No darba varēsi aiziet prom bez problēmām. viņiem tur bieži mainās darbinieki.
Neko daudz nenopelnīsi. par anketēšanu maksā 0,5-2ls par interviju. jo garāka intervija ,jo lielāka samaksa. stundas laikā var nointervēt 2 klientus. intervijas garumi sākot no 15-50min. ja kāds prasa, cik gara intervija,tad iesaku teikt mazāku laiku nekā ir,jo būs lielāka iespēja,kad klients nenoliks klausuli un turpinās runāt ar Tevi.
viņi vairāk darba dod tiem,kuri strādā no rīta līdz vakar neviss atnāk uz pāris stundām dienā. var gadīties,kad uz kādu intervijas projektu Tevi nepasauc.
ir arī tādi,kuri ar prieku runā ar intervētājiem, it sevišķi tīņi, veci cilvēki. veciem, vientuļiem cilvēkiem prieks,kad kāds viņiem ir piezvanījis ,ir ar ko parunāties.
man prasīja -vai es pati maksāšu nodokļus, vai arī viņi maksās. teicu,lai viņi visu nokārto. gribēju būt godīga un maksāt valstij visus nodokļus..rezultātā no katriem nopelnītajiem 10ls novilkta 2ls nost.
mēnesī maksimāli nopelnīju 25ls.
nav viņiem tā,kad strādā visu mēnesi. varbūt,kad pastrādā mēnesī nedēļu vai divas un pēc tam mēnesi esi bez darba.
Ja pārdošanā strādāsi, tad summas būs lielākas ,ko varēsi par vienu klientu nopelnīt, bet klientus būs dabūt daudz grūtāk. daudzi cilvēki atteiksies pirkt, būs pat tādi,kuri sāks Tevi lamāt.
parasti šādās firmās sola,kad varēs nopelnīt 200ls..,bet cik ir runāts ar cilvēkiem,kuri strādā šajā jomā, tad neviens ne tuvu tik daudz nav nopelnījis. protams, neies darbinieks strādāt,ja viņam teiks-te visi pārsvarā pelna 50ls mēnesī.
plusi,kad vari plānot savu laiku, nevajag iet katru dienu strādāt, var iztikt bez darba pieredzes, savienot ar mācībām , vai arī otru darbu.
es gan šajos uzņēmumos nostrādāju kādus 4mēnešus kopumā ,jo sapratu,kad nav tā vērts.