Hei! Vakar pa LNT gāja šī filma "Slēgtā sala", skatījos pirmo reizi un bija diezgan jāpalauza galva, lai saprastu, kas nu tur galu galā notika. Jo filma nebija no tām vienkāršajām, kur beigas ir uzreiz paredzamas. Kā jums šī filma? un kā jūs to izpratāt? :)
Viena no manām mīļākajām filmām. Vakar gan skatījos otro reizi, pirmo reizi pirms 3 gadiem, laikam, kad šī filma tikko kino pārādījās un toreiz beigas man ļoti nošokēja, jo sapratu, ka visu filmas laiku esmu čakarēta, jo tiešām domāju, ka viņš ir tas izmeklētājs. :D
Vispār, es aizdomājos, ka Inception beigās bija tas triks ar vilciņu, kas turpināja griezties un nebija skaidrs, vai vīrietis pamodās no miega vai nē. Tas pats, kas te - nobeigums ar jautājumu.
Es īsti līdz galam nesapratu.
Beigās es noticēju, ka viņš ir nogalinājis savu sievu un ir slimnīcas pacients.
Bet tad, kad viņš uzpīpēja, tad atkal atgriezās vecais tēls. Un tad es atkal sāku domāt, ja nu viņš nebija pacients, bet tiešām viņu piečakarēja tāpat kā to ārsti.
Man šķiet, ka šīs filmas beigās katram pašam ir jāizdomā, kam ticēt - vai nu tam, ka viņš patiešām bija pacients vai nu tam, ka viņš bija tas izmeklētājs. Nepareizas atbildes nav. :)
Es noticēju, ka uz brīdi atgriezās pie apziņas, saprata, ka ir pacients un ir nogalinājis savu sievu, neizturēja un sajuka prātā, tādēļ atrodas uz salas un viņa psihiatrs tēloja līdzi viņa kolēģi, lai saprastu, kādēļ viņš ir izdomājis sev otru identitāti un nespēj pieņemt patiesību, kkā tā.
Nobrīnījos, ka DIO par 2010.gada filmu raksta, ka tā ir sena, bet ok, tas sīkums. :D
Man filma labu laiku stāvēja datorā, bet tā arī nebiju noskatījusies, tāpēc vakar ar interesi tvēru visu filmu, likās ļoti laba. Uzreiz atcerējos jau pieminēto 23 ar Džimu Keriju, kā arī The Uninvited .
Man šķiet, ka šīs filmas beigās katram pašam ir jāizdomā, kam ticēt - vai nu tam, ka viņš patiešām bija pacients vai nu tam, ka viņš bija tas izmeklētājs. Nepareizas atbildes nav.
Manami, kas tur ko brīnīties, vai tad 2010 gada filma ir kas jauns? Kas attiecas par filmām, tās kas mani interesē skatos uzreiz kā parādās lielajos ekrānos, īpaši ja vēl iecienītākie režisori, aktieri, filmu stili. Jā man 2010 gada filmas neliekas nekas jauns.
Oi, atceros, kādas diskusijas man ar draugiem savulaik bija, kad šo filmu skatījāmies pirmo reizi:) Filma tiešām laba, kaut gan ne no pašām mīļākajām. Interesanti, es kaut kādas sasauces ar Hičkoka "Vertigo" tur saskatīju:)