Skaistumkopšanas saloni( Antireklāma)

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Kuros skaistumkopšanas salonos Jūs vairs otro rezi kāju nespertu? Un kāpēc?
07.01.2013 19:48 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Un šeit laikam arī vairs neiešu uz masāžu pie meitenes, kura svēra apmēram 45 kg. Nu, sorry, bet masāžai tie viņas maigi glāstiņi galīgi nelīdzinājās.

Tur sieviete varētu arī svērt 90 kg, masāža varbūt būtu nedaudz stingrāka, bet viņa nekad nepārspētu masieri vīrieti! Esmu staigājusi uz ārstniecisko masāžu kursiem, sievietes parasti tik viegliņi masē, bet kad ķerās klāt vīrietis, tad masāžu var kārtīgi izjust. Vīrietim rokas lielākas un spēka vairāk.
07.01.2013 23:12 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Starp citu, ir kāda bijusi šajā salonā? Atsauksmes?

Salons SOFIJA
Avotu 12 -1, Rīga
Tālr.: 27606193
07.01.2013 23:13 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Esmu bijusi pie vīrieša- nekas īpašs, nemaz neizbaudīju masāžu.
Tas bija uz Brīvibas ielasm tur kur Sun City solāriju studija. Viņam tur pagrabiņā bezgaisa kabinets bija. Ottreiz pie viņa noteikti neiešu.
07.01.2013 23:14 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Starp citu, ir kāda bijusi šajā salonā? Atsauksmes? Salons SOFIJA
Es biju pie frizieres Jūlijas pēc vienas šejienes meitenes ieteikuma. Man viss ļoti patika.
07.01.2013 23:22 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Salona nosaukumu neatceros,bet Čaka/Stabu rajonā, mazliet tuvāk centram, jākāpj pa trepēm lejā, pagrabiņā. Salona nosaukums kkāds sievietes vārds- Valentīna vai kkas tāds. Nu vienkārši vājprāts friziere. Abas ar draudzeni iznācām un smējāmies/raudājām 2 h par savu izskatu.
Man vajadzēja maksimāli izfilēt, lai ir plāni, jo pēc dabas ļoti kupli mati un bišķi apgriezt galus, šī sāk filēt ar žileti. Es prasu vai neizskatīsies pēs slotas mati, jo tā žilete diez ko uzticama neizskatījās, un teicu, ka man visas reizes ir filēts ar šķērītēm. Friziere saka- nē, nē, es 20 gadus jau frizēju, ar šķērītēm iesācēji tikai darbojas.. žilete the best. Es tā ok ok, ja jau 20 gadus, tad uzticēšos un klusēšu. Beigās izžāvēja un es sapratu, ka 2 nedēļas būs jāstaigā ar asti un sapūstu laku, jo mati tiešām izskatījās pēc slotas.. pūkaini, kupli un izplūkāti.. šausmas. Draudzenei karē vispār 5 minūtes grieza, pat nepiemērīja, lai abas puses vienādas.. vnk šņik šņak un kraties prom. Un pat nebija ar kuponu :D
07.01.2013 23:48 |

Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
Tieši pretēji par salonu DIANA - manikīru beidzot taisu tikai pie vienas meistares. Te gan dominē arī cenas nozīme, jo maksāju tāpat kā ar kuponiem, tikai bez tiem :) Par tādu summu esmu apmierināta, noturība ļoti laba! Turpat esmu bijusi pie frizieres. Viss it kā ir labi, bet nezin kāpēc otrreiz iet tur negribas ..
08.01.2013 00:13 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
SuperSmile, interesanti, man mana friziere arī bieži vien filē ar žileti, bet pēc slotas ne reizi izskatījusies neesmu. :D Viņa gan nekad nefilē TIKAI ar žileti, bet tāpat...
08.01.2013 00:17 |

Reitings 5709
Par masāžu arī nevaru piekrist - eju pie smalciņas fizioterapeites, bet masē ļoti jūtami. Manuprāt, atkarīgs no tā, kāda veida masāža tā ir - vienkārša vai ārstnieciskā.. ;)
08.01.2013 00:18 |

Reitings 97
Reģ: 27.10.2012
Nekad, nekad, un velreiz NEKAD nevajag iegādāties pakalpojumus kuponos!!

Nepiekritīšu! Nesen biju par kuponu uz salonu ''Beauty4you''. Fantastiska vizāžiste un frizierīte,ar pieredzi,saprotoša. Uzfrišīja tieši tā,kā vēlējos,griezumu pielāgoja sejas formai,uztaisīja pasakainu franču bizi un sagrimmēja uz urrā! Tā,ka ne visur ir tik peļami.
08.01.2013 00:30 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Salomē- nu tad varbūt žiletē nebija vaina, bet meistarē, bet nu tāpat man tagad uz žiletēm ir fobija ;D
08.01.2013 00:53 |

Reitings 20
Arī ar kuponiem vairāk neiešu uz saloniem, jo pilnīgi mainās attieksme. Biju uz masāžu, man ļoti nepatika kā apkalpoja, likās , ka viņa steidzas un īsti nav ieinteresēta manī kā klientā. Arī gēla nagus liku ar kuponiem, lika ātri, paralēli reklamēja kaut kādus savus līdzekļus, visu laiku runāja (mani tas traucē) un beigās divi nagi nokrita pēc nedēļas. Salonus neatceros.
Bet kuponus labāk neizmantot skaistumkopšanā.
08.01.2013 06:18 |

Reitings 2982
reiz biju ar kuponu uz masāžu, nosaukumu neatceros, bet tas bija tajā rajonā, kur domina jeb pretējā ielas pusē dominai uz priekšu.

Tur bija fantastiska attieksme, masāža un atmosfēra. Biju tur kādu gadu vai divus atpakaļ.

To gan par 100% iesaku ;)
08.01.2013 08:42 |

Reitings 2982
tā ēka, ja pareizi atceros, atrodas uz Braslas ielas
08.01.2013 08:43 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es kuponus esmu pirkusi tikai solārijiem un vienreiz divreiz uz zivtiņām esmu gājusi...

Vienmēr visi solāriju saloni normāli, iedegums normāls, bet vienreiz ieberzos ar Studija9, vienkārši bomzīgs saloniņš, tur šķiet remonts pēdējo reizi 92 gadā taisīts... solārijs kaut kāds pirmatnējais... stāvošais bija, un to varēja ieslēgt ar zvaniņu piezvanot administratorei... ventilācija solārijam nekāda un jāstāv ilgs laiks ( nebija intensīvais) - nekad vairs uz turieni...
08.01.2013 10:35 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Tādēļ šo kuponmāniju es esmu izmantojusi tikai 1x (un tā pluss dzirdot no sava puiša,ka labs salons).
Es jau no sākta gala sapratu, kas tur nav kkas tīrs ar tiem kuponiem haha :D
Man viena manikīre stāstīja kā viņiem salona, ka ja kupons piemēram pa 6ls, tad 1.5 tam pašam zizu vai kas nu to kuponu ielicis, tad 3.5ls viņai pa to klientu un salonam 1ls pašam salonam! Un viņa teica ka nav īpaši forši, ja tev dienā ir 9 cilvēki pēc kartas un tu nepārtraukti vile viile un viilee un vēl sanjem 3.5 to, piemēram, 20ls vietā ko varēji no klienta sanjemt! Un es sapratu, ka vinjām tur arī nav īpaši izvēles - strada salonaa ,viss, liec, ja priekšnieks izdomājis paplasinat klientu klāstu, nav variantu.
Un tajā vienīgajā reizē es reāli jutu, ka esmu ''kuponnieks'' :D apsēžos, ātri man iesmērē krāsu, pieri noķēpā un vsjo aiziet, sēdi tgd 30min, ne kafiju piedāvā ne tēju :D Bet man bija pofig, man tieši negribējas pļāpāt ar to friezieri, gribēju lai man ātri nokrāso un nogriež un zust prom, man kkā īpaši neinteresēja tas kā viņa jūtas un ko domā :D Bet pēc tam atnāca, kad mans laiks pagāja un vsp kā cits cilvēks palika :D Sāka tur baigi runāties visu stāstīt tur ieteica kur pirkt to kur šito, kur viņa mācījusies , reāli man likas , ka cits cilvēks atnācis :D tiešām nesaprotu kāpēc viņa tā krasi mainījās, laikam tāpēc , ka es sēdēju un smīnēju par to, ka viņa ātri strādā, pašas beigas paspējām vēl abas ''nolikt'' tos frizierus, kas tizli izturas pret kuponniekime :D moš viņai vnk sakumā slikts garīgais bija :D
08.01.2013 12:37 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
un jā, vispar, es ta padomāju, ka tie salonu īpašnieki nepareizi dara, ja es vēlētos uztaisīt savam salonam (ja man tāds būtu :D ) tādu akciju, es tiesam izdomatu meistariem kkādu motivējošu programmu - nezinu kkadas premijas vai kkādu preci saņemt pa velti , skatoties uz klientu skaitu, un pieliktu noteikti kkādu korķa tāfeli atsauksmēm ieteikumiem pateicībām vai sūdzībām, lai klients var uzreiz pateikt, ja kkas nepatika, vai tieši otrādi, - patika! Jo man liekas tie neapmierinātie darbinieki tie, kuriem uzspiež, a vajag likt kolektīvam justies labi, izvirzit kkadu mērķi, pateicibu, paskaidrot kā tas kupons ieteikmēs darbu - bus vairāk kleintu, labas atsauksmes lielaka peļņa...
08.01.2013 12:42 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
Tagad esmu nobijusies, nopirkusi esmu kuponu limfodrenāžai Sun City salonā Merķeļa ielā 1, ir kādas atsaukmes? :)
08.01.2013 12:52 |

Reitings 295
Reģ: 06.08.2011
QueenOfMoney:
Limfodrenāža ir aparātprocedūra, es nedomāju, ka tāda var būt nekvalitatīva;)

Man nepatika Košuma darbnīcas attieksme kā tāda, biju tur taisnot matus ar keratīnu.
08.01.2013 15:07 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Ar limfodrenāžas zābakiem var būt visādi (kupons, ne kupons, vienalga):
a) meistars uzliek par vāju, ka jēgas nekādas
b) uzliek par stipru, ka acis sprāgst un jēgas nekādas
c) ir daži zābaku tipi, kur secīgi vadiņš pa vadiņam jāsaslēdz (piem., Weyergans). Meistars var sajaukt vadus un drenāža var jums sākties nevis no pirkstgala uz cirksni, bet gan otrādi (veselībai ļoti bīstami!), vai arī te no pirksta, te no ceļgala, te no potītes.
Visu izšķir meistara zināšanas un pieredze :D tādēļ izvēlieties pēc atsauksmēm vai izvēlieties mani :D :D joks. Nereklamēju pati sevi.
08.01.2013 15:20 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
tikko ar kuponiem izgāju limfodrenāžas zābaku kursu... es gan, protams, neko no Cukurvāveres rakstītā nezināju, tāpēc biju apmierināta :D un itkā sākās no pirkstgala, bet to stiprumu,es jau gribēju jo stiprāk jo labāk, bet nu nezinu,lai vai kā,neskatoties uz kuponu, pret mani izturējās jauki
08.01.2013 15:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits