Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

mīlestība vai tomēr pieradums?

 
Reitings 5
Reģ: 27.06.2012
Sveikas, dāmas! Man ļoti prasās pēc skatījuma un viedokļa no malas, jo pati nekā netieku galā ar savām domām.



Sižets tāds- draudzējamies ar puisi nu jau pāri pusotram gadam, un nu ir sācies liktenīgais periods- sākām faktiski dzīvot kopā un nu tik sākās- visi tie mazie nieki, ko viņš dara, dzen mani vājprātā. sāc tracināt neskaitāmas lietas un strīdi ir neizbēgami.

nu jau kādus pēdējos 3 mēnešus jūtu, ka manās jūtās kaut kas ir mainījies, tāpēc ierosināju pašķirties(un jā, mēs jau bijām runājuši un solījušies viens otram laboties, tomēr izmaiņas jūtamas tikai pāris dienas, tad viss atkal ieiet vecajās sliedēs), jo jutu, ka mums abiem ir vajadzīgs mazliet uzelpot, taču, puisis nesaprot un ļoti pārdzīvo, tomēr es zinu, ka arī viņa jūtās ir kaut kas mainījies. ka tik mēs neesam vienkārši iekārtojušies par ērtu?

kopš mana lēmuma ir pagājušas nu jau 6 dienas, tomēr es jūku prātā - nespēju izturēt bez viņa un ar viņu- ne tik!

šajā periodā šķiet, ka skaitu vien dienas, kad beidzot aizmirsīšu par viņu, bet es zinu, ka nepietiks ar pāris nedēļām, bet laikam man nav tās apņēmības - nevaru izturēt abas situācijas!

kā jūs to dēvētu - par pieradumu vai mīlestību?
08.01.2013 01:56 |
 
Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
ja godīgi, tad nelasīšu tevis uzrakstīto. atbildot uz sarunas nosaukumu, romantiskās attiecībās ilgst pāris gadus, pēc tam ir mīlestība - draudzība, kurā ir vienlīdzība, cieņa, rūpes. kāpēc no tā visa ir jābēg? turklāt, romantisko mīlestību var atjaunot arī pēc 20 gadu kopdzīves.
08.01.2013 02:08 |
 
Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nu, labi, izlasīju ;D

sākām faktiski dzīvot kopā un nu tik sākās- visi tie mazie nieki, ko viņš dara, dzen mani vājprātā. sāc tracināt neskaitāmas lietas un strīdi ir neizbēgami.


ne jau viņš ir mainījies savā uzvedībā, bet tu savā attieksmē. tev ir iekšējs konflikts, iespējams tevi neapmierina kaut kas jūsu attiecībās. sarunas, sarunas un vēlreiz sarunas, BET sarunām nav jēga, ja nav gribēšana kaut ko labot un pats, pats galvenais otra uzklausīšana.
08.01.2013 02:10 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tas nav nekāds pieradums. vnk uzsākot kopdzīvi, tu saprati, ka tevi tomēr viņš tracina. varbūt tev tā ir apmātība, bet ne mīlestība. ja ir mīlestība, tad tie mazie sīkumiņi drīzāk ir tie, dēļ kuriem mēs mīlam otru cilvēku, jo labās īpašības jau visiem patīk, bet ne visiem patīk mūsu ne tik labās īpašības.
man piemēram patīk tie mazie sīkumiņi draugā, kas citiem būtu trūkumi. tie protams nav attiecību graujoši. tas noteikti nav alkohols, neuzticība u/mtl. lietas.

varbūt tās lietas, kas tevi tagad kaitina, nepatika jau agrāk, bet tu to piecieti un pa retam tas netraucēja, bet kopdzīvē tev tā visa ir par daudz. vai arī tu nemāki pieņemt otra cilvēka mazos trūkumiņus. ir lietas, ko mēs varam pieņemt un ir, ko nevaram. ar to arī ir jāsāk.
08.01.2013 11:00 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tas, manuprāt, mav nekāds pieradums. Uzsākot kopdzīvi, tu nevari cerēt,ka viss būt tāpat kā randiņu periodā. tā dzīvē nenotiek. tagad abiem ir jāpieslīpes vienam pie otra. redzēsi viņu no visiem skata punktiem no rīta samiegojušos, vakaros nogurušu, ejot uz tualeti, nemazgājot traukus/vai mazgājot utt..
domāju,ka tu cerēji,ka nekas nemainīsies. bet mainās. tas ir itk dabiski. tagad abiem jāiet uz kompromisiem, nevis jāskraida turpu šupru pie katras lietas/rīcības,kas nepatīk. tāda ir tā kopdzīve. abiem jāpieslīpejas vienam pie otra.
08.01.2013 11:05 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
jānospļaujas trīs reizes, bet man randiņu periods neatšķīrās no pašreizējās ikdienas labā nozīmē, protams. labi, tagad vairāk nav katru tikšanos reizi ziedi utt. bet tā pati cieņa ir palikusi vienam pret otru. arī, kad tikāmies un es paliku pie viņa, man nebija problēma nomazgāt šķīvjus pēc mūsu paēšanas vai arī otrādi. un es iekšēji jutu, ka nekas nemainīsies uz slikto pusi. viņš man solīja, ka man nebūs vienai viss jādara un ka palīdzēs, un tā arī ir. mēs arī varam visu dienu novāļāties pa gultu un neviens no mums par to necels brēku, kā arī pēc nākošajā dienā varam uztaisīt kopīgu tīrīšanas dienu. protams, ne visi cilvēki ir tādi. bet tev ir jāsaprot, vai tie ir tavi kkādi stulbi principi vai arī lietas, kuras tu vnk nevari pieņemt un neatbilst nekādā veidā taviem uzskatiem.
08.01.2013 12:11 |
 
Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
man arī tā ir bijis. laid viņu vaļā.
08.01.2013 12:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits