Īstais, vienīgais!

Reitings 344
Reģ: 21.07.2011
Sveikas! :)

Visām Laimīgu Jauno gadu!:)

Tādas pārdomas radās šovakar!

Šausmīgi sailgojos pēc tās īstās vienīgās mīlestības!
Zinu, man jau vēl visa dzīve priekšā un gan jau tas īstais nāks!

Bet, kad , kad būs, es nevaru viņu sagaidīt!:)

Tik salkani sanāca!:)

Reizēm liekas, es neko no attiecībām nesaprotu!
01.01.2013 23:44 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Taisam brīvo (vecmeitu) klubu? :D Iesim visas tusēt un zākāsim večus. :D
02.01.2013 23:11 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
gan jau ka naziic arī pievienosies :D
02.01.2013 23:13 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man pat liekas,ka šī bija Naža ideja...Nu labi,varam pievienot vel izglītojošas literatūras lasīšanu! :D
02.01.2013 23:23 |

Reitings 227
Reģ: 23.09.2012
Debija, pēc Tava raksta izklausās, ka esi lasījusi V.Zēlanda grāmatas:)

Par tēmu.. Man šķiet, ka jāpamanās pamanīt to cilvēku, kas attiecīgajā brīdī šķiet vistuvāk tam sapņu princim, abiem jāvēlas skatīties plus mīnus vienā virzienā, un tad jau pie pārējā kopīgi jāpiestrādā.
Gribētos jau ticēt tādām pietiekoši ilglaicīgām savienībām.
03.01.2013 00:10 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Protams, ka pastāv patiesa mīlestība uz visu mūžu! Ja tādas nebūtu, tad nebūtu tik skaistu mīlasstāstu gan literatēŗas darbos, dramaturģijā, kā arī reālajā dzīvē visapkārt mums.
Problēma šodien ir citur, ka šodienas jaunatne aug uz diezgan savdabīgām morāles normām, visatļautīgu dzīvesprincipu, vecāku bezatbildības. Tādējādi, bērniem no mazotnes rodas greizi priekšstati par mīlestību, par jūtām, par attiecību veidošanu, jo vecāki neuzskata par vajadzīgu bērniem pastāstīt, kas ir mīlestība, kas ir pašcieņa, kas ir uzticība - visas, visas tās vērtības.
Pusaudžu gados tādi visbiežāk arī pakļaujas masu psihozei par pāragras pieaugušās dzīves uzsākšanu, paši neizprotot, kas ir jūtas, jo svarīgāk ir fiktīvi būt attiecībās, kaut gan tās attiecības nebalstās uz jūtām, mīlestību.

Atkāpjoties no pusaudžiem un pievēršoties jaunatnei. Kāpēc gan vairākums fano par tik muļķīgiem seriāliem kā Sekss un lielpilsēta, kur attiecības parādītas no nepareizā, "lūzeru" pozīcijas, propagandējot "one night stand" sakarus, tā vietā, lai sākotnēji izvērtētu vai vispār vajadzētu uzsākt attiecības ar kādu vīrieti, kurš neciena sievieti, ir neuzticīgs, ar kaitīgiem ieradumiem vai vardarbīgām tieksmēm.

Problēma ir tajā, ka nezin kāpēc šodien daudzi uzskata par vajadzīgu mācīties no savām nevis citu kļūdām. Vismaz man mācīja, ka gudrais mācās no citu kļūdām nevis no savām, tieši tāpēc es brīnos par tik daudzu citu sieviešu... es pat nezinu kā nosaukt - vieglprātību, muļķību vai vienkārši sevis necienīšanu, klāties katra otrā pretimnākošā vīrieša priekšā, smaidu uzskatīt par "zaļo gaismu" attiecībām, ignorējot to, ka vīrietis iespējams ir krāpnieks, varmāka, skopulis, alkoholiķis utt.

Piekrītu tam, ka šodien ir grūtāk atrast godīgu, rūpīgu, uzticamu vīrieti, jo tieši šis mūsdienu greizais dzīvesveids arī noveda pie tā, ka tām vērtīgām sievietēm ir grūtāk tikt pie tikpat līdzvērtīgi vērtīga vīrieša. Iemeslu, kāpēc nenāk tas īstais ir ļoti daudz. Citai tā ir pārlieku lielā aizraušanās ar karjeru, citai raksturs, citai vienkārši neveicas. Bet tas nenozīmē, ka īsto un vienīgo nav.

Ir, un kā vēl ir :)
03.01.2013 00:36 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ja tādas nebūtu, tad nebūtu tik skaistu mīlasstāstu gan literatēŗas darbos, dramaturģijā, kā arī reālajā dzīvē visapkārt mums.

Es jau sapratu, ka salīdzinot ar tevi un daudzām citām šajā diskusijā esmu pesimiste, bet tīri intereses pēc jautāšu - kur tie skaistie mīlas stāsti ir, piemēram, literatūrā? Izņemot pasakas bērniem, kur "viņi dzīvoja laimīgi un mira vienā dienā". Bet darbos pieaugušajiem? Romeo un Džuljeta? Bet tur nav nekā pozitīva, viss beidzās traģiski, līdz ar to, manuprāt, to nevar nosaukt par skaistu mīlestību, ko likt par paraugu. Vairāk par mīlestību esmu lasījusi latviešu autorus nekā ārzemju un tur nu 100% nekā pozitīva nav - daudz ciešanas, problēmas utt.
03.01.2013 00:46 |

10 gadi
Reitings 13
Reģ: 29.09.2012
Es laikam esmu pārāk daudz filmu skatījusies vai kā, bet nu pilnīgi galīgi nopietnas attiecības man nav bijušas .
No vienas puses baisi, ka nav tādas nopietnas attiecību pieredzes, bet no otras es negribu ielaisties kaut kā ilgstošā, ja cilvēks neaizrauj garīgi, es to uzskatu par laika tērēšanu.
Un pats trakākais ir tas, ka tie puiši, kas raksta, izrāda simpātijas un pat atzīstas mīlestībā , man pilnīgi un galīgi nesaista kā personības.
03.01.2013 00:48 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Pievakare, nav tālu jāmeklē, kaut vai tik slavenais Š.Brontē romāns Džeina Eira, arī Mūzikas skaņas... varētu daudz un daudz te pārskaitīt dažādos gadsimtos ne tikai esošo klasiku, bet arī to, kas paliek "aizkadrā". Vairāk meklē pozitīvo nevis koncentrējies uz pesimismu un ietekmējies no šodienas daudzu dzīvesveida. Turklāt tu vēl tik jauna esi.

Literatūra, dramaturģija ir pat tikai piemēri, bet visa patiesība atrodama dzīvē :) Realitātē zini cik ir laimīgu mīlestību? :)
03.01.2013 00:53 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Pievienojos Forever Alone klubiņam :D
Te panesās ieteikumi par iepazīšanās portāliem... kadus jūs ieteiktu?:)
Biju reģistrējusies otrapuse.lv, likās normāls, bet izbesija tas, ka kāš naudu! :D
03.01.2013 01:01 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Spotorno, paldies par atbildi! Patiesībā pat pasmaidīju par sevi, jo mana problēma patiesi bija/ir mans skatījums uz dzīvi un izrādās, ka tas parādās pat šādos sīkumos kā izlasītā literatūra (par dzīvi vispār labāk paklusēšu :D). :)
03.01.2013 01:06 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Patiik Spotorno doma par maaciishanos tikai no savaam kljuudaam(izcelts ar BOLD).. Tiesa gan, es nepiekriitu, ka tas ir aktuaali tikai muusdienaas.

Es vienmeer cilveekiem saku- Veelaties uzzinaat naakotni- iemetiet aci veestures graamataa. Tur ir uzrakstiita visa muusu naakotne. Ikviena muusu dziive, kas sastaav no tieshi taam pashaam nebuushanaam, kaa muusu muuzham viedajiem vecaakiem un vinju vecaakiem, un vinju vecaakiem. Kaa atrast miilestiibu, kaa nopelniit naudu, kaa kljuut par pirmo puiku, meitu ciemaa, kaapeec es izdariiju to, vai kaapeec salaidu ar to.. :P Visi kari ir saakushies vienu un taa pashu iemesla deelj. Vara, nauda un sievietes.. :P Nothing new.. Un viss turpinaas no jauna! :)

Un, kaads tam ir iemesls? Es varu spriest par sevi.. Kad man bija 16mit, man saaka likties, ka es visu zinu... Kad man bija 20mit- es sapratu, ka 16mit gados es maldiijos, bet nu gan- nu gan es visu zinu! Tieshi taapat es domaaju, 23 un 25cos gados.. Bet TAGAD.. tagad es kaut kaa saaku apzinaaties, ka es vispaar neko nesajeedzu.. Jo ilgaak es dziivoju, jo vairaak saprotu, ka ar vienu dziivi nepietiek, lai kaut ko sajeegtu.

UN, kaa to- kaut ko, iemaaciities? Tikai no savaam.. kljuudaam.. To sauc par pieredzi.. UN tagad man ir nekur nepamatotas aizdomas, ka cilveeks kljuust pieaudzis tikai tad, kad pieljaavis visas iespeejamaas kljuudas un dazhreiz- arii nekljuudoties.. Taadeejaadi.. "pieaugot".. :) Man liekas, ka muusdienaas cilveeks kljuust pieaudzis arvien veelaak.. nez.. ap kadiem 40mit?
03.01.2013 01:45 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es arii gaidu savu ''iisto'' :D
Bet laikam esmu beidzot atkal iemiileejusies.. satiku ljoti jauku viirieti.. jaunajaa darbaa.
Visu laiku domas pie vinja klejo :D hahahahah ,taa kaa taada tiine juutos :D
Redzees kaa viss buus.. ;)
03.01.2013 01:58 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
es arī labprāt gribētu,lai kāds manu mustanga dabu savalda ar rozā brillēm

Es zinaaju,ka Naziic pateiks taa,kaa es gribu pateikt par sevi pashu. Tieshi shito man gribas :D
Nazi- mums veiksies shogad :D :D
03.01.2013 02:02 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Smirnoff izturību tiem,kas centīsies apseglot :D
03.01.2013 07:40 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man te tādas pārdomas ieslēdzās pa pusmiegam ..

Bet ideja sekojoša - mēs katrs apmēram esam iedomājusies, kādiem tad vajadzētu būt mūsu īstajiem un vienīgajiem .. no kā izriet jautājums - vai paši esam pietiekoši labi, lai satiekot šo, būtu pietiekami labi viņam/viņai un spētu noturēt ilgtermiņā .. iegūt un savaldzināt ir salīdzinoši viegli .. māksla ir noturēt un neatlaist .. tā ļoti kritiski paskatoties uz sevi, saprotu, ka vēl nav īstais laiks pienācis un man vēl ir vieta, kur augt pirms spēšu viņai sniegt to, ko vēlos .. mans viens interesants meičuks reiz teica:"Es neprasu no otras pusītes to, ko pati nespēju sniegt" .. man tas lika aizdomāties ..

Šo pašu domu jau esmu šeit lasījis apgrieztā formā - mēs katrs dabūnam to, ko esam pelnījuši ..

Tas tā, viela pārdomām .. :D
03.01.2013 09:51 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Un pats trakākais ir tas, ka tie puiši, kas raksta, izrāda simpātijas un pat atzīstas mīlestībā , man pilnīgi un galīgi nesaista kā personības.

Te dažas ir tik izvēlīgas, beigās nesaprot kapēc ir vienas. Kad būsiet vecas, un neviena nebūs, paņemsiet beigās to kas nesaista, un tad gan būsiet nekam nederīgas. :D
03.01.2013 10:27 |

10 gadi
Reitings 13
Reģ: 29.09.2012
Te dažas ir tik izvēlīgas, beigās nesaprot kapēc ir vienas. Kad būsiet vecas, un neviena nebūs, paņemsiet beigās to kas nesaista, un tad gan būsiet nekam nederīgas.

Nu pagaidi, ja nezini konkrētās situācijas, tad nevari tā teikt un apgalvot.
03.01.2013 14:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)