Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Lietvedēm!

 
Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Vai šeit ir kāda meitene,kas strādā par lietvedi?
Man interesē sekojoši jautājumi:
1)Kāda jums ir darba slodze (1 vao 0,75)?
2)Kāda ir jūsu alga? (nevajag man lats latā,bet +/-, pēc iespējas tuvāk esošajai. Ja nevēlaties rakstīt šeit,rakstat vēstuli privāti)

šie jautājumi tāpēc tādi,ka aizdomājos-pēc 3 mēnešu pārbaudes laika turpināt esošo darbu vai mest malā.Alga ir piemērota šim amatam vai nav.

Un vēl kas - esot te uz 3 mēnešiem pārbaudes laiku,noslēdzām līgumu. Tur rakstīta darba alga.Bet kas būs pēc šiem 3 mēnešiem - algai jāmainās vai nav? Vairums jau saka,ka ir.
03.01.2013 11:18 |
 
Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Tik tiešām neticas,ka te nav neviena lietvede!
03.01.2013 20:03 |
 
Reitings 28
Reģ: 10.07.2011
Neesmu lietvede jau pāris gadus, bet algu pirms 5 gadiem saņēmu 330 ls Siguldā.. Alga pēc pārbaudes laika nemainās..ja savādāk nav atrunāts.. (Vismaz mums šobrīd darbā ir tulce ar pārbaudes laiku- alga paliks tāda pati pēc pārbaudes laika).. Lietvedis uz rokas mums darbā (valsts iestādē) saņem ap 250 ls Limbažos..
03.01.2013 20:11 |
 
Reitings 113
Reģ: 05.12.2012
pirms kāda laika biju lietvede, Rīgā, vismaz amats skaitījās, īstenībā biju tulks, sekretāre, jurists, personāla specs viss vienā, saņēmu 450 uz rokas.
vēl pirms tam iepriekš biju administrātore citur - tur 460 uz rokas.
Bet tie ir bijuši LIELI uzņēmumi, darba pienākumiem ir bijusi liela atbildības pakāpe, pašai ir bijis jāplāno savs darbs, nekad neviens nav norādījis, ko darīt, taču mana alga vienmēr sākumā ir bijusi zemāka, tikai parādod sevi, darba rezultātos esmu nonākusi pie šādiem cipariem. Strādājusi vienmēr esmu vairāk kā 8 h dienā, darbu ņemu uz mājām, strādāju ne tikai darbā uz vietas, tiesa šobrīd tā jau ir slimība, kaut arī tā verētu vairs nedarīt, nesplēju nestrādāt līdz nakts vidum, neplānot darbus mēnesim uz priekšu.

Šobrīd esmu uzņēmumā, kur man ir daudz lielāka atbildība, alga aptuveni tā pati, sfēra cita, amats pilnīgi cits, taču tur ir daudz citu bonusu, kas šo darbu padara 2x pievilcīgāku, milzīgas prēmijas utml. Toies šeit mani nebūtu ņēmuši, ja nebūtu iepriekšējās cilvēka orķestra pieredzes, kad prasīju vadībai kāpēc paņēma mani, saņēmu atbildi - jo tik ilgi izturēji tur, un tai darba vietai ir īpaša slava, ka tas jau vien par manām darbspējām daudz liecina.

p.s.
ko es ar šo gribēju pateikt? ja šobrīd tavs darbs devējs tevi nenovērtē pietiekami, ļoti iespējams novērtēs nākamais darba devējs neatsveramo pieredzi, kas palīdzēs iegūt darbu un augt karjeras ziņā..
03.01.2013 20:29 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits