zināmās Latviešu dāmas

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
ja jau runājām, par sabiedrībā zināmajiem vīriešiem.

tad, kuras ir tās sabiedrībā zināmas sievietes, kuras Jums liekas skaistas, ar izsmalcinātu stila izjūtu utt....???
05.01.2013 19:16 |

Reitings 289
Reģ: 26.01.2012
Vienkārši gribēju pierādīt, ka nav viņa tik skaista, cik sevi uzskata... Nu Nav!
06.01.2013 16:18 |

10 gadi
Reitings 8160
Reģ: 29.09.2009
Ir tik daudz jauku un glītu sieviešu Latvijā,ka ir grūti izcelt vienu konkrētu. Manas dažas favorītes:

Linda Leen

Aija Andrejeva

Klasika - Vija Artmane

06.01.2013 16:18 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Njā, Peonija. Jāpiekrīt, ka tas tiešām nebija glīti.
06.01.2013 16:20 |

10 gadi
Reitings 8160
Izskatās,ka visam kašķim būs otrā tūre!
06.01.2013 16:22 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Peonija, tu esi debila.
06.01.2013 16:22 |

Reitings 289
Reģ: 26.01.2012
Pievakare - Vai tad es tevi aizvainoju? Domāju ka tev es liku mieru, ne? :D
06.01.2013 16:23 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Ja mani neviļ atmiņa (un atmiņa man ir lieliska), tad savukārt Peonija bija meitene, kas agrāk taisīja kaku tēmas (un visādas līdzīgas trollīgas tēmas) , še ku reku tagad mainījusies! Progress!!! :)
06.01.2013 16:28 |

10 gadi
Reitings 8160
Bet ko tā dr.lv profilu atklāšana dod?
06.01.2013 16:44 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Ārprāts, es pat nezināju, ka manos draugos ir meitene, kas sirgst ar psihiskām saslimšanām. (Tagad es zinu, kas tu esi, nekad nebiju domājusi, ka tev nav visi mājās)
Peonijas diskusijas:
http://cosmo.lv/forums/topic/110398-/?sort=DESC&pnr=1
http://cosmo.lv/forums/topic/110527-saluza-govs-aparats/

Tad jau es pat nepārmetīšu, ka savā plānprātībā iepostoja personas datus.
Nosūdzēju postu, gan drīz izdzēsīs.
06.01.2013 16:57 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Ārprāts, es pat nezināju, ka manos draugos ir meitene, kas sirgst ar psihiskām saslimšanām.

Vot, brīnumu pilna ir šī pasaule :) :D Ik pa laikam noder patīrīt draugu loku, es to nesen darīju, izmetu tādus, ar kuriem vispār vairs nav nekāda sakara.
06.01.2013 18:15 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti iipasa liekas Reezija Kalnina,Vija Artmane!Loti patiik Ginta Lapina!:)
06.01.2013 18:21 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Ja pa tēmu, tad Guna Leiškalne Rokk-perfekta stila izjūta a la VBeckham
06.01.2013 18:39 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Man tikai jautājums: Spotorno, Tu bloķē visas meitenes, ka sTervi apskatās vaia rī esi Peoniju noturējusi par kādu citu?
Man personīgi ir tāda attieksme pret Tevi, jo savu Tu parādīji 2 citās diskusijās ar augstprātīgu attieksmi, vienā no tām uzspiedi savu viedokli, ka skolas gramatas ir obligāti jāpērk gramatnīcās, ka nav normāli tās pēc tam pārdot un vēl viss kas tur bija. Tad, kad meklēju palīdzību filozofijā, savu degunu iebāzi, kur nevajag ar savām morālēm un atkal izcēli strīdu, pārējās diskusijas nemaz neiesaistīšu. Apkaunojoša ir Tava palagu rakstīšana, citēšana un vienu un to pašu argumentu lietošana. Uzskaitīšu, kādas ir vairums no mums:
Cosmo meitenes raksturojums (neattiecas uz visām)
*no pelēkās masas
*vēl nav izaugusi
*šaura piere
*izglītības līmeņa trūkums
*neprot uztvert būtisko
*nesaprot tieši Spotorno komentārus
*sacīto izfantazē
*spļaudās
*meklē skabargas citos, staigā ar baļķiem acīs
man apnika...
06.01.2013 19:37 |

Reitings 4258
Sunshine,
Man personīgi ir tāda attieksme pret Tevi, jo savu Tu parādīji 2 citās diskusijās ar augstprātīgu attieksmi, vienā no tām uzspiedi savu viedokli, ka skolas gramatas ir obligāti jāpērk gramatnīcās, ka nav normāli tās pēc tam pārdot un vēl viss kas tur bija.

atceros, ka toreiz arī biju šokēta par Spotorno attieksmi, kas man tur likās augstprātīga, un, lai gan diskusijā aktīvi neiesaistījos, tomēr piekritu lielākajai meiteņu daļai ar pretējo viedokli. Pēc tam sanāca apmainīties ar pāris vēstulēm šeit, Cosmo, ar Spotorno un sapratu, ka viņas attieksme ir pilnīgi normāla un nav nemaz augstprātīga, ja otrs cilvēks pats nav virzīts uz strīdēšanos, bet ir ar neitrālu attieksmi.

Es domāju, katrs var saprast, ko gaidīt no šeit aktīvākajām dalībniecēm, piemēram, Emmanuelle saistās ar sapratni pret visiem un ārzemēm, vēl kāds ar vēl kaut ko saistās, bet Spotorno - ar sava viedokļa aizstāvēšanu. It īpaši, ja jūs sakāt, ka viņa to darīja arī daudz senāk, tad kādēļ joprojām brīnāties, cenšaties likt saprast viņai viņas attieksmi utt.? Sanāk apmēram tā, ka te visas vienkārši grib pastrīdēties bezjēgā, jo tāpat zina, ka Spotorno vienkārši ir tāda personība un viss, nekas nemainīsies.
06.01.2013 20:37 |

Reitings 4258
Peonij,
Pievakare - Vai tad es tevi aizvainoju? Domāju ka tev es liku mieru, ne?

cilvēku stulbumu nevērtēju pēc tā, vai personīgi man ko ir nodarījis. Un otro jautājumu nesapratu.
06.01.2013 20:39 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
spotorno, bet kā tu pati nepamani savu izteikšanās veidu? nav jau runa par saturu, bet par to, kā tas saturs tiek pasniegts. piemēram, tu gandrīz katrā komentārā pasaki, ka kāds ir šaurā pierīte, kādai ir nepietiekams izglītības līmenis, kāda savos 20 gados nesaprot ko runā, un tad vēl tie "izaudz", "pieaudz", "jūs esat pelēkā masa".
nevar taču tā tas tiešām ir aizkaroši, tāpēc arī tāda attieksme pret tevi.

jautājums - tu vēl nesaproti vai kas?

Spotorno - vai kāds tev ir kādreiz licis teikt, ka esi briesmone, neko nesasniegusi, šaurā pierīte vai vēl sazin kas? kāds šajā forumā tev to ir teicis? es ļoti šaubos, ja maldos, atvaino, bet, mēs visas šeit katras pašas par sevi domājam labo, slikto dažkārt nospraužam malā, bet neaizmirstam, bet zini tāpēc vien, ka kādai no mums ir augstākā izglītība, izdevusies karjera vai vēl sazin kas, kas dzīvi padara skaistu, mēs otram nesakam - tu , šaurā pierīte, TU, PELĒKĀ MASA, izaudz, pieaudz, izglītojies, vai varbūt vēl paārstējies :D tu esi tāda pati forumiete kā es, tava izglītība un viss pārējais, kas tev ir, nepadara tevi par augstāku personu, kura varētu kādreiz šādi izteikties . tikpat labi, es varu apgalvot, ka tu esi ĻOTI nepieklājīga, jo šeit mani aizvaino ar savu "tev nav izglītības, tev bērnudārza līmenis" , tu pati paliec rupja un esi vienā līmenī ar meitenēm, kas pāriet uz personisko ;) ja jau tu būtu tā gudrā, savaldīgā Spotorno ar savu viedokli, kuru šeit uzrakstīji, tu no rāmjiem neizietu, bet visas tās tavas garās, agresīvās atbildes šajā diskusijā vien liecina par to, ka pati īsti nemāki izteikties, esi nepieklājīga un ļoti uzbrūkoša.
06.01.2013 22:23 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Pievakare, paldies :)

PASIONELLE
, tu vēl nespēj rimties? Ko tu gribi panākt?
Pavēro, ko tu raksti, tieši tu kārtējo reizi uzbrūc, nepamatoti mani apvaino un turpini kašķi.
Es nevienu nekad pirmā neapceļu, bet manas atbildes ar "izaudz, zems izglītības līmenis utt." ir secinājumi jūsu uzvedībai. Palasi no sākuma kā veidojas visa "saruna".

Neviens normāls, pieaudzis cilvēks nesāktu kašķēties un teikt, "paskaties uz sevi, tavi mati ir šadi un tādi", tikai tāpēc, ka izteikts atšķirīgs viedoklis. Vai tas nav bērnišķīgi? Ir gan, kāpēc to nevar uzrakstīt? Un tad vēl apvainojas par to, ko uzrakstu. Jūs taču pašas sevi nolaižat līdz ar zemi ar savu nepārtraukto vēlmi strīdēties pret maniem vispārīgiem komentāriem, kur sākotnēji nevienu personīgi neapvainoju.

Un nevajag teikt, ka nav atšķirības vecuma ziņā, ir atšķirība, tāpat kā ir atšķirība izglītības pakāpēs un vispārējā spriestspējā. Sakotnēji nevienu nešķiroju, bet tad, kad patiesi sāk spilgti parādīties tās atšķirības, nu tad, piedod, mutautiņā neklusēšu. Un sevi augstāk nevērtēju, neuzskatu sevi arī par visgudrāko un visskaistāko, bet, ja man tiek teikts "paskaties uz sevi" vai "nolaidies no mākonīša" es vienmēr pateikšu - ka stāvu stabili tur, kur es esmu un neuzskatu sevi par tik neveiksmīgu izskatā, ka nevarētu izteikt savas domas par savu subjektīvo skatījumu pret skaistumu.

Pievakare pareizi pateica, ka mana attieksme ir pilnīgi normāla un nav nemaz augstprātīga, ja otrs cilvēks pats nav virzīts uz strīdēšanos, bet ir ar neitrālu attieksmi. Un to var apstiprināt jebkurš, kurš ar mani ir runājis privāti vai pazīst dzīvē.

Dots devējam atdodas.
06.01.2013 23:03 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Manuprāt, latviešiem ir daudz skaistu sabiedrībā pazīstamu sieviešu. Piemēram:

Aija Andrejeva, kurai piemīt ļoti interesants skaistums, kas apvieno zināmu bērnišķību, neaizsargātību un sievišķību, kas kopā izskatās fantastiski.

TV diktore Ilva Liepiņa

Evelīna Kovaļevska

Aktrise Zane Vaļicka

Santa Didžus

Linda Leen, manuprāt, ļoti sievišķīgs izskats un fantastisks augums. Nav brīnums, ka google pirmo meklētājā izmet vārdu savienojumu 'Kaila Linda Leen' :D

Lilita Ozoliņa

Olga Dreģe
http://www.ventspilnieki.lv/images/articles/large/3591_fd436.jpg

Un vēl daudzas citas :)
06.01.2013 23:06 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Spotorno, kāpēc tu attaisnojies?
06.01.2013 23:14 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Šim es piekritīšu, pati esmu pamanījusi. Kā jau te iepriekš kāda teica, kāpēc ir tā, ka, kad tieši Tu paud savu viedokli, vienmēr kāds jūtas aizskarts un ir kašķis padsmit lapu garumā? Saprotu, visiem jau gadās sliktās dienas, arī man pašai - cik reizes nav sanācis ar kādu saķerties. Tomēr Tev tas notiek ar apbrīnojamu regularitāti. Pārsvarā cenšos paklusēt, jo bieži domāju līdzīgi tev. Un vēk kas - tikai, lūdzu, neņem ļaunā - kāpēc 90% gadījumu, Tavs viedoklis ir pilnīgi pretējs citu viedoklim? Saprotu, ka visi jau nav "pelēkā masa", tomēr mani nepamet sajūta, ka tas nav tik daudz paša viedokļa jautājums, bet gan vēlme atšķirties no "mums, pārējām" par katru varīti.]

Ance PERFEKTI pateica. Tieši manas domas.
Spotorno, Tu liecies gudra meitene, bet, manuprāt (tikai mans viedoklis, bez apvainojumiem) Tu pārāk uzkrītoši centies atšķirties no visām. Un nedomāju, ka Tev tiešām gandrīz vienmēr ir citāds viedoklis kā citām, iespējams, Tu mazliet "piespēlē". Censties izlekt jau nav nekas slikts... Iespējams.
06.01.2013 23:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits