Dīvainākās bailes

Reitings 72
Reģ: 30.06.2012
čau visām,

tā nju sanācis, ka šovakar nebija ko darīt, un aizdomājos par bailēm, kādas piemīt katram no mums, bet ne šādām tādām, bet tādām dīvainākām, kam praktiski nebūtu nekāda pamata, ja nu vienīgi retajos gadījumos tikai. Līdz ar to radās ziņkāre, kā ir jums ar tām bailēm, vai tādas ir un kadas:).

Man pašai, piemēram, ir bail vakaros skatīties uz logu vai pa to, ir tāda sajūta, ka paskatoties varētu ieraudzīt, ka kāds skatās pretī, un telpās bez aizkariem vispār pagrūti, parasti varu kaut palagus vai dvieļus sakārt aizkaru vietā, ja man ir jāpaliek tādā pa nakti vai jāpavada vakars vienai:D

Vai arī, piemēram, ja vakarā ir skatīta kāda tiešām laba šausmene, kas arī pabiedē, tad, ja esmu viena saritinos pēc tam zem segas, ka ārā nepaliek nekas, un galvu nebāžu ārā kamēr neaizmiegu:D, bet, ja esmu kopā ar kādu tad vnk piespiežos kārtīgi klāt un tā arī guļu, ir tā otram ērti vai nav, tad vismaz jūtos droši:D
11.01.2013 22:05 |

Reitings 236
Reģ: 29.04.2011
Man ir standarta bailes no rāpuļiem, nenormāli no sirseņiem un zirnekļiem.
Arī no zibens, vēl es baidos no ieročiem piedzērušiem cilvēkiem un no sajūtas, ka neesmu aizslēgusi dzīvokli un ir vēl bailes, ka naudas var nepietikt :d
12.01.2013 07:45 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Ir divas lietas no , kurām tiešām baidos.. 1) tie ir zirnekļi. Kad tos ieraugu varu iebļauties tik skaļi, ka kaimiņiem liktos , ka mani kāds galina nost :D
2) Dziļums. Lai gan peldu diezgan labi, baseinos es vienmēr peldu gar maliņu (ja nu , kas lai varu pieķerties pie margām) un atklātās ūdenstilpnēs peldu tikai tur , kur varu nostāties uz kājām.
12.01.2013 10:02 |

10 gadi
Reitings 638
Reģ: 27.06.2012
Man bail no lidojošiem priekšmetiem :D jo pirms gadiem 5 viens puisis spēlējot volejbolu, trāpīja ar gremdi man pa seju.. traki :D
12.01.2013 10:19 |

Reitings 51
Reģ: 22.02.2012
Teikšu, ka arī es esmu ļoti bailīgs cilvēks, man ir bail vakaros pa tumsu iet vienai pa ielu, jo vienmēr liekas, ka kāda mašīna, kas brauks aiz manis, apstāsies un ieraus mani iekšā. Tad man it ļoti bail no čūskām, visādiem kukaiņiem un zirnekļiem. Nevaru tos ciest.
Manam brālim ļoti patīk mani pabiedēt, tāpēc vienu dienu, kad sēdēju savā istabā pie datora, viņš ienāca iekšā un nemanot uz galda nolika mazu (kādi 12 cm) beigtu zalkti un, kad es viņu ieraudzīju, tad histērijā sāku kliegt, tas bija vnk šausmīgi. Atceros, ka ielēcu dīvānā un iespiedos stūrī un kliedzu visu laiku, biju šausmīgi pārbijusies, kājas pat trīcēja :D
Un vēl man ir ļoti bail no krupjiem, nevaru pat paskatīties uz viņiem, it sevišķi, ja viņi ir lieli.
12.01.2013 10:32 |

Reitings 362
Reģ: 01.10.2012
Man ir ļoti bail no augstuma, bet tas mani nekad neattur no rāpšanās visur augšā. Lielākais sapnis ir izlēkt ar izpletni, bet vēl neesmu sadūšojusies.
Man ir bail no tumsas, mašīnām un nepazīstamiem vīriešiem ( arī trauma). Vienreiz pat sāku histēriski kliegt, kad viens vīrietis uz ielas pienāca man klāt. (izskatījās pēc zagļa un narkomāna)
Man ir bail no murgiem, jo tie man ir ļoti traki - vienmēr iestājas miega paralīze. Kāds man kko nesaprotamu čukst ausīs un es neko nevaru izdarīt - ne pakliegt, ne pakustēties.
Un man arī ir bail par citu cilvēku dzīvību - vienmēr esmu panikā, ja kāds kaut ko nosacīti bīstamu dara.
12.01.2013 10:57 |

Reitings 319
Reģ: 29.01.2009
Man tiešām ir paniskas bailes no tumsas. Vienreiz braucot mājās no Vācijas, apmaldijāmies ar mašīnu vēlā naktī Polijā.....Bija dažādi traki piedzīvojumi, pēdejais piliens bija, kad plkst. 2:00 naktī skanēja pa radio if tomorrow never comes. No tā laika man ir bail tuimsā braukt ar mašīnu.
12.01.2013 10:58 |

Reitings 95
Reģ: 23.12.2012
Baidos no dzērājiem, liela augstuma un zirnekļiem (lielu ieraugot man naktī pat murgi rādās par viņu :( ).

Man ir bail no sāpēm. Ļoti.
12.01.2013 11:22 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Jā, piekrītu ar tiem negaidītajiem durvju zvaniem. Īpaši, ja tie ir vēlu vakarā un esmu viena Rīgas dzīvoklī - neeju atvērt(izņēmumi, protams, ir reizes, kad zinu, ka pie manis nāks kāds). Man bail, ka tas ir kāds no maniem kriminālajiem kaimiņiem.
12.01.2013 11:41 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Bail no ūdens. :D
Un vēl man ir bail no izjūtas, kad mazgāju seju un kāds varētu stāvēt aiz muguras, tāpēc tas process notiek mērkaķa ātrumā :D
12.01.2013 11:46 |

Reitings 165
Reģ: 08.11.2011
man ir bail praktiski no visa :D
bail no tumsas (JOPROJĀM), vienai pašai tumšās telpās nav iespējams uzturēties, bail, ka mani notrieks kāda mašīna, bail no cilvēkiem, kuri varētu nodarīt man ļaunu(izvarot, nogalināt, iešaut lodi pierē u.c.), tad man vēl ir bail no novecošanas, bail, ka vienu dienu ieiešu gulēt un nākamā rītā nepiecelšos UN TĀ TĀLĀK, grūti uzskaitīt, bet no dzīvniekiem - maziem un lieliem arī baidos. :D
12.01.2013 11:49 |

Reitings 165
Reģ: 08.11.2011
Mademoiselle! same here :D
12.01.2013 11:50 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Neviens nav teicis,ka es runātu naktī un pati arī neesmu dzirdējusi nevienu.
Vienīgā lieta - ir bijušas vairākas reizes, kad paliekam nakšņot pie jūras un ja ienāk manā istabiņā un mani pamodina - man esot lielas acis un es sāku meklēt savu nagu laku somiņu un skatos vai nekas nav pazudis. Pati tikai to saprotu tad, kad esmu to somiņu paņēmusi jau. Pirmās reizes visi smējās vēderu turēdami, tagad jau visiem pierasts, dažreiz jau modinot mani iedod man manu somiņu ar nagu lakām, lai nav lieki uztraukumi man. :D
12.01.2013 11:55 |

Reitings 2840
man bail no asins analīzēm,jo es baidos,ka noģībšu vai iztecēs viss asins.parasti,kad kāds sāks stāstīt par analīzēm, man sāk sāpēt pirkstu gali un automātiski sāku sargāt vēnas.
man arī ir bail no teroraktiem, apšaudēm,laikam redzētais pa tv ļoti iespaido,vienmēr kad kāds aizdomīgs cilvēks ienāk kādā telpā vai iekāpj sabiedriskajā,man sākas iekšēja panika,jo sajūta,ka viņš izvilks tūlīt ieroci.
man ir bail no urlām un narkomāniem.bieži sapņos redzu,ka narkomāni cenšas mani sadurt ar savām šļircēm.
man arī paniku izraisa tās sirēnas,kuras ziņo par kaut kādām nelaimēm,tad es parasti domāju,ka nevis pārbauda,bet ir kaut kas noticis.
bail,ka kāds var dzīties pakaļ un es nepaspēšu atslēgt un tad aizslēgt durvis.
12.01.2013 11:58 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Un man vēl ir bail no tumsas, arī istabā esot, tāpēc es vienmēr skrienu no tualetes uz guļamistabu, lai mani nenoķertu kaut kāds iedomu briesmonis :D
12.01.2013 12:00 |

Reitings 464
Reģ: 24.02.2011
Manas bailes ir diezgan jocīgas. :D Man nav standarta bailes ne no tumsas, zirnekļiem, čūskām, rāpuļiem, kukaiņiem, iedomu briesmoņiem utt. Toties es baidos no klauniem, tiltiem, kuri iet pār ūdenstilpnēm un baznīcām, kad viņas zvana. No klauniem man laikam ir kaut kāda bērnības trauma, īsti vairs neatceros, bet nu man viņi ļooti nepatīk. Atgādina kaut kādus vecus pedofīlus. Un tā kā es esmu pagāns, tad baznīcas un ticība man kā tāda jau nepatīk, bet kad sanāk iet garām baznīcai un tā zvana tos zvanus, tad bez maz vai panika sākas, jo ļoti nepatīk tā skaņa. Atceros, ka Rīgā gāju mājās pa tumsu, sanāca iet garām vienai mazai pareizticīgo baznīcai, tur sēdēja daudz ubagu, kas lūdzās naudu. Neņēmu vērā, gāju tālāk, ar apgaismojumu tur, protams, švaki, bet tad tā baznīca sāka zvanīt tos zvanus. Skaņa - briesmīga, sajūta ļoti neomulīga, biju gatava pat skriet mājās.
12.01.2013 13:19 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
hmm, nez vai tās var saukt par fobijām, jo nav tā, ka ģībstu vai krītu panīkā. Bet nu:
nepatīk kukaiņi, īpaši zirnekļi;
nepatīk balonim, jo var pārsprāgt;
bail braukt liftos, jo bērnībā iesprūdu un netiku stundu ārā;
jūtos neomulīgi, ja ūdens tilpnē nejūtu zemi, tāpēc nekad nepeldu pārāk dziļi;
nepatīk eskalatori, jo reiz man, kāds pateica, ka paklūpot var ieraut matus, un atraut skalpu.
12.01.2013 13:39 |

Reitings 39
Reģ: 20.06.2009
Man laikam ir fobija palikt vienai naktii. Ja esmu maajaas viena, tad daru visu tikai neeju guleet, jo nepatiik tie siikie troksni, vislaik eju paarbaudiit vai durvis ciet, vai zem gultas neka nav utt. kad aust gaisma, eju guleet. Diezgan nekomfortabli, bet pat censhoties, gruuti ar to ciiniities.
12.01.2013 14:05 |

10 gadi
Reitings 463
- iet pāri ielai
- būt atraidītai
- no ugunsnelaimes sirēnas, kas ieskan, kad parādās dūmi
12.01.2013 14:09 |

Reitings 1242
Tā kā esmu no mazpilsētas, tad brauciens pie stūres pa Rīgu man uzdzen ne gluži bailes, bet lielu satraukumu gan! Esmu pieradusi pie divu joslu ieliņām, pārskatāmiem krustojumiem, mierīgu tempu. Bet te, tie naglie pārgalvīgie braucēji, kas no vienas joslas otrā visu ceļu lien, lai tik ātrāk kkur nonāktu. Ak tā steidzīga ikdiena :D
12.01.2013 14:33 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
bail atrasties mikroautbos,sajuuta kaa pagrabaa :D
12.01.2013 14:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits