Čau!
Man ir liela problēma!Mans referāts ir atsūtīts atpakaļ un es nezinu,ko darīt... Man ir tāds stress!
Varbūt vienkārši tikai vajag pārlabot referātu un uzraksīt to vienkārši ar citiem vārdiem!?
Vai kāda aiz gara laika,nevēlas to uzrakstīt pēc iespējas īsākā laikā?Protams,ka ne jau par velti!
nav minēts iemesls kādēļ atsūtīts atpakaļ?
man bija viena pasniedzēja, kas sūtīja darbus atpakaļ, ja tie nebija noformēti pareizi, pēc prasībām (standarta titullapa, atstarpes starp rindām, virsrakstu lielums utt.) varbūt tik vien tā bēda.
Nē,lieta tāda,ka es aiz laika trūkuma pusdarbu saliku no atlants.lv nolejupielādētiem darbiem. Vēstulē bija rakstīts,ka 54% ir no viena un 18% no otra darba!
Sanāk,ka viss darbs tiešām nebūtu jāpārraksta...
Tagad ir sesija...Vēl pie tam pirmā!
Man bija doma vienkārši pārrakstīt savādāk to "plaģiāta" daļu,bet nezinu vai atkal man neatsūtīs atpakaļ to darbu!
Ak jel. Mazāk stresa. Sesija nav cilvēkēdājs. Un referāts ir uzrakstāms viena vakara laikā. Bez tam, ja pareizi nojaušu ko mācies - tad vispār nekāda stresa. :D
šie pirmkursnieki, kā es viņus mīlu. :D
stellaglmr-Jauki,ka mīli mani! :D Vienkārši man šī tēma "neaizrauj" ,maigi sakot,ja saprastu,protams,uzrakstītu,zinu,ka to var izdarīt pat vienā vakarā,ja labi grib un vēl..ja tas nebūtu ārkārtas gadījums!
Es vienkārši no pieredzes saku. Tas nav nekas tik ārkārtējs, lai neuzrakstītu. NEKO NEPĀRMETU. Tikai zinu, ka uztverot katru šādu sīkumu kā traģēdiju tālāk mācoties būs grūtāk un grūtāk. LAbāk vienas ttrīs stundas apsēdi un uzraksti pati - daudz iegūsi, īpaši eksāmenam. :)
Viņam ir vairākas. Nedaudz biogrāfija jāuzraksta(to jau pašlaik daru),tad rakstīju kā viņa idejas radušās,tad par šķiru un atsvešinātības teorijām,bet vispār man nebija noteikts par ko jāraksta!