Leksus, bet kāda jēga no tā skaitliskā palielinājuma?
Ok, es pati neesmu tik ļoti par to interesējusies, jo, ja godīgi, man tās ekonomiskās penteres maz interesē. Es spēju to visu izprast no loģikas viedokļa, bet tā ekonomiskā terminoloģija ir vienkārši briesmīga.
Lai nu kā, ja manai nezināšanai principā nav attaisnojuma, ko tad manas omes nezināšanai jau nu noteikti ir attaisnojums, jo viņai šādu informāciju neviens nepiedāvā. Loģiski, viņa neprot ar internetu un datoru apieties, ziņās maļ to pašu - ieviesīsim 2014. gadā un viss -, avīzēs neko nopietnu par šo tēmu arī neraksta. Kāpēc netiek izsūtīts uz katru māju, katru pasta kastīti, paskaidrojums - kas tagad būs? Un es pat varu pateikt, kāpēc - jo tās ir IZMAKSAS. Un to mums arī eiro nozīmēs - izmaksas. Bez tam, manuprāt, valdībai nav izdevīgi apspriest šo jautājumu, nav izdevīgi informēt cilvēkus, jo šobrīd situācija ir tāda, ka domājams, drīz cilvēki sāks iziet ielās protestējot pret eiro. Kāpēc viņiem jāsniedz papildus informācija, ja šobrīd var vien attaisnoties ar sabiedrības neizpratni par šiem jautājumiem?
Manuprāt tas nav izdevīgi valstij un apdraud valsts suverenitāti. Varbūt ir iespējams atrast daudzus ekonomiskus faktorus, kuros uzlabosies rādītāji, bet politiski tas mums ir neizdevīgi. Protams, tur jau viss ir izlemts un mums principā vairs nav varas pār to, kas notiks. Bet es neatbalstu un neatbalstīšu valsts neatkarību apdraudošas valūtas ieviešanu. Lai ko arī man teiktu, lai kādus debesmannas kalnus man solītu.