Sveikas, meitenes!
Man vajadzīgs jūsu padoms, vai vismaz apstiprinājums tam, ko jau pati pie sevis kādu laiku domāju.
Lieta tāda, ka es palieku aizvien apaļīgāka un apaļīgāka, un nekas man nepalīdz kļūt tievākai vai vieglākai. Protams, tas izklausās kā sevis mierināšana, bet ļaujiet jums aprakstīt manus centienus tikt pie labākas figūras:
1. Vairāk kā pusgadu eju uz sporta zāli (aerobiku, fatburner, yoga, ABS, TBW - pārmaiņus) 4x nedēļā.
2. Neēdu 3-5h pirms gulētiešanas, bet sanāk, ka ēdu pēc plkst. 18, jo gulēt sanāk tikai ap šo laiku - diviem naktī.
3. Kārtīgi guļu, vismaz 7h dienā.
4. Ēdu salīdzinoši veselīgi - pati gatavoju, ēdu siltu ēdienu, cenšos katrā ēdienreizē ēst kaut ko citu, maz gaļas, vairāk rīsus un dārzeņus.
5. Dienā izdzeru aptuveni 3 litrus ūdens.
6. Saldumus neēdu principā nemaz, tāpat arī bulciņas, kūciņas, majonēzi un kartupeļus.
7. Dažreiz, bet neregulāri, mājās griežu riņķi un taisu presītes, paralēli treniņiem sporta zālē.
Kas vēl? Man ir ļoti laba vēdera izeja, bet arī tas nemaina neko apkārtmērā vai masā.
Vai grēkoju? Protams, bet ļoti reti. Man ir vājība uz sāļām uzkodām - riekstiņiem, semočkām, čipsiem utt., bet kā jau teicu, tas notiek reti - apmēram reizi divās nedēļās un samērīgos daudzumos.
Kas ir mīnusi manā ikdienā?
1. Neregulāra ēšana saspringtā dienas grafika dēļ
2. Pārēšanās neregulārajās ēdienreizēs
Kas es esmu? 21 gadu veca meitene, garums 172, svars 65 kg.
Lūdzu, iesakiet kaut ko, manas vienīgās domas pašlaik ir tādas, ka jāiet pie speciālista un jāpārbauda vielmaiņa.
Paldies jums!