Pasūdzēšos:D
Esmu ar kuponiem gana iegrābusies savulaik, patiesībā visos salonos, kuros esmu bijusi, kaut kas nav paticis. Pirku tikai frizieru pakalpojumus.
Salonā Coretti skaļi paziņoja, ka man esot zaļi mati.
Salonā Pērle biju 2 reizes, pirmoreiz friziere bija klusiņa, darīja visu man pa prātam, otrreiz trāpījās cita, nepatika, ka pļāpāja pa telefonu darba laikā, lika izvēlēties krāsu tikai no vienas paletes, lai gan zināms, ka krāso salonā arī ar citām, pēc tam, kad rakstīja atlaižu lapiņu, saku, lai pieraksta arī krāsas numuru, šī nē, mēs nedodam krāsas numuru, paši zinam, domāja, ka iešu pirkt tādu krāsu vai...
Kronis visam bija Salons Strelīcija, man atteicās griezt pakāpenisko griezumu, kas man ir pierasts un kuru lūdzu, man esot plāni un taisni mati, man nepiestāvēšot un nevajag, laikam jau tādēļ, ka ātrāk gribējās beigt darbu, apkalpot kuponu klientu un viss. Atteicās balināt šķipsnas visā garumā, izbalināja tikai līdz pusei, sakot, ka mani mati neizturēs, manuprāt, balinātāju taupīja. Un centās iesmērēt serumu pa 9ls. sākumā domāju vēl, ka nav tik traki, varbūt beidzot laba friziere būs pagadījusies, kura saprot un labprāt iesaka, ko vajag, ko ne, bet, kad ierados mājās, vīrietis jautāja, kāpēc man matu gali brūni. Tad es sapratu, ka galīgi nav lāgā, ja pat viņš, kurš parasti nepamana, ka esmu bijusi pie friziera, to pasaka.