aizņemts ir aizliegts?

Reitings 200
Reģ: 24.09.2012
Sveikas meitenes !
Galvā rosās doma - vai aizņemta meitene/puisis - ir aizliegts/-ta?
Piem. Esi brīva, bet ieskaties aizņemtā puisī. Un ja pie tam vēl ir manāms, ka arī viņš īsti nav vienaldzīgs? Kāda ir jūsu attieksme un tālākā darbība? Sirdsapziņas pārmetumi?
Kā tad īsti ir? Kāda ir jūsu attieksme? Stereotipi? Principi?
Man jau šķiet, ka man ir vecmodīgi - ja aizņemts - tad norakstīts manās acīs. Nespētu un negribētu neko jaukt utt. Tomēr, tajā pašā laikā - pāri jau nerodas tā pat no zila gaisa- vienmēr kāds tiks sāpināts, un ne vbienmēr satiekas divi brīvi cilvēki. Kā īsti ir? Varbūt laiks šos stereotipus lauzt?
šovakar man filosofējamais vakars :D
03.01.2013 02:15 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Jā, ir aizliegts, jo tas ir zem manas pašcieņas un goda, turklāt, mani arī atbaida doma, ka kāda cita nupat ar viņu ir gulējusi. Ciest nevaru vispār to bara instinktu... Brīvs ir brīvs, aizņemts - aizņemts.
Tas nav vecmodīgi, bet gan ētiski.
03.01.2013 12:12 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Hanna, nē, neaizgāja. :)
To es vairāk minēju tajā sakarā, ka runa ne vienmēr ir par gājējiem. Piemēram, es esmu ļoti greizsirdīga. Bet ne tāpēc, ka šausmīgi baidos, lai viņš neaizietu pie citas. Ja iet, tad lūdzu - viņš nav mans īpašums, kurš nekur nevarētu aiziet. Es vairāk uztraucos par to sēdēšanu uz diviem krēsliem vienlaicīgi. Un to, ka ir tādas, kas ļoti labprāt ir tas otrs krēsls.
Tieši tāpēc arī saku, ka aizņemtie mani neinteresē ne jau tāpēc, ka baidos kādu aizvilināt, bet tāpēc, ka liela daļa nemaz neplāno nekur vilināties, tikai izklaidēties.
03.01.2013 12:14 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Jā, man pilnīgi noteikti aizņemts puisis ir tabu. Nu neinteresē man iejaukties citu attiecībās, tad kad puisis būs brīvs, tad var arī kaut ko padomāt.

Manās attiecībās ir situācija, ka viena šmara (atvainojos par leksiku) nu tik ļoti grib manu draugu, katru dienu vairākas vēstules un sms tiek nosūtītas. Acīmredzot tagad tas laikam beigsies, jo efektīvāk draugam bija pateikt viņai, ka viņš neatrodas vairs Latvijā un cerēt, ka neuzskries virsū :D Bet gan es zinu, gan draugs ir atzinies, ka pats vainīgs, ka situācija aizgāja tik tālu,, līdz ar to, ne jau tas kura/š skatās uz aizņemtajiem/ām ir tas kuru ir jānopeļ, bet gan aizņemtais cilvēks, kas pats visbiežāk pieļauj situāciju, ka nav aizliegts.
03.01.2013 12:33 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man aizņemts ir aizliegts. Lai cik viņš jauks, skaists un lielisks cilvēks - ja viņš ir aizņemts, tad ar to viss ir izteikts. Es nelīdīšu attiecībām pa vidu un punkts. Pat ja viņš bārstīs tekstus no sērijas ''man jau ar draudznei tāpat sliktas attiecības, viss uz izjukšanas robežas'' utt.
Man noteikti nav tuvs tas mūsdienu uzskats, ka ''draudzeni jau var pabīdīt malā'' un galvenais ir sekot savām vēlmēm. Pilna pasaule ir ar brīvajiem, tāpēc šķiet nekad nesapratīšu, kāpēc jālien pie aizņemtajiem.
03.01.2013 12:47 |

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Viss jau skaisti, šajā jautājumā vienmēr domas dalīsies, tikai nesaprotu vienu - kāpēc visas kā aksiomu pieņem, ka sieviete ir tā, kas uzprasās precētā uzmanības? Vai jums nav ienācis prātā, ka ļoti bieži precētais/aizņemtais ir tas, kurš meklē, zvana, raksta, kā te bija minēts, desmit vēstules dienā (nu labi, mazliet pārspīlēju)? Manuprāt, lielākoties sliktos latīņamerikāņu seriālos sievietes veic tik banālas un lētas darbības, margo intrigu tīklus un veido shēmas, kā piekļūt "tās otras" vīram. Pieaugušo pasaulē viss notiek citādi.
03.01.2013 12:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Uzaugu ar domu, ka aizņemts ir aizliegts... līdz paslīdēja kāja un tad šis uzskats sašķobījās. Izdomāju dzīvot pēc principa - ja nedrīkst, bet ļoti ļoti gribas - tad drīkst!

Protams, apdedzinājos pamatīgi. Vēl tagad brīnos... nu kur man bija prāts?

Tagad es no visas sirds varu apgalvot, ka aizņemts = aizliegts!
03.01.2013 13:04 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Priekš manis - aizņemts ir aizņemts, tur divu domu nav. Piekrāps vai pametīs vienu, uzreiz ir ticamāk, ka tā izdarīsies arī ar otru.

Bija vienreiz saruna ar draudzeni. Izstāstija savu situāciju - pati izšķirās no puiša, jo ''palika garlaicīgi'', pēc laika viņš atrada sev citu. Bet tāpat, meitene nav siena, un pie mazākās vēlēšanās viņa to puisi varēs atpakaļ dabūt. Man šī doma nebija nedz saprotama, nedz pieņemama, bet cik cilvēku - tik viedokļu.
03.01.2013 13:33 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Dzīve ir īsa izbaudi !Ja nav precēts,ņemtu ciet.
03.01.2013 13:42 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Nedari otram to,ko pats negribi,lai dara Tev - tāda īsumā ir mana attieksme šajā jautājumā.
03.01.2013 13:46 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Draudzene/draugs jau nav tramvajs- var pabīdīt malā. :D
Bet, ja nopietni... es nevarētu ar aizņemtu puisi. Būtu žēl tās otras meitenes- savu laimi uz cita nelaimes neuzbūvēsi. :)
03.01.2013 13:48 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es arī domāju, ka trakākais nav tas, ja tiešām otra puse pasaka atklāti, ka ir iepaticies cits/cita un aiziet prom, bet gan tas ka gadiem krāpj . un kad tas nāk gaismā tad ir ļoooti sāpīgi. daudz sāpīgāk, nekā tad ja būtu notikusi godīga saruna
03.01.2013 13:51 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
+1
03.01.2013 13:52 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Uzskatu, ka aizņemts nav aizliegts. Ja attiecības ir stipras un mīlestības pilnas, tad tās izjaukt tāpat nevarēs, vienmēr esmu tā uzskatījusi.
03.01.2013 13:57 |

Reitings 204
Reģ: 02.01.2012
Atgādina manu draudzenes gadījumu, bija ilgi kopā ar savu puisi un iestājas rutīna attiecības, šis kā vepris, kā vīrietis neko negribēja darīt, lika viņai uzlabot , pielabot attiecībās uzsist dzirksti. Pa to laiku, viņas acu priekšā, virtuāli flirtēja ar citu dūdiņu, kura dūdināja viņam pretī, un viņš bija ārkārtīgi pārliecināts, ka viņa viņu ņems ar atplestām rokām.
Draudzene protams mocijās, rakstija tajai otrai, lai liek viņus mierā, bet tā tēloja dievgosniņu, ka viņa redz neko nedarot, viņš viņai mācās virsū.
Otrā dūdiņa sačakarēja prātu puisim, tapēc gribas teikt, ka aizņemts ir aizliegts , no šī skatpunkta. Jēli flirtēt un pēc tam protams, Draudzene ar to puisi izšķīras smagi, guļot reanimācija un draugs skrēja Dievgosniņai pakaļ, tā abi paspēlējas 2mēnešus un izšķīras.

Bet atkal no otras puses, no sava skatpunkta, biju ar vienu savu labāko draugu ,kā Friends with Benefits, pēc tam Labākais draugs gribēja ko nopietnu, attiecības, stabilitāti, centos piekāpties, bet nespēju sapratu, ka viņš būs laimīgāks ar citu. Atrada viņu vēlāk cita un ,ka es biju viena vēlējos viņu atgūt , bet sev apzvērējos neko nejaukt arā. Runāju ar draugu, izklaidējos kā parasti, bet nebāzos virsū , lai kā sapratu, ka man ir jūtas pret viņu :)

Esmu 50:50
03.01.2013 14:03 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Manuprāt, aizņemts ir aizliegts, nedrīkst bojāt dzīvi citiem un jaukties tajā, ja iepatīkas-labi, ok, bet neej un nebojā, ja jau tev tā ņem un iepatīkas varbūt iepatiksies arī tu un pāris pats izšķirsies, bet ja ne, tad domāju ka kaut kāda uzplīšanās, rakstīšana un mēģinājumi izjaukt attiecības tikai vēlāk nodara ļaunu pāšam, jo Viss nāk atpakaļ.

Man arī iepatikās brīvs pusis, es viņam, pati biju aizņemta, bet viņš neuzbāzās, neprasīja neko no manis, nepostīja attiecības. Es pati nolēmu attiecības izbeigt, domāju, ka tā ir pareizāk, jo ja ir, tad ir. izjaucot citu attiecības speciāli pie laimes netiek.
03.01.2013 14:05 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Man aizņemts puisis ir tabu,bet tas neliedz man ar viņiem paflirtēt :D
03.01.2013 14:05 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Nu ja runājam par atklātu uzbāšanos un līšanu, kur nevajag, tad nē, nav pieļaujams. Bet ja aizņemtā persona pati jau nav vienaldzīga, tad gan jau var spriest, ka esošās attiecības pamazām brūk...?
03.01.2013 14:10 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Ja uzskati, ka aizņemts=aizliegts ir vecmodīgi, tad kā tev patiktu labāk - ka robežu nav, ētikas nav, respekta pret citu attiecībām nav un kārties kaklā aizņemtajam ir pilnīgi normāli, jo viņa statuss jau neko nenozīmē un draudzene jau tik' tāda piekabe, ko var atkabināt un ceļa malā atstāt? Kāda tad ir alternatīva, ja aizņemts=aizliegts šķiet vecmodīgi?
Man, personīgi, vispār nav bijusi doma, ka es varētu snaikstīties ap aizņemtu vīrieti. Vai pati esot aizņemta mēģināt kantēties klāt kādam brīvajam. Iespējams, man es izjūtu vecmodīgu respektu pret otru sievieti, pret attiecībām kā tādām, lai ignorētu, ka vīrietis ir aizņemts un mestos viņu iegūt sev vai atbildētu uz viņa mājieniem manā virzienā.
Patiesībā, ja aizņemtais ir tas, kurš sāk izrādīt interesi, tad man pret šo vīrieti rodas pat sava veida riebums, jo es nekad neko labu nedomāšu par vīriešiem, kuri esot attiecībās krāpj, izsaka citām piedāvājumus utt. Tā ir necieņa pret esošo draudzeni un tas man labi parāda kāda būtu mana nākotne, ja es ar to cilvēku izlemtu ko veidot, jo tādi cilvēki nemainās.
03.01.2013 14:20 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
saieties ar aizņemtu ir diez gan nožēlojami
03.01.2013 14:25 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
o viņa statuss jau neko nenozīmē un draudzene jau tik' tāda piekabe, ko var atkabināt un ceļa malā atstāt? K
Tieši tā,nav jau sieva. Jāņem ciet kamēr nav apgredzenots.:D
03.01.2013 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits