Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vīrieši un patiesība

 
Reitings 20
Reģ: 28.07.2010
Labvakar dāmas,

Man te ir viens sasāpējies jautājums. Zinu, ka nekad patiesību neuzzināšu no otra, bet tomēr, ja nu pastāv kaut mini iespēja.

Kā Jūs zināt, ka vīrietis Jums stāsta patiesību? (runa ir par nesen iepazītu vīrieti)

Un arī tikko uzradās otrs jautājums- kā atšķirat, ka vīrietis grib no Jums tikai seksu un neko vairāk un kā, ka tomēr vēlas ar Jums attiecības?
03.01.2013 01:16 |
 
Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
1. Vīrieša personība, dzīvesveids, attieksme pret uzticību un mani. Laikam ejot (gadiem) redzu to, ka cilvēks runā patiesību un man nemelo, ir atklāts un tīrs savā sirdsapziņā.
Uzticība pamatā.

2. Pirmkārt, tas ir vīrieša dzīvesveids, uzskati, personība. Cilvēku ir jāiepazīst sākumā pirms nodoties ar viņu gultas priekos, tad arī neradīsies jautājums - vai grib tikai seksam vai attiecībām. Nevajag apsteigt laiku, bet kārtīgi viens otru iepazīt, ar ko nodarbojas, kā pavada brīvo laiku, kāda ir "attiecību" pagātne, kādi uzskati par attiecībām, ģimeni, ko uzskata par mīlestību, ko uzskata par uzticību, par krāpšanu. Visas, visas attiecību veidojošās nianses.
Un tālāk tikai attieksme pret tevi. Jūtas. Normāls vīrietis, kurš grib attiecības uzreiz nedos mājienus uz pārgulēšanu, nespiedīs uz seksuāliem kontaktiem, viņš pamazām, pamazām veidos to atmosfēru, dabiskā veidā veidojot to kaisles un mīlestības ķīmiju, bet ne jau sāks ar seksu, lai veidotu attiecības. Nezinu, es piemēram, ļoti labi orientējos cilvēkos un varu uzreiz pateikt, kurš ir "mudaks", bet kurš varētu jau būt tā otrā puse.
03.01.2013 01:28 |
 
Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kā atšķirat, ka vīrietis grib no Jums tikai seksu un neko vairāk un kā, ka tomēr vēlas ar Jums attiecības?


manuprāt, ja rodas tāds jautājums, tad atbilde jau ir skaidra. paiet taču laiks līdz "mēs esam kopā", kad arī var just, kā ir, kā būs. ja iekarošanas process bija 5 minūtes pie bāra letes, tad nebūtu tik droša par šī konkrētā vīrieša nodomiem.

Kā Jūs zināt, ka vīrietis Jums stāsta patiesību? (runa ir par nesen iepazītu vīrieti)


tu nepazīsti pat sevi, kur nu vēl otru. nekad tu nevari būt droša par otru, pat pēc 50 gadu ilgas kopdzīves, bet... pastāv tāda intuīcija, maza ielūkošanās otra privātajā telpā, dažādi knifi, kas otru var nodot, piemēram, skatīšanās zemē, rokas likšana priekšā mutē, šaudīgas acis.
03.01.2013 01:30 |
 
Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, līdzīgi kā zili_rudzi principā tu nekad nevari būt droša par to ko otrs saka, bet man šķiet tu kaut kādā veidā saisti savu dzīvi ar cilvēkiem, kam vari uzticēties. Ja nevari nav taču īsti jēga, tikai mocīsies ar domām vai, ja nu un taml.

Man jau liekas, ka ja vīrietis grib tikai seksu viņš īpaši nepūlēsies un necentīsies tevis dēļ. Tāpat viņš īpaši arī negribēs neko gaidīt un mēģinās tevi pierunāt.
03.01.2013 01:54 |
 
Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
1. es varu atbildēt labāk, kā zinu, kad man meloja - nesaktījās acīs, nervozēja,, centās pēc iespējas ātrāk nomainīt tēmu, ātri sadusmojās - bet tik pat ātri arī lien klātun sauc par mīļumu, zaķi and so on. Kad stāstīja pateisību, viss notika tāpat kā ierasts, bez lieka stresa.

2. Ja vīrietis vēlas tikai seksu, tad cenšas ieintriģēt ar "sliktā puiša" tēlu, kā arī interesējas tikai par vakara vai brīvdienu plāniem, tas arī viss. Ja vīrietis vēlas ko vairāk, cenšas dzīvē ienākt lēnām (reizēm), bet pamatīgi - intresējas par tavu dzīvi, domām, grib zināt katru sīkumu par pavadīto dienu, ļoti vēlas iekļauties starp taviem draugiem un iepatikties ģimenei.

tas tā, no savas pieredzītes ;D
03.01.2013 02:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits