pāris dienas atpakaļ pēc 6 mēnešu nekontaktēšanās satiku bijušo, kurš tos pašus 6 mēnešus atpakaļ man atsūtīja ekskluzīvu SMS ar tekstu:
bla,bla,bla, Tu priekš manis esi no "pārāk augsta plauktiņa", esmu saticis vienkāršu meiteni ar kuru gribu veidot attiecības..bla,bla,bla..un tā kā Tevi ļoti cienu, tad izdomāju to arī pateikt, lai nebūtu kā Tev bija vēl ar iepriekšējo, kurš vienkārši pazuda..bla,bla,bla...
Es pēc tādas SMS zaudēju jebkādu cieņu pret viņu un vēlmi ar viņu vairs kontaktēties, jo tā bija vilšanās augstākajā līmenī, ņemot vērā to,ka bijām kopā 2,5 gadus un pirms tam vēl pāris gadus kā ļoti labi draugi..
Nu lūk, tātad tagad 2 dienas atpakaļ pie vienas draudzenes nācās ar viņu satikties, jebkurā brīdī, kad palikām 2atā viņš uzsāka atvainošanās un paskaidrojumu sēriju uz kuru es atbildēju: "Beidz, nevajag!" Vakars beidzās ar to,ka viņš izteica vēlmi kādu vakaru satikties divatā un izrunāties..
BET, man vairs nav vēlmes ne tikties, ne runāties, ne ķidāt veco veļu..nez, ko JŪS iesakat? vajadzētu tikties? l