Vispirms es parasti izraudos, atbrīvoju tās emocijas, tad sevi palutinu ar kaut ko garšīgu un vienkārši sēžu mājās :) Vēl ir otrs variants, satieku draudzeni un izkratu sirdi.
Paēdu un eju gulēt. Pēc kārtīgas izgulēšanās mana oma uzlabojas. :) Vēl man dažreiz palīdz kārtīga iztrakošanās ar suņiem, bet ja viņi neklausa, tad atkal garīgais ir čupā. :D
Ja bijusi slikta diena, mājupceļā ieeju veikalā un nopērku kaut ko garšīgu. Ā, vēl ieslēdzu mīļāko mūziku un ieeju vannā. Izstāstu savu kreņķi vīrietim un visas problēmas cenšos atstāt aiz mājas durvīm.
Uzlieku fonā savu mīļāko mūziku un guļu gultā vai ieeju karstā, ilgā dušā. Taču, vislabāk jūtos vnk nākošajā dienā. Kā teikt - izguļu besi un nomāktību. :)
Ja mans vīrietis ir mājās, tad parasti, atnākot mājās, oma uzlabojas pati no sevis.
Ja mājās esmu viena, tad mēdzu nopirkt labu vīnu un kaut ko garšīgu, mājās palasīt grāmatu vai noskatīties kādu raudamo filmu :)
Vasarā palīdzēja nakts izbraucieni ar riteni vienatnē. Vienmēr, kad jutos slikti, gāju braukāt pa pilsētu. Tā brīvības sajūta.... mmm.
Tagad ziemā gan tas nesanāk, tāpēc iztieku ar izraudāšanos, gardumiem, kādu vieglu filmu un alkoholu. :D