Hei ! :)
Padalīšos ar sekojošu lietu!
Šovasar gāju gar Mildas tirdziņu (šķiet viņu tā sauc) , uz trolejbusu A.Upīša ielā. Biju jau gandrīz pieturā, kad man no sāniem nāk viens vīrietis un saka : " Vai var ar tevi iepaīzīties?" " Kāds ir tavs telefona numurs" , " Ew,kā tevi var sazvanīt?" un tādā slimā,monotonā balsī.. Es pat neatskatīdamās gāju tālāk . Domāju ,ka esmu aizmukusi , bet nē,šis no šķersielas un atkal to pašu. Labi ka trolejbuss bija pieturā, ātri iekāpu un prom.
Biju šokā ! Tik pretīgi un žēl ,ka biju viena , pretējā gadījumā chalis būtu pamatīgi cietis , bet tāpēc jau laikam izvēlās meitenes ,kas iet vienas.
Un ko jūs domājat ....
Vakar, pie Origo pārejas, stāvu-sarkans. Kaut kas pieklauvē pie pleca. Domādama varbūt kāds pazīstams ,griežu galvu un pretī teksts : " Gribu ar tevi iepazīties" Kā tevi sauc ? kāds tev tel.nr.....?" tā pati monotonā balss !!! Es pie sevis nodomāju :" Nu BĻOOODA, NEEE!!! un gāju pāŗi pārejai . Domāju ,ka starp cilvēkiem aizmukšu, bet nē,šis mani panāk un turpina tādā pašā garā. Es paskatījos uz viņu : " Atkraties, vai arī dabūsi pa seju!" un turpināju iet,kad šis man saka :" Kaut tu nosprāgtu ! un atkal panāk pūlī un :" Ew,kaut tu nosprāgtu!"
Protams,nereaģēju nekādīgi,ignorēju un turpināju iet kur man vajag !
Un atkal sagadījās ,ka esmu viena. Parasti mani izvadā kur vajag vai arī bez vajadzības tā viena neeju nekur, jo man tiešām ir bail atrasties vienai uz ielas!
Jau no koledžas laikiem man bijusi pārliecība - Ai ,ar mani tak nekas tāds nenotiks utt., jutos droši, bet tagad saprotu ,ka neviens nav pasargāts no šitādiem izdzimteņiem ! Nedod dievs vēl briesmīgākiem gadījumiem !
Varbūt kāda no jums ir dzirdējusi kaut ko par šādu tipu Origo apkaimē, vai kādu atgadījumu, vai varbūt kādai no jums ir sagadījies viņš pa ceļam ?
Trauma !