Ir mīļākās, un viņām NAV zema pašapziņa. Jo viņas dara kā grib, guļ ar ko grib, ģērbājs skaisti un pašas izvēlas, kruu vēlas, pat ja tas ir precēts.
Es uzskatu (bet tev, protams, var būt citi uzskati, tikai skaidroju savējos), ka viņām ir zema pašapziņa, jo viņām pilnībā pietiek, apmierina atkritumi - uzmanības pārpalikumi pēc tā, ko iegūst pirmā sieviete. Galvenā tāpat bija, ir un paliek (vismaz biežāk dzirdēti stāsti, kad paliek) pirmā sieviete, līdz ar to mīļākā tiek nostādīta zemāk par viņu. Vai pašpietiekama sieviete vēlētos būt tik zemu nostādīta? Vai viņai nebūtu patīkamāk atrast cilvēku, kurš vēlētos sniegt viņai uzmanību kā pirmajai? Kurš no mums izvēlētos izņemt no miskastes atvērtu, pusapēstu šokolādi, ja turpat blakus uz galda stāv jauna un neskarta?
Vēl aizņemtos cilvēkus izvēlas tāpēc, ka trūkst uzmanības, vajag pašapliecināties - ar brīvu cilvēku nav tik interesanti, savukārt ar aizņemtu pinoties var pierādīt citiem un galvenais sev, ka, redz, cik es skaista, forša, seksīga un labāka par to pirmo sievieti, ka varu "aizvilināt" vīrieti! Un tas arī parāda uz zemu pašapziņu.
Protams, pavisam cita lieta ir tad, ja sieviete nezina, ka vīrietis ir aizņemts.
vispār jau tas ir mīts , ka sievas ir tik šausmīgas un viņām vienmēr sāp galva un gultā atsaka utt..to ir izdomājuši tie vīriesi, lai atrastu attaisnojumu savai krāpšanai, jo krāpt jauku sievu ir noziegums, bet raganu nē
+
Zinu, ka daudzi krāpj vienkārši tāpat - izklaides, sava prieka pēc, savu vainu, kaut kādu izdomātu problēmu dēļ, bet nejau tādēļ, ka sieva ir ragana.
Neatbalstu krāpšanu. taču iesaku meitenēm, kas naivi domā, ka es jau ne vai mans vīrs/ draugs ne, padomāt- vai tiešām ne?
Tieši tāpēc, ka es tik naivi nedomāju un nedomāju, ka mans vīrietis nespētu mani krāpt, es esmu pret krāpšanu. Zinu, cik tas var sāpināt un neredzu jēgu tāpēc sāpināt citus.