Ja taisos iet vannā, izmazgā vannu, pats tīra māju, iet iepirkt pārtiku, no rīta gatavo brokastis, apmaksā visu, par ko es tikai iepīkstos, nekrāpj, dāvina rotaslietas un puķes, ved uz restorāniem 3x nedēļā, +klausa uz vārda kā šunelis. Un man nekas no tā nav vajadzīgs.
Vai tad tas ir vīrietis? Tiešām - šunelis. Derīgs tikai kaut kādām sado - mazo tipa attiecībām. Kaut kā esmu ievērojis tādu kā pretrunu. Izskatās, ka kārtējo reizi sievietes pašas nezina, ko grib, vai arī es kaut ko līdz galam nesaprotu. Kad runa ir par to, kāds nu ir katras ideālais vīrietis, tad nu iet vaļā teksti (skat. - virs svītras!): "Ja taisos iet vannā, izmazgā vannu, pats tīra māju, iet iepirkt pārtiku, no rīta gatavo brokastis, apmaksā visu, par ko es tikai iepīkstos, nekrāpj, dāvina rotaslietas un puķes, ved uz restorāniem 3x nedēļā, +klausa uz vārda kā šunelis." Bet, kad tāds tiešām pagadās, tad, šķiet, pašām kļūst garlaicīgi un prasās, lai taču tas vecis vienreiz nolamājas vai nospļaujas uz ielas! Tad atkal nav labi! Bet, nu sievietes jau labāk paskaidros, ja vien pašas var sakarīgi pateikt, kāpēc tā ir?