Čaau.
Es šodien uz darbu nu tiiiik negribīgi nācu pēc 12 dienu atvaļinajuma un jaunā gada svinēšanas. Ahh, pilnīgi riebjas :D vienīgi viss galds dāvanās un no klienta-zāļu firmas saņēmu paciņu ar zālēm – remantadīnu, gripofleksu, citramonu.. :D
Jaungads, lai arī cik pesimistiski noskaņota es biju, izvērtās vairāk kā labs. Tā izsmējusies, izdejojusies un pa ilgiem laikiem tik labi jutusies iekšēji nebiju sen. Un gulēt aizgāju ap 8 no rīta. Un, ja ņem vērā kā sagaidīsi, tā pavadīsi, tad nākamajam gadam jābūt pilnam pozitīvu pārsteigumu, smieklu, sevis mestu izaicinājumu a la – izdarīšu šitā, paskatīšos, kas notiks..
Visi horoskopi man sola varbūt ne tik trakoti pozitīvu gadu, bet ļooti daudzsološu – daudz darba, bet tik pat daudz panākumu un augstu novērtējumu, pamatīgu izaugsmi finanšu jomā, pašizglītošanos, apkārtejās vides izvērtēšanu un prioritāšu izveidošanu, un visu laiku jāklausās intuīcijā. Un pie tam laimītēs izlēju jūras zirdziņu – spēks, vara, veiksme, perspektīva, apmierinājums, neatlaidība, vērtēšana. Tā ka esmu pilna apņēmības šo gadu tā riktīgi saņemt sevi rokās. Vēlmju kolāžas netaisīšu, neko konkrētu negribu. Man ir tikai pāris lielas vēlmes, bet tās bildītēs nav iespējams iekļaut :D
Veiksmīti jums :)