Izmantošana?

Reitings 78
Reģ: 02.01.2013
Beidzot arī es saņēmos, lai uzrakstītu savu sāpi.
Iepazinos ar kādu puisi, ar, ko satiekos jau pusgadu.
Man viņš ļoti simpatizē pēc izskata un ir forši kopā pavadīt laiku. Tikai man sāk likties, ka viņš mani izmanto tikai seksa dēļ. (Jāatzīst gan, ka tas ir fantastisks)
Šādas domas mani pārņēma, jo tiekamies tikai vakaros un pie viņa mājās. Tas vienmēr beidzas ar gultu un agrām rīta brokastīm, lai dotos aši mājās. Protams ir bijušas reizes, kad vnk. patusējam kopā, esmu iepazinusies arī ar viņa draugiem.
Jau kad sākām tikties viņš teica, ka attiecības nevēlas, bet tas tā notiek jau usgada garumā. Kad ieminos par to, ka varētu sadarīt kaut ko arī pa dienu, bez vakara filmas un seksa, viņš attaisnojas ar darbu un laika trūkumu!
Nezinu ko iesākt. Negribas to visu izbeigt, jo viņš ir ļoti simpātisks un tas hmmm, gultas prieks arī patīkams. Tomēr es sāku justies izmantota!
Ko iesākt?
02.01.2013 19:03 |

Reitings 78
Reģ: 02.01.2013
Viņš ātri aprāva šo sarunu! Nu re, tātad viņam tik tiešām bija vajadzīgs tikai sekss!
Tik tiešām jūtos atvieglota, ka beidzot saņēmos to izdarīt! Jo man nav nepieciešamības kādu izmnatot seksa dēļ.
Žēl, ka viņam tāda ir!
Ceru, ka šajā pasaulē ir kāds normāls puisis, kam interesētu meitene arī ne tā dēļ.
03.01.2013 22:29 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
es daudz ko atdotu sobrīd par tādām attiecībam - nekā npietna, pašiem savas dzīves, bet tomēr ir tas sekss un klikšķītis, kā arī var kopā iziet kautkur :)

ehh...
03.01.2013 22:47 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Pusgads? Tas jau vēl maz. Ar galvu jau saproti, ka nekā tur nebūs, bet diemžēl dažreiz notiek tā kā notiek. Un pavisam sūdīgi ir tad, kad gadās cilvēku iemīlēt kaut gan domā, ka ar iemīlēšanās ir priekš kaķiem...
Vienīgais, ko varu ieteikt - neievikt. Pēc tam pašai vien jāpārdzīvo.
03.01.2013 22:50 |

Reitings 1
Reģ: 16.10.2012
Es noteikt daritu ta un tev ari iesaku. Telo veso un tadu,kurai ari tikai to vien no vina vajag,lai vins ari sajustos tik pat neforsi ka tu un,lai tu nepaliktu par mulki un izmantoto.
03.01.2013 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits