mana pieredze!
Pirku kurpes Trendexpress, uzvilku kādas 4x, zole nodilusi kā kartons, nu okk, to var salabot, nekas traks. Bet!! jau otrajā valkāšans reizē pamanīju, ka platformas zole sāk atdalīties no pārējas kurpes, un visi kniedejumi starpā redzami :D, nesu atpakal, teica, ka salabošot. Es piekritu, jo kurpes patika un cerēju, ka pēctam viss būs okk.
Protams, viņu super līmes labojums neko nedeva, un abām kurpēm zole sāka atdalīties,
Gāju jau otrreiz ar šo lietu un man saka, ka paņemšot ekspertīzei. Protams, ka atnāca vēstule, ka tā ir mana vaina.
Veikalā uzrakstīju iesniegumu 2 EKSEMPLĀROS ( jo iepriekšrakstītais viņiem kaut kādā veidā bija pazudis, arī par to, ka kurpes ar šo pašu defektu jau tika labotas un viņu vaina 1x jau bija atzīta)
Zināju, ka tā nav mana vaina un devos veikt pati savu ekspertīzi, 20 vai 25 Ls samaksāju. Pēc 2 nedēļām saņēmu rezultātus, pēc kuriem bija iespēja atgūt naudu, kas man nebija izdevīgi, jo nolietojuma % bija neatbilstošs. Tā kā man noveicās un tieši manas kurpes bija veikala JAUNAJĀ kolekcijā :D:D:D , tad es dabūju pilnīgi jaunas kurpes, ka ļoti labai tagad kalpo un nesadalās 2 daļās :D