Skaistumkopšanas saloni( Antireklāma)

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Kuros skaistumkopšanas salonos Jūs vairs otro rezi kāju nespertu? Un kāpēc?
07.01.2013 19:48 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nekad, nekad, un velreiz NEKAD nevajag iegādāties pakalpojumus kuponos!!

Atļaušos nepiekrīst. Ja pērk kaut kādos ūķos, tad jā, jo kolektīvās iepikršanās portāli arī ir dažādi. Teiksim, uzticos CityLife.lv un Cherry. Tagad viņiem ir arī 100% garantija, var dabūt naudu atpakaļ, ja neapmierina prece/pakalpojums. Turklāt šodien Cherry.lv izlasīju info, ka tiek meklēti slepenie pircēji, kuri ies uz procedūrām bezmaksas un vēros kā apkalpo klientus, kuri iegādājušies kuponus. Tad nodos info Cherry.lv portālam, lai tie varētu izdarīt secinājumus par katru pārdevēju/pakalpojumu sniedzēju. Un ne visiem ir 25% uzcenojums, tas ir mīts :)
Nekad neko neesmu pirkusi visādos priekspirktkopa.lv /nezinu vai tāds ir/ vai vēl sazin kādos. Normāls uzņēmējs (kolektīvās iepirkšanas portāla īpašnieks) domā ne tikai par to, kā piesaistīt klientus, respektīvi, pārdevējus, bet arī klientus, kuri būtu apmierināti ar kvalitāti. Lai klienti pirktu vēl un vēl
08.01.2013 15:29 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
Salons stila pērles
prasīju ,lai gaišajos matos saliek tumšas šķipsnas
1. reizē nokrāsoja vienkārši citā krāsā,kas pēc pāris dienām izmazgājās
2. reizē ielika tumšās šķipsnas,bet pa visu augšu,tā,ka mati izskatījās tumši.

salons Patricia
gāju uz vaksāciju,meistarei nebija vasks gatavs un rezultātā norāva man 6cm lielu laukumu
tajā pašā salonā prasīju šķipsnas,nokrāsoja visu galvu, beigās biju riža. un pateica,ka tā būs labāk.

salons Sirēnas vaksācija drausmīga

salons tajā tallink hotelī, nezinu kā īsti sauca. pretī bijušajai pasta ēkai, netālu no origo. gāju uz uzacu korekciju, un palūdzu,lai piekrāso, atstāja biezas un izskatījos kā brežņevs.

par laimi man nu jau ilgu laiku ir savi meistari

par kuponiem runājot
ja pakalpojums maksā 10ls, un to pārdod par 5ls, tad vismaz lielākie portāli paņem 50%, daži 30
tā,ka sanāk ap 2ls labi,JA nopelna meistars
08.01.2013 15:34 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Varu pačukstēt baigos noslēpumus.. (īpaši noderīgi tas būs kādai, kas pērk kuponus, saņem procedūru un pat "telepātisku" paldies nepasaka, ka piekritu viņu apkalpot par kuponu un saņemu par to vismaz 3x mazāku summu :D. Varbūt sāks novērtēt)
protams, cik salonu, tik var būt cenu.
Par bikini pilno wax - 2-2,90. Ja atnāk siev.ar tādiem matiņiem, kas izraujami 20 min laikā, tad neraudu. Ja atnāk cilvēks noaudzis, nekad nav veicis vax, tad tur ir stunda jārauj, slapju muguru. (nopelnīto ~ 5-7 ls vietā nepilni 3 ls)
Stundu ilga vakuuma masāža - vidēji 2,5-3 ls . Ja nāktu bez kupona, peļņa par to būtu 6-8 ls.
Limfodrenāžas zābaki ar ietīšanu - 0,70-1,20 (5 ls vietā)
Pedikīrs bez lakošanas - 3 ls (bez kupona 5-7 ls
muguras masāža - 2 ls
sejas meh. tīr. - 3,50
manikīrs ar lakoš. - 2 ls
matu griezums 2-3 ls
būšu nokauninājusi tagad visus kupona pircējus un lietotājus :D tāds īsti nebija mans mērķis. Zinu, ka ļoti daudziem ir interese par to, cik tad saņem kosmetologs/frizieris/manikīrs, apkalpojot 'kuponniekus'.
Lai vai kā, kuponi ir laba lieta, pati izmantoju, bet ne skaistumkopšanas piedāvājumus.
Iesācējiem vai tādiem, kam galīgi nav darbiņa/klientu, šis variants ir ļoti labs, bet, ja cilvēks nopietni izvēlējies profesiju un mācījies, tad tas noteikti nav tas, par ko viņš var sapņot. Salonam ir izdevīgi, lai nāk daudz, daudz cilvēku. Un tas, cik saņem pakalpojuma sniedzējs un vai cena ir adekvāta, priekšniekus reti kad tas interesē. :)
08.01.2013 15:40 |

10 gadi
Reitings 10604
Vienmēr, kad apkalpoju cilvēkus, kas pirkuši kuponu, izturējos kā pret jebkuru klientu :) pa lielam, viņš jau nav vainīgs.
Nesaprotu tos, kas darbu veic slikti/pavirši/ātri/rupji.. Jūs tak atstājat draņķīgu iespaidu. Un 'kuponnieks' nekad nenāks otrreiz un nekļūs par pastāvīgo klientu.
08.01.2013 15:49 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Es savu foršo manikīri atradu tieši kuponos. :)
Mana vis-visforšākā manikīre apprecējās un aizbrauca no LV, tad biju meklējumos - pāris reizes aizgāju uz dažiem saloniem ar kuponiem, sāku jau domāt, ka tie kuponi ir viena liela haltūra un viss, metīšu mieru. Pēdējo reizi vēl noriskēju un atradu tiešām foršu meistarīti, atmosfēra forša un attieksme tik jauka, var redzēt, ka meitene savu darbiņu dara no sirds.
08.01.2013 15:51 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es savu foršo vaksācijas meistari atradu tieši caur kuponiem:)
08.01.2013 16:09 |

Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
Skaistumkopšanas salonu DS Lukss Pljavniekos - NEKAD muuzhaa!!!
4 cm vietaa nogrieziis matus par 15 cm iisaakus - visu vakaru atraudaaju :(. frizierei latvieshu valoda bija liela 0 :( - diemzeel.
08.01.2013 16:13 |

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Neatceros nosaukumu, bet salons Sarkandaugavā, man gēla nagus tur līdz asinīm novīlēja, pašā Sarkandaugavas centrā salons, blakus juvelieru veikaliņš
08.01.2013 18:58 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 21.08.2012
Es arī vairākkārtīgi esmu iegrābusies ar kuponu pirkšanu. Tagad vairs nepērku, jo vienmēr, kad parādās interese, palasu atsauksmes...un apskrienas dūša.
Aizgāju uz kautkādu pagrīdes salonu uz matu laminēšanu, beigās, kad prasīju, cik šī procedūra maksā parasti, ja gadījumā gribētu atkārtot, izrādījās tik pat, cik kupons.
Ar tiem kuponiem ļoti uzmanīgi - man draudzenes māte pat attiecās no pedikīra, jo salons kaut kādā ērnavas ielas pagrabā - bez nekādas normālas tehnikas un instrumentiem.
Tik pat labi arī es varu google izvēlēties skaistu, spīdīgu matu īpašnieci, ielikt viņas bildi savā sludinājumā, norādīt mājas adresi un šņikāt uz nebēdu.
08.01.2013 19:16 |

Reitings 815
Šodien tieši biju uz gelish+manikīrs+parafīna vanniņa un to visu biju iegādājusies ar kuponu. Pirms tam salasījos šo diskusiju un jau sāku baidīties. :D Bet nē, viss bija perfekti gan attieksme, gan salons, gan lakojums. Tā kā uz to salonu gan iešu atkārtoti. :)
08.01.2013 21:04 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Nē! Tieši pret kuponu klientiem salona darbinieki izturas slikti.
Tāpēc, ka zin kad kādā citā salonā būs atlaides atkal ar kuponiem tad tas klients aizleks pie viņiem, nevis paliks pie manis.
Starpcitu tieši kuponi čakarē visu salonu darbību.
09.01.2013 15:26 |

Reitings 9
Reģ: 14.12.2012
Lavandas lauks, kas par salonu? :)
09.01.2013 22:25 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
Kuponi tiesham ir iznicinajushi skaistumkopshanas sferu. Es uz skaistumkopshanu nekad nepirktu kuponus bet ietu par pilnu maksu, jo zinot to cik meistars grib tikai labu un dara mus skaistakus, un jus gribat vinjam par to samaksat 2Ls? Tas ir stulbi. Tas ir darbs, tie ir lidzeklji un laiks ko tere uz mums, bet jus teshaties peec letakajiem kuponiem. Zinu tadus cilvekus kas nopirkushi kuponu pa 5ls,procedura pirms tam maksaja 10ks, bet gaida attieksmi un rezultatu ka butu samaksajushi 200ls. No kosmetologa pa 10ls nu mebus nekada jeega, bet gaida rezultatus ka pec plastiuskas operacijas. Un tie visi portali ir iedzinushi salonus pilnig stuuri, liekot tiem pardot kuponus par viszemakajam cenam, kaut saloni biezi paiet zem pashizmaksas, bet vinjiem nekas neatliek jo cilveki ir ka apmati ar tiem kuponiem, un perk vinjus kaudzem. Es par savu sakopshanu un puceshanos esmu gatava maksat vairak un vel tejas naudu atstat meistaram, jo es augstu verteju tadu darbu.Mati ir mana rota,un ja kads tos sataisa perfekti,tad es naudu nezeloju.
Bet ari minusinjsh meistariem,ka ari par zemaku samaksu negrib censties. Pirmajiem 300klientiem vinjoi censhas,pec tam laikam rokas nolaizas.
10.01.2013 10:07 |

Reitings 815
Eterra salons saucās Coretti. Un nagu meistarītei bija vārds Elizabete, ja nemaldos. Tiešām esmu ļoti, ļoti apmierināta!

http://www.coretti.lv/
10.01.2013 21:03 |

Reitings 815
Piebilstu, ka iepriekšējais komentārs ir pozitīvā reklāma, nevis antireklāma. :D
10.01.2013 21:04 |

10 gadi
Reitings 10604
ļooti piekrītu Drupatiņas komentāram!
19.03.2013 23:53 |

Reitings 2
Reģ: 20.03.2013
Groeča, vai esi apmierināta ar limfodrenāžu Sun City salonā? Šobrīd atkal var nopirkt kuponu. Vai vērts?
20.03.2013 14:10 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Agrāk pirku Gelish pakalpojumus kuponos.
Attieksme vienmēr bijusi laba - gan Orhidejā, gan Soneil Studio, gan NY nails.
NY nails esmu atgriezusies vairākkārt, laipnas meistares.
Matus gan neietu griezt par kuponiem, ar sliktu manikīru vēl var samierināties, bet ar matiem.. Nu nē.
20.03.2013 14:28 |

Reitings 1
Reģ: 14.10.2014
Salons Sirēnas atradu savu kosmetologu. Caur kuponiem. Kosmetologs salonā ir labākais meistars kādu esmu jebkad satikusi, cenas zemākas kā jebkur un ieguldītais darbs lielāks kā jebkur, reāli rupējas, lai klients atgriežas.
14.10.2014 08:56 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Nekad, nekad, un velreiz NEKAD nevajag iegādāties pakalpojumus kuponos!!

Es gan tikai vienu reizi esmu bijusi frizētavā ar kuponu, bet man ir tikai vislabākā pieredze. Biju Venerdi, par kuru tik daudz sliktas atsauksmes, bet es biju ļoti apmierināta, izgāju no salona smaidīga, matus tik forši apgrieza, ka prieks. Atsaucīgas darbinieces, patīkama atmosfēra, foršs rezultāts- neko sliktu nevaru pateikt par šo salonu.
14.10.2014 09:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits