Kur, lai atrod normālu vīrieti?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Šis noteikti ir izplatīts jautājums daudzām brīvajām sievietēm. Pēdējā laikā šķiet, ka visi sakarīgie vīrieši ir vai nu aizņemti vai arī ir geji. Protams, pati arī esmu ļoti izvēlīga vīriešu ziņā, jo man nav vienalga ar ko es esmu kopā, bet tik un tā, kur ir kaut viens normāls vīrietis? Kādu vīrieti es meklēju un kāds man liekas sakarīgs? Pavisam vienkārši- Simpātisks un ar kaut kādām manierēm, nu, lai nav pēdējais kretīns pēc rakstura. Tomēr, es sastopu vai nu- simpātiskus un pēdējos kretīnus vai nu - lieliskus raksturā, bet ar izskatu galīgi nekādu. Nemeklēju jau nekādu princi baltā zirgā, bet, tomēr, izskatam ir nozīme, to taču nevar noliegt. Vienkārši pietrūkst attiecības, gribās atkal atrast vīrieti, kurš liks maniem tauriņiem vēderā lidot... Kā ir ar jums? Kā jums šķiet, kur var atrast normālus un sakarīgus vīriešus, kur būtu vērts pameklēt? Un ko darīt, ja tik ļoti gribās attiecības, bet neviens viņas nedod. Jeb, precīzāk, nav redzeslokā neviens vīrietis ar, kuru gribētos tās veidot?!
08.01.2013 08:56 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
es par musariem domāju, kā es ar tādu bomāru pie sāniem taksī kāpšu. man taču kauns :D
26.03.2013 17:03 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
omg. :D kur jūs dzīvojat,ka jums apkārt nav normālu vīriešu? :D
Tiesa, ka liela daļa sakarīgo ir aizņemti.
Bet nu piemēram es arī esmu ļoti izvēlīga.sīkumaina un piekasīga, bet puišus kaut kā atrodu, gan ļoti cilvēcīgus,sakarīgus un jautrus,gan simpātiskus.(tās īpašības domātas visas vienā ;D)
Mūzdienās manuprāt tieši otrādies- ir grūti atrast simpātisku meiteni ar intelektu, vai tādu kura nav ar putniem galvā. :D :)
Tāpēc pirms nopelt vīriešus pašām uz sevi jāpaskatās. Varbūt vienkārši normālajiem vīriešiem nesaistat.

Un tas nav uzbrauciens kādai no jums konkrēti, jo ne es pazīstu,ne arī zinu kā kāda izskatās.Vienkārši izsaku domas :)
26.03.2013 17:17 |

Reitings 606
mēs sievietes pašas pievelkam attiecīgus vīriešus pēc tā kādas pašas esam

+

+ bet par tiem iepriekšminētajiem dieviem vīriešu iedalījumiem gan maza bērna muļķības.
tieksme visu mālēt baltu vai melnu.
26.03.2013 17:25 |

Reitings 606
tb. diviem ;D
26.03.2013 17:26 |

shopaholike- taksī kāpt tev kauns a pa humpalām dzīvot nekāda vaina, ne? :) Braģaga -braģagu pa gabalu pazīst... :D :D :D
26.03.2013 18:53 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Man tikai viens jautājums (neapvainojies)-tu apti esi tāda,kādu vēlētos tas ''normālais''vīrietis? :)
26.03.2013 19:42 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
mēs sievietes pašas pievelkam attiecīgus vīriešus pēc tā kādas pašas esam

Ne vienmēr, es saprotu, ka lielais vairums apgalvojot šo, svēti tic, ka ir lieliskaa ar tikpat lieliskiem vīriešiem, bet gadās visādi.. Arī lieliskajām patrāpās kāds kretīns, nezinu- apstākļu sakritību dēļ, bailēs palikt vienai, ticībai labajam cilvēkos.. utjpr..
26.03.2013 20:04 |

Reitings 419
Noslēpumainā - Nepatīk man par sevi kaut ko spriest, esmu ļoti paškritiska. Bet es apzinos, ka galīgi zemē metama es arī neesmu. Visi brīnās kāpēc man nav otras pusītes un es nezinu ko atbildēt. Var jau man iepatikties pusis, bet ja nebūs nekādu sajūtu, tad man viņš būs vienaldzīgs. Tad kad taisīju diskusiju, vispārīgi jautāju, kur var iepazīties un atrast puisi, bet tagad esmu pa šo laiku sapratusi, ka lai ar cik puišiem es satiktos un iepazītos un lai arī cik forši, skaisti viņi būtu, galvenās ir sajūtas, kuras man rodas reti. Sajūtu trūkums ir arī pie vainas, ka nevaru otru pusīti atrast.
26.03.2013 20:20 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Tad atliek vien novēlēt tev veiksmi :) Gan jau,kad pienāks īstais laiks un satiksi īsto cilvēku,viss izdosies! :)
26.03.2013 20:34 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Arī lieliskajām patrāpās kāds kretīns, nezinu- apstākļu sakritību dēļ, bailēs palikt vienai, ticībai labajam cilvēkos.. utjpr..

Man šķiet, ļoti bieži tā ir, it sevišķi te LV.
26.03.2013 20:42 |

Reitings 419
Vot to es nekad nesapratīšu, kā var būt kopā ar cilvēku tikai tāpēc, ka negribi palikt viena. Man arī drausmīgi riebjas vientulība utt., bet es tikai tāpēc nebūtu ar vienalga ko kopā, lai tikai būtu tā otra pusīte. Bet nu katram jau savs...
26.03.2013 20:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Arī lieliskajām patrāpās kāds kretīns, nezinu- apstākļu sakritību dēļ, bailēs palikt vienai, ticībai labajam cilvēkos.. utjpr..

Man gan liekaas, ka sievieteem biezji vien ir ljoti nepareizas prioritaates peec kuraam meklee partneri un taapeec palaizj garaam daudzus labus, forshus viirieshus. Kaut vai mekleejot viirieti, kursh visu laiku veltiis uzmaniibu. Jaa, taadu var dabuut, bet visticamaak, komplektaa naaks bezdarbnieka statuss. Normaals viirietis savu briivo laiku neveltiis visu sievietei, bet atstaas kaadu % arii draugiem, saviem hobijiem, ar ko daudzas sievietes tik ljoti ciinaas. Biezji vien tie labie, uzticamie gaadiigie viiri nepavisam nav romantiski, neprot citeet dzeju, negrib miiljoties cauru dienu, neizprot sievieshu kapriizes un iipashi nepiedomaa pie sava izskata, bet sievieteem tak vinjus nevajag. Skien bariem pakalj solaarijzakjiem un cukurdupshiem, kuri maak skaisti aizrunaat ausis, bet kad pienaak lieta liidz dariishanai, ne uz ko nav speejiigi. Un sievietes uz to piever aci, galvenais tak, ka miil baletu un atnes lakstu maajaas peec kaarteejaa miiljaakaas apmekleejuma.
26.03.2013 20:55 |

Reitings 419
Izskatās, ka man ir uzstādītas pareizās prioritātes. Pēc 24/7 uzmanības nealkstu un romantiku nepanesu. :D
26.03.2013 21:00 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Man gan liekaas, ka sievieteem biezji vien ir ljoti nepareizas prioritaates peec kuraam meklee partneri un taapeec palaizj garaam daudzus labus, forshus viirieshus. Kaut vai mekleejot viirieti, kursh visu laiku veltiis uzmaniibu. Jaa, taadu var dabuut, bet visticamaak, komplektaa naaks bezdarbnieka statuss. Normaals viirietis savu briivo laiku neveltiis visu sievietei, bet atstaas kaadu % arii draugiem, saviem hobijiem, ar ko daudzas sievietes tik ljoti ciinaas. Biezji vien tie labie, uzticamie gaadiigie viiri nepavisam nav romantiski, neprot citeet dzeju, negrib miiljoties cauru dienu, neizprot sievieshu kapriizes un iipashi nepiedomaa pie sava izskata, bet sievieteem tak vinjus nevajag. Skien bariem pakalj solaarijzakjiem un cukurdupshiem, kuri maak skaisti aizrunaat ausis, bet kad pienaak lieta liidz dariishanai, ne uz ko nav speejiigi. Un sievietes uz to piever aci, galvenais tak, ka miil baletu un atnes lakstu maajaas peec kaarteejaa miiljaakaas apmekleejuma.
26.03.2013 21:01 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Džinnij, vai, kad augi, tēvs ģimenē bija?
26.03.2013 21:03 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Vot to es nekad nesapratīšu, kā var būt kopā ar cilvēku tikai tāpēc, ka negribi palikt viena. Man arī drausmīgi riebjas vientulība utt., bet es tikai tāpēc nebūtu ar vienalga ko kopā, lai tikai būtu tā otra pusīte. Bet nu katram jau savs...

+ Man arī tas pats.. Labāk tad vienai, nekā, ka tik bikses pie sāniem.
26.03.2013 21:03 |

Reitings 419
Melns- Nē, bērnībā dzīvoju ar mammu un viņas neskaitāmajiem draugiem. Mūsu saimes sievietēm laikam iedzimts, ka mīlestībā neveicas. Es tikai ar katru, kurš sola zelta kalnus, neesmu kopā.
26.03.2013 21:20 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Tā drāma ko krista aprakstīja, raksturīga jaunām meitenēm, nevis pieagušām sievietēm, kad viņas iemīlas solārijzaķos rozā kreklos un vai lunī, kas pusi dienas spēlē datorspēles.
26.03.2013 21:28 |

Reitings 34
Reģ: 26.03.2013
es ja godīgi nesaprotu par ko jūš te čīkstiet, visur apkārt džeki. maitenes gan īsti normālas neesmu manījusi. :D
26.03.2013 21:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Antonello - tieshi nepreceetu 30 gadnieci bez ilgstoshu attieciibu pagaatnes ir visvielgaak izmantot un ievilkt gultaa, ko arii cukurdupshi dara. Esmu pamaniijusi, ka manas vientuljaas vienaudzes visvairaak tieshi pavelkaas uz tiem variantiem , kuri daudz runaa, bet nekaa nedara. Man pashai tas liekaas diivaini, jo it kaa jau vajadzeeja saprast, ka viirietis nekad neuzvediisies kaa romantiska noskanjota meiteniite, bet nu ne man spriest.
26.03.2013 21:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits