idejas veselīgiem ēdieniem.

Reitings 278
Reģ: 23.03.2012
Jaungada apņemšanās - veselīgi ēst. Bet ko tad lai ēd?
Mēs te visas varētu sarakstīt kādas receptītes, vienkārši pagatavojamas lietas, ko varētu ēst un kas ir veselīgas.
Kā arī, vai jūs varētu lūdzu nosaukt visus dārzeņus un augļus ko zinat? :D
Man garšo dārzeņi, tikai šķiet, ka pasaulē viņu ir daudz vairāk un dažādāki nekā tie, ko es ēdu. Gribas kādam jaunam dārzenim pieķerties. ;)
06.01.2013 00:51 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Kā mēs zinām, vegāns nelieto arī medu, sieru un citus dzīvnieku valsts produktus. Es saku to, ka nevar vilkt paralēles ar savām personīgajām sajūtām par pārtiku un veselīgumu, tur nav liekama vienādības zīme. ;)
07.01.2013 10:32 |

Reitings 335
Reģ: 29.01.2009
Es nekur nerakstīju vienādības zīmi,es rakstīju "manuprāt". Es nesaku,ka tas ir visiem jāpieņem.Priekš manīm tas ir viennozīmīgi-dzīvnieku izcelsmes produkti nav veselīgi un es tos kā tādus nepieņemu.
Varu tikai ieteikt pamēģināt vegānisku uzturu,vēk labāk svaigēšanu kādu mēnesi un tad redzēsi atšķirību.
07.01.2013 10:38 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
forestkid - man neviens nepierādīs, ka medus nav veselīgs :) Esmu mēģinājusi dažādus uztura veidus, nonācu pie secinājuma, ka sabalansēts uzturs ir pats labākais - bez galējībām. Par svaigēšanu - ļoti labi, ja cilvēks zina, ko dara un pēc tam nav jāskrien pie ārsta ar kunģa problēmām, jo indivīds nav pienācīgi izstudējis konkrēto uztura programmu.
07.01.2013 10:47 |

Reitings 335
Nu tas jau ir jebkurā uzturā-nevar jau uz dullo ēst ko gribas,bišķīt tomēr ir jāpiedomā un arī nevajag akli kautkam sekot jo tas ir veselīgi,viss ir jāapsver! :) Katram jau ir savi uzskati.
07.01.2013 10:55 |

Reitings 137
forestkid,

Jau kadu laiku brokastis dzeru tikai kokteiljus,kas dod energiju un saata sajutu,piem. banans,selerijas kaats,apelsiins,spinaati,nedaudz auzu parslas,linseklas,rieksti un uudens-Super!! Svarigi ir eest ipashi zalas krasas darzenus.

Man ar no rītiem bija mani mīļie kokteiļi - sajaucu visu, kas bija mājās atrodams. Bija gan saldētie smiltsērkšķi, gas saldētās mellenes, gan banāns, gan kāds ābolīts. Viss uz piena vai kefīra bāzes. Bet tad atklāju, ka sākās nenormāla vēdera burkšķēšana. Nācās no koteiļa atvadīties, jo visticamāk, piens bija tas, kas radīja vēdera vēlmi lekcijas laikā parunāties. Tādēļ nācās no superīgajām brokastīm atteikties.

Kā tev izdodas noklusināt vēdera burkšķēšanu,vai tev šādas problēmas nemaz nav?
07.01.2013 13:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits