1. Vīrieša personība, dzīvesveids, attieksme pret uzticību un mani. Laikam ejot (gadiem) redzu to, ka cilvēks runā patiesību un man nemelo, ir atklāts un tīrs savā sirdsapziņā.
Uzticība pamatā.
2. Pirmkārt, tas ir vīrieša dzīvesveids, uzskati, personība. Cilvēku ir jāiepazīst sākumā pirms nodoties ar viņu gultas priekos, tad arī neradīsies jautājums - vai grib tikai seksam vai attiecībām. Nevajag apsteigt laiku, bet kārtīgi viens otru iepazīt, ar ko nodarbojas, kā pavada brīvo laiku, kāda ir "attiecību" pagātne, kādi uzskati par attiecībām, ģimeni, ko uzskata par mīlestību, ko uzskata par uzticību, par krāpšanu. Visas, visas attiecību veidojošās nianses.
Un tālāk tikai attieksme pret tevi. Jūtas. Normāls vīrietis, kurš grib attiecības uzreiz nedos mājienus uz pārgulēšanu, nespiedīs uz seksuāliem kontaktiem, viņš pamazām, pamazām veidos to atmosfēru, dabiskā veidā veidojot to kaisles un mīlestības ķīmiju, bet ne jau sāks ar seksu, lai veidotu attiecības. Nezinu, es piemēram, ļoti labi orientējos cilvēkos un varu uzreiz pateikt, kurš ir "mudaks", bet kurš varētu jau būt tā otrā puse.