Tatad,meginashu,cik isi vien vareshu!
Mans bralis agrak dzivoja Riga,bet atagd vinam piedavaja loti labu darbu musu mazpilseta.Vinam ir ari meitene.Ta ka vinai darba jau ilgu laiku nav,jo nekad nespej sadzivot ar kolektivu,vinai nebija iemeslu palikt Riga.Abi parvacas dzivot pie vecakiem.Vecakiem ir 4 istabu dzivoklis. Man ir vecmamina,kuru ir jaaprupe,tad nu vecaki driz parvaksies dzivot pie vecmaminas,kad tiks izremonteta vannas istaba.Mans bralis tagad te jau dzivojas ar savu draudzeni,pie vecakiem,visi kopa (es esmu pa Jelagvu).Mamma zvana un stasta asaras,ka viniem iet.Bralja meitene katru dienu mazgajas pa 2 reizem,sledz ieksha savus fenus,taisnotajus,mazga katru dienu savas bikses,saprastu,ja liktu pilnu velasmasinu,bet ne,tikai 1 bikses,paris topus,ejot uz tualeti,apkalj visu tualetes podu ar tualetes papiru,lidz ar to rullis diena aiziet,mammai jamaksa elektriba ap 100ls menesi,lai gan agrak maksaja ap 30ls.Labi,bralsi iedot kaut kadu naudinu,bet vina atsakas dot naudu,neko neperk,ne tualetes papiru,neko,tikai lieto visu (lai gan mans tetis atrada vinai normalu darbu)Est perk tikai sev.Neko mammai nepalidz.Un vel mammu salama,ka mamma,kad vinas nebija majas,panema vinas gludekli,jo vecaku noplisa.Es nezinu,ko darit :(Ka lai palidzu mammai.Bralis runa ar vinu,bet viss vienalga vinai!
Ar vecakiem vina pat neruna.Nesveicinas ne no ritiem neka.