Pirmkārt un galvenokārt jāatceras, ka vīrieši ir dažādi! Tāpēc viss turpmākais bus no manas pieredzes un skatu punkta un nekādi neattiecas uz visiem.
Man ir svarīgi, lai sieviete sākumā nav pārāk noslēpumaina, jo es precīzi zinu, kādu sievieti sev vēlos un gadījumā, ja viņa reāli neko par sevi neatklāj, es ātri zaudēju interesi. Kāpēc? Tāpēc, ka man nepatīk ledus karalienes. Tomēr atklāšanās uzreiz arī nav vēlama, jo tad informācijas ir par daudz. Mans ieteikums būtu apmēram tāds šai jomā - Esi pietiekami atklāta, lai čalis nezaudē interesi, tomēr mazās devās, lai Tevis iepazīšana aizņem tik daudz laika, kurā rasties jūtām. Ja interese no vīrieša tiek zaudēta - nekas slikts tas nav! Tas nozīmē, ka viņš Tevi iepazīstot saprata, ka tas viņam neder .. ļoti labi, jo priekš kam būt ar cilvēku, kurš negrib būt ar Tevi? Tikai sevis mocīšana. Un visi mēs labi zinām, ka ļoti grūti atrast cilvēku, kur ķīmija un jūtas ir abpusējas.
Par tām, kas karas kaklā - var jau mēģināt man uzkārties, bet rezultāts būs diezgan brutāls .. jo šāda sieviete vienkārši tiks atšūta, ja mani mēģina noskūpstīt vai ko vairāk bez manas piekrišanas un es neesmu iniciators, tad jā, labāk neteikšu :D .. Tomēr izrādīt interesi ir pozitīvi, bet tikai tik daudz, lai es sievieti pamanītu! Tas ir viens skatiens tā, lai mūsu skatieni sastopas .. vai noiešana man garām tik tuvu, lai es sievieti pamanu .. galvenais, lai nav uzmācīgi. Ja esi man tādu signālu devusi un es netuvojos tuvākās pusstundas laikā, tad sieviete mani neapmierina vizuāli vai esmu jau noskatījis citu medījumu:D Vai arī vienkārši neesmu ieinteresēts iepazīties, jo esmu atnācis ar savu kompāniju un tādā gadījumā dejoju tikai ar meičukiem no savas kompānijas. Tādā gadījumā manu uzmanību var iegūt tikai pienākot klāt un uzsākot sarunu vai uzaicinot uz deju .. tā kā esmu pieklājīgs, tad neatteikšu un vismaz viena deja garantēta, kuras laikā tad var mēģināt iegūt manu interesi. Ja esmu kopā ar kādu, tad šīs dejas laikā es došu zināt par to. Ieguvums būs tāds, ka varēsi meklēt nākamo, kas iepatiksies, būsi jauki padejojusi, jo es labi dejoju :D .. tā kā winwin situācija :D Galva tīra nākamajam medījumam un labi padejots pie reizes :D
Es ceru, ka atbildēju uz autores jautājumiem .. ja tomēr vajag ko vairāk - jautā .. pakomentēšu :)