Braukt vai nebraukt?

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Sveikas, jau otrajā jaunā gada dienā! :)
Ķeršos uzreiz pie lietas.. salīdzinoši nesen internetā iepazinos ar kādu puisi. Bijām norunājuši, ka satiksimies pēc Jaunā gada, kad viņš brauks atpakaļ uz Rīgu. Tā nu viņam ir sanācis, ka tieši Jaunā gada vakarā dabūja pa degunu un tagad ir Rīgas slimnīcā. Protams, ka rakstu viņam un sazvanamies, lai uzzinātu kā viņš jūtas, bet biju mazliet pārsteigta, kad viņš paprasīja, vai nevaru atbraukt pie viņa. Es tiešām tajā brīdī nezināju, ko lai atbild. Ja mēs būtu ilgāk pazīstami, nekā tikai pāris dienas, un vismaz tikušies kaut reizi, es, protams, ka aizbrauktu. Taču tā nav, un es nezinu ko tagad iesākt. Zinu, ka viņš gaida mani,bet es nezinu, vai tā būtu prātīga doma braukt. Pirmais, ko cilvēkā diemžēl vērtēju, ir vizuālais. Es nekad nevarēšu iemīlēt cilvēku, redzot viņu pirmo reizi ar lauztu degunu un sadragātu seju. Tā nu ir sanācis, ka esmu apsolījusi rītvakar aizbraukt un aizvest viņam šo to, taču nejūtos par to pārliecināta.. ko jūs darītu manā vietā? Brauktu, vai tomēr nē?
02.01.2013 17:55 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
mcbarbie, par izskatu runājot - vai tu saproti, ka cilvēku (vienalga, vai tas ir šis puisis vai cits), kuru tu izvēlēsies un kurš tev iepatiksies kā vizuāli, tā raksturā - ka viņam arī var gadīties dažādas ķibeles? Viņu var notriekt mašīnā un tad uz ķermeņa būs n šuves. Var sakost suns. Var atdauzīt kāds nelabvēlīgā kontingenta pārstāvis. Var iekļūt autoavārijā utt. utt. Ko tad tu darīsi? It īpaši, ja kaut kādas rētas paliks ilglaicīgi vai uz visu atlikušo mūžu? Vai pametīsi viņu, jo viņš vairs neatbildīs taviem vizuālajiem kritērijiem un, iespējams, vairs nekad nebūs tāds pats, kāds iepriekš? Es tiešām nesaprotu šo ārišķīgo domāšanu. Vai tu esi ļoti jauna vecumā? Es it kā pati esmu jauna, bet pat starp manām paziņām neko tādu neesmu dzirdējusi.

Žēluma pēc nevajag cilvēkam solīt braukt. Žēlums bez jebkādām citām (pozitīvām) emocijām ir sliktākais, kas var būt. Ja pie manis atbrauktu puisis nevis tāpēc, ka gribētu satikt, ka iepatiktos viņam utt., bet tikai tāpēc, ka viņam būtu žēl manis - man kļūtu tikai sliktāk. Šajā gadījumā tu jau esi savārījusi sūdus, jo apsolīji. Es laikam tavā vietā kaut ko samelotos par aizņemtību un pārtrauktu visus kontaktus, jo reāli tev viņš nepatīk. Ja patiktu, tad attieksme būtu cita no tavas puses.
02.01.2013 19:41 |

Reitings 4197
Es laikam nemāku šodien izteikties pietiekami skaidri, jo jūs mani nesaprotat. :D Lai nu paliek!
02.01.2013 19:44 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Tikai ar skaistu sejiņu attiecības neizveidosi.
02.01.2013 19:44 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ir savādāk,ja uzreiz ieraugi pirmajā randiņā,ko kas galīgi neatbilst kritērijiem izskata ziņā, vai arī ar laiku rodas kādas rētas vai tml.
mans puisis arī izskata ziņā pa šiem gadiem ir izmainījies,bet ja esi ikdienā kopā ar otru ,tad pierodi, nejūti tik ļoti otra cilvēka izskata maiņas kā tie,kas redz cilvēku 1 reiz gadā.
02.01.2013 19:49 |

Reitings 103
Reģ: 23.05.2010
McBarbie!

Varbūt Tev būs tāds pats skaistulītis, kā filmā The Notebook.....kur galvenā varone kopa slimnieku, kuram seja vnk nebija saskatāma, un beigās....turīgs, šarmants jauns cilvēks!:))

Dzīve ir pilna ar pārsteigumiem! Izmanto iespējas, kuras Tev tiek dotas..apciemojot viņu slimnīcā Tev neuzliek nekādu pienākumu, ar viņu būt kopā, mazums starp Jums dzims kolosāla draudzība!:) Katrs meklē kaut ko citu, ja tas Tavā gadījumā ir ārejais izskats, tas nav nekas nosodošs.. Kādu dienu 100% Tu atradīsi tieši to, kuru meklē:)

Lai veicas...un nebaidies, klausi savai intuīcijai!:)
02.01.2013 19:49 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
mcbarbie - Nu bet tu meklē tikai savu lielo mīlestību? Varbūt vari iegūt labus kontaktus kā parasti draugi, nav jau viss uzreiz jāuztver to, ka pirmajā reizē noteikti ir jāiemīlas. Bet tagad piekrītu iepriekšminētajam, nebrauc.. kam puisim tik šausmīgi ārišķīgu meiteni. Izskats ir svarīgs, bet salauzts deguns taču nav mūžīgs, atlabs un puisis diezvai būs neglītāks nekā pirms kautiņa!

Laikam tiešām muļķīgi jums te kādu padomu lūgt, kā tikai par kosmētiku vai drēbēm, jo tālāk par savu degungalu jūs neredziet.

Par degungalu perfekti pateici, tikai drīzāk tu to par sevi :)
02.01.2013 19:54 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Mcbarbie, es sākumā sapratu, ka tikai par vizuālo runā, bet varbūt tu runā par atmosfēru? :)
Ar varu nevajag braukt, bet varbūt atmosfēra nebūs tik traka (man arī nepatīk zobārstniecības, bet draugam uz operāciju gāju līdzi). Protams, slimnīcā būs daudz neveiklu brīžu- pirmā buča ar salauztu degunu var nesanākt, medmāsiņu traucējumi, bet tas viss pieder pie lietas. Domāju, puisis aicināja uz slimnīcu, jo grib tevi ātrāk satikt un slimnīcā garlaikojas. Viņš ļoti novērtēs tavu ierašanos. Rīkojies, kā pati jūti. Bet atbildot uz tavu pēdējo jautājumu ko jūs darītu manā vietā? es saku- brauktu! Tas būtu citādāks randiņš, ne romantiskais ar puķi un pastaigām, bet tāda jaukā pirmā tikšanās ar piedzīvojumu.

P.S. neņem vērā to pārspīlēšanu, esmu pamanījusi, ka itin bieži lietas sadrūmina pirms minēti skaidri fakti :) un, re, es uzminēju, gan par deguna iemeslu, gan puiša pieklājību :D
02.01.2013 19:55 |

Reitings 4197
Harmony un Elsa, paldies meitenes! :)
02.01.2013 19:57 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es laikam nemāku šodien izteikties pietiekami skaidri, jo jūs mani nesaprotat. Lai nu paliek!

Jā, es tevi tiešām nesaprotu. Sākumā runā par vizuālo izskatu, tad mūs noliec, sakot, ka tu domā kaut ko pavisam citu.

Ja par atmosfēru ir runa, tad mani randiņi slimnīcā ( :D ) ir bijuši ļoti, ļoti forši. Gan slimnīcu un tās apkārtni izpētīju, gan ar ārstu parunājos, gan ar palātas biedriem runāju un saņēmu komplimentus. Par puisi - bija forši pavadīts laiks. Tā kā.. atmosfērai nav itin nekādas vainas, vaina ir attieksmē.
02.01.2013 20:00 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Godīgi sakot, man arī liekas dīvaini 1.randiņš slimnīcā. Un ne jau deguna dēļ. Bet vai viņam ir 1veitīgā palāta vai arī randiņā piedalīsies vēl 5 nepazīstami vīrieši - palātas biedri? Nu man liekas dīvaini, jo man gribas pirmo randiņu divatā.
Es visticamāk vienkārši nebūtu solījusi aizbraukt. Tagad, ja apsolīts, tad gan jābrauc.

PS. Vispār cik ļoti jābūt lauztam degunam, lai liktu palikt slimnīcā uz vairākām dienām?
03.01.2013 19:13 |

10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
to puisi nesauc Ģirts vai vnk daudzi dabūjuši vecgada vakarā pa purnu? :D
03.01.2013 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits