Tādēļ šo kuponmāniju es esmu izmantojusi tikai 1x (un tā pluss dzirdot no sava puiša,ka labs salons).
Es jau no sākta gala sapratu, kas tur nav kkas tīrs ar tiem kuponiem haha :D
Man viena manikīre stāstīja kā viņiem salona, ka ja kupons piemēram pa 6ls, tad 1.5 tam pašam zizu vai kas nu to kuponu ielicis, tad 3.5ls viņai pa to klientu un salonam 1ls pašam salonam! Un viņa teica ka nav īpaši forši, ja tev dienā ir 9 cilvēki pēc kartas un tu nepārtraukti vile viile un viilee un vēl sanjem 3.5 to, piemēram, 20ls vietā ko varēji no klienta sanjemt! Un es sapratu, ka vinjām tur arī nav īpaši izvēles - strada salonaa ,viss, liec, ja priekšnieks izdomājis paplasinat klientu klāstu, nav variantu.
Un tajā vienīgajā reizē es reāli jutu, ka esmu ''kuponnieks'' :D apsēžos, ātri man iesmērē krāsu, pieri noķēpā un vsjo aiziet, sēdi tgd 30min, ne kafiju piedāvā ne tēju :D Bet man bija pofig, man tieši negribējas pļāpāt ar to friezieri, gribēju lai man ātri nokrāso un nogriež un zust prom, man kkā īpaši neinteresēja tas kā viņa jūtas un ko domā :D Bet pēc tam atnāca, kad mans laiks pagāja un vsp kā cits cilvēks palika :D Sāka tur baigi runāties visu stāstīt tur ieteica kur pirkt to kur šito, kur viņa mācījusies , reāli man likas , ka cits cilvēks atnācis :D tiešām nesaprotu kāpēc viņa tā krasi mainījās, laikam tāpēc , ka es sēdēju un smīnēju par to, ka viņa ātri strādā, pašas beigas paspējām vēl abas ''nolikt'' tos frizierus, kas tizli izturas pret kuponniekime :D moš viņai vnk sakumā slikts garīgais bija :D