Papildēdiens zīdainītim

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Sveikas, māmiņas, gribētu dzirdēt viedokļus - kad savam bērniņam sākāt dot papildēdienu?
08.01.2013 14:42 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
marchixa, pārmērīgos daudzumos arī kartupeļi ir kaitīgi. Mēs gan ļoti skatamies - cenšamies pirkt vietējo produkciju. Tomēr mazāka iespēja, ka būs piepumpēts ar ķīmijām. Tāpat ar saldajiem - šad tad, kad dodam kādu kārumu, tad tiešām - tikai Kārums produkciju. Uzķēros uz reklāmu par konservantiem, kam nav vietas. :D

Emmanuelle, mēs sākumā arī tā teikt - paeksperimentējām. Bet viņai puncis nepūšas, tāpēc to kāpostiņu šad tad piemetam. Bet mana princese ir no tiem, kas neēd tumes un putriņas arī tikai dažas. Principā mannā dodam ar pašu gatavotu ievārījumu un sviestiņu. Kaut gan mannā, cik zināms, nav nekādas dižās uzturvērtības, ar to es domāju - vitamīni u.t.t, tikai tik, cik pienā. Vakar paveicās miežu putru iebarot, par brīnumu, bet viņa bija ļoti izsalkusi. :D
08.01.2013 18:24 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Ance, par to pat nestrīdos. Protams, ka tiek dots tas, kas ir pieejams, nevar jau visu izaudzēt pats. :D Un par mannā - uzbaro ļoti bērniņu, griķi, auzas, utt. tie ir graudaugi kā graudaugi.
Nemoralizēju un nepārmetu, stāstu, kas man zināms. :D
08.01.2013 18:34 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Jaa-mannaa uzskata par pasu neveertiigaako,bet kaadreiz jau var.:)Laikam griku putra tad buutu taa labaakaa!Taa jau saka,ka visi tumsie graudi ir tie veertiigaakie!Atceros ,ka taisiju saknes un liku sviestu klaat,mazliet-mana mamma vienmeer teica,ka jaaskataas no taa punkta,kas tomeer veertiigs arii sviestaa-tomeer ir tas A vitamiins!Man loti patika taisiit saknu buljonus ar galu klaat-jaunlopu,veelaak lielopu,vistu!Cuuku laikam devaam daudz veelaak-jau peec gada,kad saaka eest visu!
Es vienmeer priecaajos par saveejiem ,ka vini tik labi eeda!:)
08.01.2013 18:44 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Man puika ļoti ilgi ēda tikai teļa gaļu, tad augstvērtīgu liellopu un pēc tam tikai vistiņa.
Es principā darīju tieši tāpat kā Ance, vārīju blendērēju visu pati, dārzeņi arī no pašu un dārza, bet tagad saldētie dārzeņu mix. Man jau čalīts liels un ēd visu pēc kārtas. Vienīgi es ar sāli un garšvielām cenšos piebremzēt. Cenšos arī katru dienu iedot ko citu, lai neapnīk. Vienu brīdi gan neēda rīsus, taču iemānīju rīsu pārslas. Manam no rupjmaizes ļoti vēders pūtās, gāja kā traktors pa māju, un smirdēja arī dikti. :D
08.01.2013 21:31 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
gatavoju pati visu, laikam 1x nopirku,kad braucām uz laukiem špļāva ārā, pagaršo phee pati tādu neēstu,kur nu bērnam. Baroju pēc izjūtām, apēda sākumā 3karotītes,ja bija ok devu vēl+ko jaunu klāt.
08.01.2013 21:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits