Čau Jaunajā gadā! ;)
Sākšu ar to, ka pirms 3 ned. aizgāju no darba un arī tiku atlaista (viss aizgāja tik tālu, ka mans gods neļautu tajā ūķī palikt strādāt vēl kādu dienu).
Iet runa par skaistumkopšanas salonu. Varētu jau virsrakstā minēt tā nosaukumu, lai ierakstot googlē cilvēki saprastu, kādas pretīgas lietas te darās. bet nu laikam jau nedarīšu to.
Salonā pusotru gadu nostrādāju bez līguma. Alga aploksnē un tā tālāk. Šajā amatā strādājot, savādāk nevar. Jo alga sastāv tikai no procentiem, kas nāk no procedūras (un tie procenti jau tā ir gana smieklīgi). Nekāda minimālā samaksa par stundām arī nav.
Problēma: priekšniece negrib izmaksāt algu. Viņa ignorē vēstules draugos (onlainā sēž, bet vēstules nelasa :D ). Zvanīt nav jēga, jo necels vai arī liks vīram pacelt telefonu, lai šis mani noliek :D Es nebrīnītos ne par ko, zinot, cik tas prātiņš ir bērnišķīgs.
Jautājums: Ko, pie velna, darīt? Vēršoties Darba inspekcijā ir kāda iespēja, ka tie palīdzēs man dabūt to savu NOPELNĪTO naudu un uztaisīs mēslus tam salonam/priekšniecei?
Vēl arī problēmas var uztaisīt ar Sanitāro inspekciju, u.c., jo es ta tagad zinu, kas tur iekšā darās un cik viss ir "skaisti" un "sanitāri" (sejas tīrīšanai adatas tiek izmantotas vairākkārtēji, jo priekšniece tā liek darīt, jo, redziet, adatas ļoti dārgas (!!!!!!!) (tas jau pofig, ka aptiekās adata maksā 2-4 santīmi gabalā!!!!!)) (kas bijušas personīgi pie manis, varu zvērēt, ka izmantoju tikai jaunas adatas, ko pirku pati par savu naudu) Vēmiens nāk no tā kantora (kas sevi slavē un reklamē visos stūros kā labu salonu ar labu kvalitāti un kosmētiku (kā tad)).
Tad nu tā. Jautājums paliek jautājums. Ko darīt un kā lai dabū savu naudu?