Atgādina manu draudzenes gadījumu, bija ilgi kopā ar savu puisi un iestājas rutīna attiecības, šis kā vepris, kā vīrietis neko negribēja darīt, lika viņai uzlabot , pielabot attiecībās uzsist dzirksti. Pa to laiku, viņas acu priekšā, virtuāli flirtēja ar citu dūdiņu, kura dūdināja viņam pretī, un viņš bija ārkārtīgi pārliecināts, ka viņa viņu ņems ar atplestām rokām.
Draudzene protams mocijās, rakstija tajai otrai, lai liek viņus mierā, bet tā tēloja dievgosniņu, ka viņa redz neko nedarot, viņš viņai mācās virsū.
Otrā dūdiņa sačakarēja prātu puisim, tapēc gribas teikt, ka aizņemts ir aizliegts , no šī skatpunkta. Jēli flirtēt un pēc tam protams, Draudzene ar to puisi izšķīras smagi, guļot reanimācija un draugs skrēja Dievgosniņai pakaļ, tā abi paspēlējas 2mēnešus un izšķīras.
Bet atkal no otras puses, no sava skatpunkta, biju ar vienu savu labāko draugu ,kā Friends with Benefits, pēc tam Labākais draugs gribēja ko nopietnu, attiecības, stabilitāti, centos piekāpties, bet nespēju sapratu, ka viņš būs laimīgāks ar citu. Atrada viņu vēlāk cita un ,ka es biju viena vēlējos viņu atgūt , bet sev apzvērējos neko nejaukt arā. Runāju ar draugu, izklaidējos kā parasti, bet nebāzos virsū , lai kā sapratu, ka man ir jūtas pret viņu :)
Esmu 50:50