Kur, lai atrod normālu vīrieti?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Šis noteikti ir izplatīts jautājums daudzām brīvajām sievietēm. Pēdējā laikā šķiet, ka visi sakarīgie vīrieši ir vai nu aizņemti vai arī ir geji. Protams, pati arī esmu ļoti izvēlīga vīriešu ziņā, jo man nav vienalga ar ko es esmu kopā, bet tik un tā, kur ir kaut viens normāls vīrietis? Kādu vīrieti es meklēju un kāds man liekas sakarīgs? Pavisam vienkārši- Simpātisks un ar kaut kādām manierēm, nu, lai nav pēdējais kretīns pēc rakstura. Tomēr, es sastopu vai nu- simpātiskus un pēdējos kretīnus vai nu - lieliskus raksturā, bet ar izskatu galīgi nekādu. Nemeklēju jau nekādu princi baltā zirgā, bet, tomēr, izskatam ir nozīme, to taču nevar noliegt. Vienkārši pietrūkst attiecības, gribās atkal atrast vīrieti, kurš liks maniem tauriņiem vēderā lidot... Kā ir ar jums? Kā jums šķiet, kur var atrast normālus un sakarīgus vīriešus, kur būtu vērts pameklēt? Un ko darīt, ja tik ļoti gribās attiecības, bet neviens viņas nedod. Jeb, precīzāk, nav redzeslokā neviens vīrietis ar, kuru gribētos tās veidot?!
08.01.2013 08:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Džinnija - mans komentaars bija Kasparam domaats. Tavs jautaajums ir nevis kur atrast normaalu viirieti, bet gan patiesiibaa kaapeec es neiemiilos. Un lai sirsninja ietriiseetos, tur nebuut nav jaabuut normaalam viirietim. Dazkaart iemiileeties var arii aapshos.
16.03.2013 20:03 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Starpcitu, Džinnij, kā Tev izgāja ar to puķu dāvinātāju? :D esat vēl kopā?
16.03.2013 20:05 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Varbuut ne iisti teemas sakaraa, bet pamaniiju sho:
Manaa klasee, kad maaciijos, bija 12 meitenes un 20 zeeni, paraleelklasees liidziigi.

izskataas, ka manaa pilseetaa bija puishu deficiits. :D Manaa vidusskolas klasee bija aptuveni 20 meitenes un aptuveni 8 puishi. Paraleelklasees situaacija bija liidziiga. Studeejot skaitljus nezinu, protams, puishu ir daudz, bet meitenju izskataas vienalga vairaak. Taa kaa es teiktu, ka jaunieshu viduu meitenes ir vairaak, vismaz taa izskataas no malas, bez statistikas datiem.
16.03.2013 20:11 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
izskataas, ka manaa pilseetaa bija puishu deficiits. Manaa vidusskolas klasee bija aptuveni 20 meitenes un aptuveni 8 puishi. Paraleelklasees situaacija bija liidziiga. Studeejot skaitljus nezinu, protams, puishu ir daudz, bet meitenju izskataas vienalga vairaak. Taa kaa es teiktu, ka jaunieshu viduu meitenes ir vairaak, vismaz taa izskataas no malas, bez statistikas datiem.
16.03.2013 20:13 |

Reitings 419
krista- jā, es sapratu. :) Varbūt tas būtu precīzāk, bet nu lai jau paliek.

Rūta- beigās izrādījās, ka viņš nemaz negrib neko nopietnu. Respektīvi, tikai seksu, tad nu uzzinot to, teicu, ka mums nav pa ceļam, bet nu tik un tā turpina rakstīt un grib tikties...tagad nesaprotu vai viņš nesaprata, ka es viņu atraidīju vai ir pārdomājis attiecībā uz viņa nodomiem un gib kaut ko nopietnu. :D
16.03.2013 20:14 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Vienkārši vajag samierināties, ka esi nesmuks cilvēks un atrast kādu tādu pašu un vēl jauku un davilkt šo dzīvi līdz galam.

Ja beigās galīgi nesanāk nevienu atrast, tad turies pie šī principa, gan jau ka kādu beigās atradīsi.
16.03.2013 20:17 |

Reitings 90
Manaa klasee, kad maaciijos, bija 12 meitenes un 20 zeeni, paraleelklasees liidziigi. Un shaadas diskusijas rodaas, jo dazas sievietes (un arii viirieshi taa meedz dariit) teemee uz partneriem, kuri ir krietni vien augstaakaa kategorijaa kaa vinjas pashas un savas kategorijas viirieshus uzskata par "fui, tad labaak palieku viena" variantiem.
16.03.2013 20:20 |

Reitings 90
... arī manā vidusskolas klasē meiteņu bija vairāk. Un vēl ir zināms, ka viens ir nodzēries.
16.03.2013 20:24 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaspar, man visticamaak, ir vairaak gadu kaa tev. Ja tagad kaut kas ir mainiijies, var jau buut. Katraa zinjaa no tiem 20 dzekiem 10 nedziivo lv, bet no meiteneem gandriiz visas ir palikushas Latvijaa.
16.03.2013 20:26 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Šis jautājums paliek ar vien smagāks.
Pirms vairāk kā gada iestājos vienā jaukā kolektīvā, kur es cik noprotu biju iepatikusies vienam puisim.Man tā šķiet,nevaru galvot-jau pirmajā kopīgajā pasākumā sadūšojās ar mani padejot, gājām parunāt, autobusā gribēja sēdēt kopā un tā.Man viņš neizraisīja lielu interesi,jo nepiesaistīja pat tīri vizuāli.Nu re, pa vasaru viņš bija izmainījies.Drīz vien uzzināju,ka viņš patīk manai draudzenei.Domāju,ja pašai nekā neiet ar puišiem, izpalīdzēšu viņai un mēģināšu draudzeni iebīdīt sava kolektīva ballītēs un tā.Pagaidām viņi vēl nav satikušies,bet nesen pieķēru sevi pie domas,ka man viņš iespējams varētu patikt.Stulbi būtu teikt,ka tas ir tikai dēļ šīm izskata izmaiņām, tomēr tas kaut ko mainīja.Un tagad skatos uz viņu no cita skatu punkta un liekas interesants cilvēks.Ar šo pašu draudzeni ir vēl viena problēma.Puisis,kurš man patika jau sen, ir ieinteresēts šajā pašā draudzenē.Pilnīgs kišs mišs galvā. Nebrīnītos,ja uzrakstītais teksts būtu pilnīgi bezsakarīgi uzrakstīts.
Negribēju taisīt jaunu diskusiju, piedod,ka iejaucos :)
16.03.2013 20:28 |

Reitings 90
Ja puiši no Tavas klases ir aizbraukuši, tad visticamāk vecāks esmu es, jo manai paaudzei aizbraukšana nav bijusi tik izplatīta parādība. Man 45. Tev, negribēdams būt nepieklājīgs, nejautāju.
16.03.2013 20:30 |

Reitings 90
Dēlam z=16, m=14, BET tā ir skola ar padziļinātu MATEMĀTIKAS un angļu valodas apguvi.
16.03.2013 20:37 |

Reitings 3966
turpinot ērzelis stāstīto, ar šo to varu pakomentēt.
Man viens puisis arī mēģināja sist kanti, bet nu viņš priekš manīm likās pārāk pareizs, un bez maaz vai es jutos kā mamma viņam, jo bija viss jāiet rādīt utt.
Un tad šis iepazinās vēl ar vienu manu kursabiedreni, no sākuma domāju, ka viņš tādā veidā man atriebjas, jo atšuvu viņu, jo tā bija iespēja viņam mani satikt vismaz pa gabalu, bet nē ieejot draugos šie joprojām vēl ir kopā, tāka normāls puisis beigās izrādījās. Bet tikuntā es ar viņu negribēju būt kopā, man drusku garāki puiši saista.
16.03.2013 20:50 |

Reitings 419
zZzz- ha, sasmējos par to, ka jāsamierinās, ka esmu nesmuka. Tur nu galīgi nav taisnība. Bet es neiespringstu vairāk, ticu, kad nāks tas vīrietis manā dzīvē, tad atnāks. Daudz jau es neko nevaru tur ietekmēt.

ērzeli - Es ļoti labi sapratu tavu rakstīto un man pat ir bijis kaut kas līdzīgs. Bija/ir puisis, kurš gribēja kādreiz būt ar mani ļoti kopā, bet es tad negribēju, saskatīju viņā mīnusus un domāju, ko tad es ar tādu, bet pagāja laiks, viņš itkā neizmainījās, bet manā gadījumā izmainījās mans skatījums uz viņu. Iepazinu tuvāk, iepatikās, bet tagad šķiet, ka viņam vairāk pret mani nav tas, kas bija sākumā un neko nevēlas. Esam jau runājuši kāpēc neesam pamēģinājuši būt kopā, bet vienmēr abi atrodam kādu iemeslu. Tāda sajūta, ka beidzot ir puisis ar kuru atkal vēlos būt kopā, bet ka ir jau par vēlu...
16.03.2013 20:52 |

Reitings 284
Reģ: 09.11.2012
Nelasīju autores tekstu vai komentus, bet nu ideju sapratu. Karoče, pagale nedeg viena un bieži vien noskatoties uz mūsdienu meitenēm, sievietēm, nav brīnums, kāda burka tāds vāciņš.. Just sayin
16.03.2013 20:54 |

Reitings 419
Cricket- Nav ar mani tik traki... :D
16.03.2013 20:58 |

Reitings 284
Reģ: 09.11.2012
Ar mani arī nē, es filozofēju.. :D
16.03.2013 20:59 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Bet ja es tagad izrādīšu kaut kādu savu iniciatīvu kaut tajos pašos pasākumus, nebūs tā,ka es nododu savu draudzeni? Nav jau viņi salaulāti un nav tā,ka viņa viņu uzskata par vienu vienīgo,nedomāju,ka ja viņa satiktu kādu,kurš arī interesētu, pat iedomātos vēl par viņu,bet kaut kā stulbi.
16.03.2013 21:01 |

Reitings 419
ērzeli- te jau drīzāk tagad viss atkarīgs no puiša, kuru viņš izvēlēsies. Protams, var jau mēģināt tur izrādīt uzmanību un visādi citādi, bet ja tu iepriekš viņu atšuvi var gadīties, ka viņš vairs ar tevi negribas mēģināt, bet nu kas zina, varbūt tomēr. Kas neriskē, tas nedzer šampi, ja tiešām viņš patīk, mēģini.
16.03.2013 21:07 |

Reitings 3966
Ir viens puisis ,kuru itkā iespējams, ka gribētu satikt,bet viņš dikti dīvains, viņš ir runātājs nevis darītājs. Nu ko laikam tomēr nebija lemts tikties, pats mēģināja vēl sabīdīt tikšanos, bet viss beidzās ar to ka tikai sazvanījāmies, īsti tā joprojām vēl nav skaidrs, kapēc nesatikāmies, laikam nebija lemts, un laikam arī nevajag bīdīt sakarus caur paziņām. Visulaiku esmu bijusi pret, un šis arī to apliecina, ka nekas normāls nesanāktu.
Joprojām nesaprotu, kapēc beigās tā arī netikāmies, noraustījās, diezvai, jo pats vēl vairākas reizes uzprasījās, pat man zvanījja vienu reizi.
16.03.2013 21:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits