sliktas attiecības ar vīratēvu

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Sveikas.
Man ir liela problēma-vīratēvs vnk ēd mani laukā no mājas. Viņš dara precīzi tā pat kā viņa māte savlaik viņa sievai. Piemēram, viss ok, priecīgs utt, tad kaut kas viņam noiet greizi savā dzīvē un uzreiz pirmā lieta atnākot mājās ir -izgāž visu savu žulti uz mani. Es eju skolā, vidusskolā, audzinu bērniņu, atnāku mājās piekususi.. bet pirmais vārds-tu esi slikta sieva savam vīram! Es nesaprašanā kpc. Izrādās es visai saimei, kas mēs mājās esam 8 -netaisu kopīgas vakariņas katru dienu. Es saku, ka fiziski to nespēju, tas aizņems vsm 3-4h. Nevaru to atļauties. Bet redz atbilde-tā ir mana problēma. Bet kad taisu tikai sev un vīram tad ir lieli apvainojumi, ka citiem neko netaisu. Vnk esmu jau no šitā visa nogurusi. Katru nedēļu jau divu gadu laikā mani noved līdz asarām.Tagad ar sēžu un raudu, nezinu ko darīt ;( Ja Jūs būtu manā vietā-kā rīkotos? Es esmu vnk izmisumā;(
04.01.2013 15:01 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
ienāca prātā tas pats jautājums, kāds Mis Take - kāpēc ar bērnu nedzīvo pie saviem vecākiem?
Un tomēr - neuzskatu, ka tavas lietas ir vispār nesavienojamas.
Atnāc no skolas tu cikos? ne jau vēlāk par 16 vai 17 pēcpusdienā. Loģiski, ka mācīties tu uzreiz negribi - skolas uzdotie mājas darbi. OK. tas ir saprotams ;) Atpūties nedaudz un mierīgi gatavo vakariņas, bez jebkādas steigas un neprasīs tas tev ntās stundas. Kartupeļus izvārīt un kādu gaļu sacept cepeškrāsnī - tas neprasīs tev sēdēt pie krāsns un skatīties, cik nu ik pa laikam pārbaudīt un pēctam to pasniegt kārtīgi ;)
Es tagad reāli iedomājos tavu situāciju, nu pēc vakariņām, cik varētu būt plkst? 20 - 21? Paspēlējies ar bērnu, uz 22 noliec gulēt, cik nu viņš pačučēs, bet tomēr.. to laiku izmanto, lai izmācītos un nezinu, ja tu ej parastā vidusskolā, cik tad tev tie mājas darbi prasa laiku - stunda divas? Protams, ka tu gulēt neiesi ātrāk pa pusnakti ,cik nu tā miega, ja ir mazs bērns, bet nu.. man nešķiet, ka tās vakariņas un mājasdarbi pēc skolas nebūtu mission impossible ;) protams, ja tāda ir katra diena, tad tas nogurdina gan fiziski, gan garīgi, bet kā saka - kam tagad viegli? nesāksim jau skalot tev smadzenes par bērnu jau vidusskolas gados, jo pašai tev galva uz pleciem, ar tādām grūtībām bija jārēķinās. ;)
nemeklē ieganstus, bet dari, centies un viss izdosies!
04.01.2013 17:36 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Un es nerunāju par ciemošanos, kas ir ilgāka par dažām stundām, protams mammai virtuvē palīdzu vai pēc ēšanas piesakos nomazgāt traukus, bet nejau man tagad jāiet tīrīt māja :D
04.01.2013 17:36 |

Reitings 63
Reģ: 20.04.2012
Klau, cik vecs ir bērns un kāpēc viņš nav bērnudārzā. Ja reiz tiek maksāts auklītei, tad jau var arī laist privātajā bērnudārzā. Tā Tu iegūsi sev laiku, vismaz pāris stundas dienā.
Neskatoties ne uz ko, domāju, ka Jums - Tev, vīram un bernam - ir jāiet dzīvot sava dzīve. Ja var atļuties aukli, tad var atļauties savu dzīvesvietu ar. Nav jau jāmeklē trīsistabu lux, bet kāds neliels, varbūt pat ar malkas apkuri, taču, tur neviens nejauksies Jūs dzīvē un varēsiet dzīvot kā vēlaties.
Jautājums, kāpēc vīrs neko nedara šajā jautājumā? Vai esi runājusi par to, ka laiks iet prom no viņa radiem? Varbūt Tava mamm var palīdzēt ar bēŗniņa pieskatīšanu. Meklē risinājumus un runā ar savējiem.
Par to sūdzēšanos, sūdzies, tik tā lai Tevi nedzird. Tas vēl vairāk pasliktinās attiecības.
04.01.2013 18:14 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Kā nav kauna kaut ko te pārmest vīra tēvam. Jūs dzīvojat viņa miteklī un cik saprotu, tad nemaksājat neko. Tā kā viņam ir pilnīgas tiesības kaut ko no tevis pieprasīt. Tas, ka viņš dzer, tā ir viņa problēma un uz jums neattiecas. Ja sagribējāt spēlēt pieaugušos, tad tagad tā arī rīkojaties. Priecājies, ka vīra tēvs jūs visus nav vēl uz ielas izlicis, jo es viņa vietā sen to būtu izdarījusi.
04.01.2013 18:43 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Aija- tu savu bērnu uz ielas varētu izlikt ja? "Super mamma" tādā gadījumā,būtu!
04.01.2013 18:46 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Priecājies, ka vīra tēvs jūs visus nav vēl uz ielas izlicis, jo es viņa vietā sen to būtu izdarījusi.

+

Cilvēciski varu saprast Karameli - noteikti arī es žēlotos, justos nogurusi un aizvainota šādā situācijā. Taču es neesmu bijusi viņas vietā, jo (vai - tieši tāpēc, ka) bērns vidusskolas gados personīgi man bija kategorisks nē. Ja tomēr ir tāda situācija, tad ir jāuzņemas sekas un tāpēc piekrītu Aijai. Nevar gribēt visu - gan pieaugušo, gan bērna dzīvi.

Es domāju, ka savu bērnu nespētu izmest uz ielas, bet - ka viņam pašam nemaz neienāktu prātā doma atvest manās mājās meiteni ar bērnu. Katrā ziņā man ir tāds attiecību modulis ar vecākiem - man tas šķistu ļoti, ļoti, ļoti nekaunīgi.
05.01.2013 00:46 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
pievakare-nu tad paliec pie sava moduļa un savām domām!!!
05.01.2013 12:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits