Protams, ka pastāv patiesa mīlestība uz visu mūžu! Ja tādas nebūtu, tad nebūtu tik skaistu mīlasstāstu gan literatēŗas darbos, dramaturģijā, kā arī reālajā dzīvē visapkārt mums.
Problēma šodien ir citur, ka šodienas jaunatne aug uz diezgan savdabīgām morāles normām, visatļautīgu dzīvesprincipu, vecāku bezatbildības. Tādējādi, bērniem no mazotnes rodas greizi priekšstati par mīlestību, par jūtām, par attiecību veidošanu, jo vecāki neuzskata par vajadzīgu bērniem pastāstīt, kas ir mīlestība, kas ir pašcieņa, kas ir uzticība - visas, visas tās vērtības.
Pusaudžu gados tādi visbiežāk arī pakļaujas masu psihozei par pāragras pieaugušās dzīves uzsākšanu, paši neizprotot, kas ir jūtas, jo svarīgāk ir fiktīvi būt attiecībās, kaut gan tās attiecības nebalstās uz jūtām, mīlestību.
Atkāpjoties no pusaudžiem un pievēršoties jaunatnei. Kāpēc gan vairākums fano par tik muļķīgiem seriāliem kā Sekss un lielpilsēta, kur attiecības parādītas no nepareizā, "lūzeru" pozīcijas, propagandējot "one night stand" sakarus, tā vietā, lai sākotnēji izvērtētu vai vispār vajadzētu uzsākt attiecības ar kādu vīrieti, kurš neciena sievieti, ir neuzticīgs, ar kaitīgiem ieradumiem vai vardarbīgām tieksmēm.
Problēma ir tajā, ka nezin kāpēc šodien daudzi uzskata par vajadzīgu mācīties no savām nevis citu kļūdām. Vismaz man mācīja, ka gudrais mācās no citu kļūdām nevis no savām, tieši tāpēc es brīnos par tik daudzu citu sieviešu... es pat nezinu kā nosaukt - vieglprātību, muļķību vai vienkārši sevis necienīšanu, klāties katra otrā pretimnākošā vīrieša priekšā, smaidu uzskatīt par "zaļo gaismu" attiecībām, ignorējot to, ka vīrietis iespējams ir krāpnieks, varmāka, skopulis, alkoholiķis utt.
Piekrītu tam, ka šodien ir grūtāk atrast godīgu, rūpīgu, uzticamu vīrieti, jo tieši šis mūsdienu greizais dzīvesveids arī noveda pie tā, ka tām vērtīgām sievietēm ir grūtāk tikt pie tikpat līdzvērtīgi vērtīga vīrieša. Iemeslu, kāpēc nenāk tas īstais ir ļoti daudz. Citai tā ir pārlieku lielā aizraušanās ar karjeru, citai raksturs, citai vienkārši neveicas. Bet tas nenozīmē, ka īsto un vienīgo nav.
Ir, un kā vēl ir :)