Pievakare, paldies :)
PASIONELLE, tu vēl nespēj rimties? Ko tu gribi panākt?
Pavēro, ko tu raksti, tieši tu kārtējo reizi uzbrūc, nepamatoti mani apvaino un turpini kašķi.
Es nevienu nekad pirmā neapceļu, bet manas atbildes ar "izaudz, zems izglītības līmenis utt." ir secinājumi jūsu uzvedībai. Palasi no sākuma kā veidojas visa "saruna".
Neviens normāls, pieaudzis cilvēks nesāktu kašķēties un teikt, "paskaties uz sevi, tavi mati ir šadi un tādi", tikai tāpēc, ka izteikts atšķirīgs viedoklis. Vai tas nav bērnišķīgi? Ir gan, kāpēc to nevar uzrakstīt? Un tad vēl apvainojas par to, ko uzrakstu. Jūs taču pašas sevi nolaižat līdz ar zemi ar savu nepārtraukto vēlmi strīdēties pret maniem vispārīgiem komentāriem, kur sākotnēji nevienu personīgi neapvainoju.
Un nevajag teikt, ka nav atšķirības vecuma ziņā, ir atšķirība, tāpat kā ir atšķirība izglītības pakāpēs un vispārējā spriestspējā. Sakotnēji nevienu nešķiroju, bet tad, kad patiesi sāk spilgti parādīties tās atšķirības, nu tad, piedod, mutautiņā neklusēšu. Un sevi augstāk nevērtēju, neuzskatu sevi arī par visgudrāko un visskaistāko, bet, ja man tiek teikts "paskaties uz sevi" vai "nolaidies no mākonīša" es vienmēr pateikšu - ka stāvu stabili tur, kur es esmu un neuzskatu sevi par tik neveiksmīgu izskatā, ka nevarētu izteikt savas domas par savu subjektīvo skatījumu pret skaistumu.
Pievakare pareizi pateica, ka mana attieksme ir pilnīgi normāla un nav nemaz augstprātīga, ja otrs cilvēks pats nav virzīts uz strīdēšanos, bet ir ar neitrālu attieksmi. Un to var apstiprināt jebkurš, kurš ar mani ir runājis privāti vai pazīst dzīvē.
Dots devējam atdodas.