā, tas pēkšņi sāka gāzties slīpi uz sānu, pirms apgāzos pamodos :D Tagad laikam biežāk iešu pa trepēm :D
12.01.2013 20:29 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Manuprāt, vismuļķīgākās bailes ir no ārstiem, es vēl saprastu, ka jābaidās no ārsta, ja tas ir dzīvības un nāves jautājums, bet tā kā te forumā visbiežāk novērojams - zobārsti un ginekologi, pfff :D

Es baidos no tumsas, dziļa ūdens, zirnekļiem, augstuma.

Pēdējo reizi kārtīgi baidījos oktobrī, uzkāpu 200m augsatumā baznīcas tornī, pa trepēm, kuras gāja pa ārpusi. Visu laiku skaitīju tur un atpakaļ līdz 100, trīcēja ceļi, biju iekrampējusies margās. :D

Es vispār baidos no nāves un visa sliktā, kas ar mani var notikt, jo ļoti sevi mīlu. :D
12.01.2013 20:36 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
paniskas bailes no cuuskaam un zurkaam! un melniem kakjiem... :D
12.01.2013 20:41 |

Reitings 82
Reģ: 20.02.2009
Man ir fobija no zirnekļiem
Nekāpju liftos, jo sevisķi viena, ciest tos nevaru.

Bail peldēties svešās vietās, peldos tikai jūrā un drauga dīķī, jo šķiet,ka varu uzkāpt kkam virsu. Upe vispār neesmu peldējusies, jo šķiet ka straume var aiznest. Vispār man bail no lielām upēm, Daugava ir tik tumša un dziļa:D

Bail arī no svešiem suņiem, ja eju kkur un suns sāk riet es vienmēr noraustos.
12.01.2013 22:16 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
bail no trakotriem,īpaši,ja viņiem ir kaut kādi verķi priekšā vai pakaļā.Drausmīgi bail,reizēm līdz panikai no dziļa ūdens un pat no tumši zilas krāsas,jo tā atgādina dziļu ūdeni.
13.01.2013 01:42 |

Reitings 193
Reģ: 19.10.2009
-Man mājās bija trepes, kurām ir pakāpieni ar šķirbām ! Nu nevis pilnie! Un vienmēr, kad nācu no augšas uz leju, šķita, ka kāds briesmonis bāzīs ārā rokas un ķers mani aiz kājām! Arī tagad, kad eju pa tādām trepēm viena, reizēm sākās paranoja to atceroties, un lecu lejā pa vairākiem pakāpieniem vai skrienu !
-Vēl, bailes, ja ka'ds no tuviniekiem neceļ telefonu ! Uzreiz iedomājos visļaunāko , kas var notikt ! Ir bijis tā, ka mamma neceļ telefonu ~2h , un braucu 100 km tālo ceļu, lai apskatītos vai viņai viss ir kārtībā ! Traucos rudens vēlā vakarā pa lietaino ceļu, pati gan sapratu, cik tas ir muļķīgi, bet tik traki biju sadomājusies, ka šķita, ka tiešām ir noticis kaut kas briesmīgs ! Tas noteikti arī ir no filmu ietekmes !
-Ļoti bail ir palikt apaļai/resnai, šķiet, ka tad vairs nebūs nekāda prieka dzīvot, lai gan tās ir pilnīgas muļķības, un nevar taču tā pēkšņi, vienā dienā palitk resna :D !
-Vissmieklīgākās manas bailes ir skatīties zvaigžņotās debesīs :D Ja ieraugu , ka nokrīt zvaigzne, momentāli noraustos, pilnīgi asaras acīs saskrien, nezinu, kāds tam ir izskaidrojums, bet tā vienkārši ir :D !
-Nevaru paklausīties mūziku vai paskatīties TV, ja esmu viena mājās , jo šķiet, ka nedzirdēšu, ja kāds staigās pa māju, spokosies, nezinu :D!

Vispār esmu nenormāli bailīga, jebkur saskatu ko bailīgu !
13.01.2013 02:42 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Man ir šausmīgi bail no liftu durvīm (jo sevišķi, kas ir vecajās daudzīvokļu mājās) Man ir bail, kad mani vai kādu citu, tās durvis saspiedīs ! Bet no paša lifta man nav bail :D

Vēl man nepatīk, atrasties mājās, kur ir kaut kādi veci spoguļi, ja esmu viena. Un ir ļoti nepatīkami gulēt jebkādam spogulim pretī. Man škiet, kad tas man pa miegam kaut ko atņems, bet ja tas spogulis ir no sāna vēl nekas :D

Bail ir tumsā omītes mājā, tur es ddrošibā jūtos tikai otrajā stāvā, ja pa nakti sagribas uz tualeti, tad nemaz tur lejā nerādos viena, jo bail iet pat ar visām gaismām !

Tagad man arī ir bail no zirnekļiem, pēc atgadījuma, kas man notika Francijā, tagad man liekas, kad tie zirnekļi man visu laiku skries pakaļ :D
13.01.2013 02:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits