Oho, šī diskusija vēl aktīva :) es varu tikai piekrist Džinnijai, ka nav jau runa apr to, ka vispār nevar normālus vīriešus atrast - var, un kā vēl. Es pat patiesībā brīnos, cik daudz foršu un brīvu man ir apkārt. Problēma tajā, ka grūti atrast kādu, kas iedegs to uguntiņu krūtīs (uhh, cik poētiski). Respektīvi - dzirkstele. Bet es zinu, kas ir mana problēma :D Bet viens gan man ir kā lāsts - esmu diezgan gara auguma, bet kaut kāda iemesla dēļ manī vienmēr saķērās puiši, aks ri samērā īsi. pat ne īsi, vienkārši ar mani vienā garumā, taču man vajag justies vājākai, pasargātai, bet nu nerodas šī sajūta ar cilvēku, par kruu varbūt pat esi spēcīgāka.... šobrīd taisni tāda problēma... pat divas.
Btw, meitenes, neesat aizdomājušās, ka varbūt jums ir ''intimacy issues''? Vienkārši nespējat pielaist nevienu pārāk tuvu, vienmēr ieturat kaut kādu distancy, tāpēc grūti izveidot īstu konekšenu un nerodas šī dzirkstele? Tā ir mana lielā problēma, kuru mēģinu apkarot. Vrbūt kāda no jums nenojauš, ka arī viņas suns tur aprakts.