JĀ! Neskaitāmas reizes esmu dzirdējusi to par sevi,gan no meitenēm,gan puišiem.Kādas pirmās 3 reizes,kad draugi to pateica,tikai smējos un domāju,ka viņi mani nes cauri,mazliet arī šoks bija,bet atlikušās n-tās reizes es tiešām nesapratu,kas cilvēkiem liek par mani tā domāt.Jā,man arī daudzi nepatīk un es varu būt tiešām riebīga,bet tas vairāk tā-kā tu man,tā es tev.Vienmēr aizejot ar draugiem uz kādu pasākumu,kur ir iespēja iepazīties ar citiem cilvēkiem,smaidu,smejos,esmu atvērta,pēdējā laikā(kad par sevi vēl neko tādu nebiju dzirdējusi) pati parasti uzsāku sarunu,laikam jau it kā redzu,ka otrs it kā grib kko pateikt,bet baidās.Tā nu jā,praktiski lielākā daļa manu draugu un labu paziņu,pēc kāda laika ir atzinušies,ka sākumā bijis bail ar mani uzsākt sarunu,jo izskatos iedomīga,bet man galvenais ir tas,ka tagad viņi visi saka,ka esmu ļoti jautrs un pozitīvs cilvēks un ,ka nenožēlo,ka riskēja panākt man soli pretī:) Tāpēc arī tagad bieži redzu,ka kāds it kā grib man kko teikt,bet baidās/nespēj,tad pie sevis nodomāju,ja tiešām gribēs,tad iepazīs un sapratīs cik ļoti maldinošs ir šis pirmais iespaids,kas ir pat ļoti nepareizs.:)