Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

'sieviešu lietas'

Reitings 27
Reģ: 03.01.2013
Sveikas! :)

Man radās tāds jautājums - kā jūsu vīrieši attiecas pret šādām divām dabiskām sieviešu lietām: mēnešreizēm un dzemdībām?

Vienkārši esmu novērojusi, ka liela daļa no maniem vīriešiem ir bijuši kategoriski pret seksu m/r laikā, kā arī vienīgais, kas viņus interesējis, ir tas, vai man m/r nekavējas un kad tās beigsies.
Līdzīgi arī ar dzemdībām - lielākā daļa dievināja bērnus, labprāt būtu kļuvuši par tēviem utt., tomēr arī par dzemdībām uzskats tāds, ka tā ir 'sieviešu lieta', kurā vīrietim nav vietas. T.i.- it visi bijuši pret piedalīšanos dzemdībās, kamēr es tiešām vēlētos, lai mans vīrietis būtu klāt bērniņa dzimšanā.
06.01.2013 17:00 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
MR tiek uzskatīta par dabisku lietu. Un cenšās saprast,ka sāp, nāk dusmas un esmu vieglāk aizkaitināma. Sekss MR laikā tika mēģināts, bet neviens no mums no tā nekādu kaifu nēķēra. Uzskatu,ka nu nedēļu var paciesties arī bez seksa. Gabals nevienam nenokritīs.
Par dzemdībām - godīgi sakot, pat nezinu.,jo pati negribētu viņu sev blakām. Es vairāk priecātos par mammu blakām. Uzskatu,ka vīrietim tomēr nav viss jāredz. Cik nav dzirdēts,ka vīrieši pēc piedalīšanās dzemdībās vairs mēdz neiekārot sievieti un nestāv uz to....katrā ziņā tas ir mans lēmums pagaidām. Es to uzskatu par savu uzdevumu. :) esmu stipra sieviete un laist pasaulē bērniņu gribētu viena vai ar savas mammas klātbūtni.
06.01.2013 17:05 |

10 gadi
Reitings 1033
Reģ: 29.01.2009
Ir daudzi pazīstami, kas atbalsta seksu MR laikā.
Pat apmazgājas un tampons - orālais sekss.
06.01.2013 17:06 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Man vīrietis pats teica, ka grib būt klāt dzemdībās. Mēģināju atrunāt, bet bez panākumiem. Vispār uzskatu, ka vīrietim pašam jāizlemj, jo nav jau nekāda izklaide. Katram tā nervu sistēma atšķiras. Un uzskatu, ka sievietei nav tiesību apvainoties, ja vīrietis dzemdībās piedalīties nevēlas.
06.01.2013 17:07 |

Reitings 236
Reģ: 29.04.2011
Mans vīrietis saprot to MR lietu, tāpēc vienkārši gaida zaļo gaismu no manas puses.
Par dzemdībām - arī tas ir pieredzēts. Nekas nav mainījies, vīrs to visu uztvēra normāli.
06.01.2013 17:09 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Nevienam manam vīrietim sarkanais porche nav traucējis pabraukāties pa alu ar savu sniega moci :D
Es šajās dienās bieži pati rāpjos virsū,jo palīdz pret sāpēm,tāpat arī puisieši mani kārdina, un nevienam nekas netraucē :)

Par dzemdībām neesmu nekad prasījusi,neinteresē :D
06.01.2013 17:10 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Katram tā nervu sistēma atšķiras. Un uzskatu, ka sievietei nav tiesību apvainoties, ja vīrietis dzemdībās piedalīties nevēlas.

+
06.01.2013 17:11 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Meeneshreizhu laikaa tachu var boob job un blow job :D nav jau noteikti jaachikaajas. Vismaz ne mani, ne draugu nesaista smeereeshanaas ar manaam asiniim fuj :D

Un par dzemdiibaam arii abi esam vienispraatis, ka taa ir sievietes pashas un aarstu dariishana. Galvenais, lai mani atbalsta pirms un peec dzemdiibaam. Kameer es tur sviistu un bljauju un dzmedeeju, lai tuvumaa neraadaas.
06.01.2013 17:16 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Es šajās dienās bieži pati rāpjos virsū,

un notašķī vīrieša dzimumorgānus, kājas, vēderu un + vēl dīvānu ar asinīm?

Es zinu, ka viena draudzene, arī piekopj šāda veida seksu, bet viņa nevienam virsū nerāpjas, viņa vienmēr ir apkšā un zem sevis paliek dvielītī.

Par tēmu - manējais uztver to normāli, citreiz kad ļoti gribas (viņam) mēs varam to izdarīt dušā, vai arī orālais. Ir mēģināts arī
Pat apmazgājas un tampons - orālais sekss.
šis variants.

Par dzemdībām - viņš gribētu piedalīties, bet es ne īpaši, jo arī esmu dzirdējusi šausmu stāstus, ka pēc tā vīrietis sievieti vairs neiekāro.
06.01.2013 17:18 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
kaitiņa, nu nezinu, kas tev tur šķīst, man nešķīst, sienas notraipītas nav, 100 punkti! :D
06.01.2013 17:19 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Par mēnešreizēm piekrītu šim
Meeneshreizhu laikaa tachu var boob job un blow job nav jau noteikti jaachikaajas. Vismaz ne mani, ne draugu nesaista smeereeshanaas ar manaam asiniim fuj

Bet par dzemdībām. Es nezinu. Agrāk arī teicu, ka gribētu, lai blakus ir mamma. Tagad liekas, ka tomēr būtu forši, ja vīrietis būtu blakus - tomēr tā ir mūsu abu ģimene un būtu forši varēt būt blakus arī tādā brīdī, bet... vīrietis īsti nezina, vai gribētu/varētu tur būt. Piekrītu meitenēm, kas teica, ka katram tā nervu sistēma citāda, tāpēc ļaušu vīram izvēlēties pašam, kad pienāks laiks. Protams, pirms tam izrunāsim visus par un pret. Zinu, ka tad, ja es uzstātu, ka gribu, lai viņš piedalās, viņš to darītu, bet neesmu droša, ka man tas ir tik ļoti vajadzīgs, lai piespiestu...
06.01.2013 17:21 |

Reitings 6531
Pirmkārt jau tas bija apzīmējums tam,ka es centīšos vīrietim uzmākties nevis konkrētas pozas pieminēšana
Otrkārt lai arī esmu no spēcīgo reižu sievietēm,man uzbudinājuma laikā nekas tur nešķīst un nešļakstās pa visu istabu

Vēl kaut kam vēlies piesieties,ak manu vislielāko pielūdzēj? :D
06.01.2013 17:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mums sekss MR laikā nav. Man pašai nav ērti tajās dienās, lai cik reizes es ietu dušā un sevi apkoptu. Tāpēc diez vai vispār varētu atbrīvoties vai izbaudīt procesu. Draugs arī neko neuzspiež.
Dzemdības - neesam par to runājuši. Taču, es zinu, ka negribu viņu klāt. Slimnīcā, jā, gaidot, kamēr viss beidzas un atbalstot mani gan pirms,gan pēc notikušā. Taču, tajā telpā un visa laikā...nē. Uzskatu, ka viņam tur nav ko meklēt un nav ko redzēt.
Domājot par to tēmu kopumām, piekrītu arī šim:
Katram tā nervu sistēma atšķiras. Un uzskatu, ka sievietei nav tiesību apvainoties, ja vīrietis dzemdībās piedalīties nevēlas.
06.01.2013 17:28 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Mans expuisis nezuskatīja MR par kaut ko šausmīgu. Mums bija gan sekss(neiebilstu, jo man tās ir diezgan vieglas), gan arī apjautājās vai tur lejā viss ir kārtībā un saprata, ja tomēr pirmajās divās dienās man kas sāp, mazāk spēka u.taml.

Par dzemdībām nezinu. Bet man liekas, ka es negirbētu, lai mans puisis/vīrs/jebkas būtu klāt. Es pati labprāt nebūtu klāt :D
06.01.2013 17:30 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Tā kā man ir ļoti "īsas" mēnešreizes, abi bez problēmām varam paciesties vienu vai maksimums divas dienas bez seksa :D kā arī vēl ir variants darīt to dušā.
par dzemdībām pats atzina, ka tomēr nevēlētos būt klāt. Man patika sniega.pikas doma par mammu blakus :)
06.01.2013 17:40 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Nepiekopju seksu MR laikā, bet citreiz ir tik vājas MR, ka nekādīgi netraucē seksam.
Dzemdībās es gribētu, lai vīrietis ir pie manis slimnīcā, bet pašā dzemdību brīdī tomēr gaida ārā, nevis sēž blakus un vēro notiekošo. :D
06.01.2013 17:41 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Mēnešreižu laikā , mīlējoties var ļoti viegli ievazāt infekcijas, tas tā
06.01.2013 17:46 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Un pīpējot var plaušu vēzi dabūt, bet kuru tas uztrauc?!
Man bieži vien sanācis sekss mēnešreižu laikā. Lai arī man ir spēcīgas, ne reizi pat uz palaga neesmu neko redzējusi. Nekas nešķīst kā jau te visas teica :) Un nē, nevar pagaidīt. Es to cilvēku tik bieži neredzu un man tā gribējās seksu, ka acis sprāga laukā.
Dzemdības vīrieti negribu redzēt, viņi taču to skatu neizturētu :D
06.01.2013 17:49 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Mēnešreizes netraucē seksot. Bet par vīrieša klātbūtni dzemdībās, tomēr esmu pret. Ko sieviete grib parādīt re kā es mokos un tu esi vainīgs. Tagad pēc visa, tev mani jāmīl stiprāk. Ja vīrietis piekrīt pats no brīvas gribas, tad ok, bet piespiest nevajag.
draudzene gan teica, ka bija labi, ka vecis bija blakus, jo bija kas masē muguru. Bet ja nav blakus, tad jau izvēlas citas dzemdību pozas. Visi bērni tak piedzimst, neviens iekšā nepaliek. Neatkarīgi ir kompānija blakus dzemdību laikā vai nav.
06.01.2013 17:56 |

Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Agrāk saprata, ka ir sarkanās dienas un iztikām bez , tagad pa retam ir arī tajās dienās, bet ne tāpēc, ka man baigi gribētos.

Ar dzemdībām ir tā, ka dažus mēnešu pēc iepazīšanās kādā filmā rādīja dzemdības, manējais teica, ka nekad mūžā nepiedalīsies savas sievas dzemdībās. Bet, krietnu laiku vēlāk, kad es biju vismaz 5.grūtniecības mēnesī, pēkšņi paziņoja, ka piedalīsies dzemdībās. Es biju kategoriski pret, taču drošības pēc abi apmeklējām vecāku nodarbības DzN, gadījumā, ja manas domas mainītos. Protams, kad pienāca lielā diena, neļāvu no manis atiet ne soli.:D Izgāja uz pašu pēdējo brīdi, jo nevarēja izturēt, ka nevar man palīdzēt. Nav ne traumēts, ne kā. :)

Ebe, ja variet, izejiet tos kursus laicīgi , tad ģimenes dzemdības būs par brīvu, ja Tavs vīrs pārdomās.:)
06.01.2013 18:00 |

Reitings 6531
Mēnešreižu laikā , mīlējoties var ļoti viegli ievazāt infekcijas, tas tā

Tāpat kā jebkuru citu dienu,piemēram, seksa dēļ sievietes bieži var saslimt ar slaveno Gardnerella vaginalis. Tāpat anālais sekss ir ieteicams tikai ar prezervatīvu augstās infekcijas riska dēļ. Tampons atstāts sievietē ilgāk par noteikto laiku arī izraisa infekcijas(un zinu,ka daudzas cosmo meitenes diemžēl šo piekpoj,patiesībā ne tikai meitenes cosmo,bet vispār apkārt),tāpat arī iešana peldēt ar tamponu ir paaugstināts risks dabūt infekcijas. Es domāju,ja abi ievēro normālu higiēnu,tad sekss mēnešreižu laikā neatšķiras ar citiem riskiem. :)
06.01.2013 18:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits