ko jus sakat par sho?

Reitings 58
Reģ: 07.10.2012
Tatad,meginashu,cik isi vien vareshu!
Mans bralis agrak dzivoja Riga,bet atagd vinam piedavaja loti labu darbu musu mazpilseta.Vinam ir ari meitene.Ta ka vinai darba jau ilgu laiku nav,jo nekad nespej sadzivot ar kolektivu,vinai nebija iemeslu palikt Riga.Abi parvacas dzivot pie vecakiem.Vecakiem ir 4 istabu dzivoklis. Man ir vecmamina,kuru ir jaaprupe,tad nu vecaki driz parvaksies dzivot pie vecmaminas,kad tiks izremonteta vannas istaba.Mans bralis tagad te jau dzivojas ar savu draudzeni,pie vecakiem,visi kopa (es esmu pa Jelagvu).Mamma zvana un stasta asaras,ka viniem iet.Bralja meitene katru dienu mazgajas pa 2 reizem,sledz ieksha savus fenus,taisnotajus,mazga katru dienu savas bikses,saprastu,ja liktu pilnu velasmasinu,bet ne,tikai 1 bikses,paris topus,ejot uz tualeti,apkalj visu tualetes podu ar tualetes papiru,lidz ar to rullis diena aiziet,mammai jamaksa elektriba ap 100ls menesi,lai gan agrak maksaja ap 30ls.Labi,bralsi iedot kaut kadu naudinu,bet vina atsakas dot naudu,neko neperk,ne tualetes papiru,neko,tikai lieto visu (lai gan mans tetis atrada vinai normalu darbu)Est perk tikai sev.Neko mammai nepalidz.Un vel mammu salama,ka mamma,kad vinas nebija majas,panema vinas gludekli,jo vecaku noplisa.Es nezinu,ko darit :(Ka lai palidzu mammai.Bralis runa ar vinu,bet viss vienalga vinai!
Ar vecakiem vina pat neruna.Nesveicinas ne no ritiem neka.
02.01.2013 22:15 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Mjā. Es laikam esmu tomēr vēl naiva jo nestādos priekšā kko tādu.
03.01.2013 01:03 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Ja ir aitas, tad būs cirpēji.

Bet meičuks labi iedzīvojies. :D
03.01.2013 09:14 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
vienmēr domāju,cik cilvēki ir savādi un atšķirīgi..
Nevajag pārmest, mūs saprot mūsu apkārtējie.. Šai meitenei noteikti ir mazgāšanās klubiņš utt, kurš arī viņu saprot.. un nesaprot vienkāršību, to, ka savas apakšbikses var arī neizgludināt.. bet ko lai saka- ideāla mājsaimniece :)
03.01.2013 09:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits