Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pirmspedejas gada dienas bediga noskanja...

 
Reitings 6
Reģ: 14.12.2012
Sodien pirmspedeja gada diena un mana bediga noskanja nedaudz mani nomac... Biju cerejusi, ka somenes notiks Z-svetku ilgi gaiditais brinums, bet kartejo reizi - neka...
Lieta tada, ka jau pusgadu censamies ar miloto virieti tikt pie maza, bet neka nesanak :(
Esam jau nomocijusies ar visadam skaitisanam... pat OV testu nopirku un ka neka, ta neka...
Varbut seit ir kada meitene, kura savulaik vai ari sobrid atrodas tada pasha situacija ka es? :)
30.12.2012 17:37 |
 
Reitings 101
Reģ: 29.12.2012
Vienīgais ko varu teikt, mazāk par to domājiet. Baudiet viens otru, dzīvi.. un visu kas apkārt.
Un kad būs laiks, tad būs. (protams, ja ārsti saka, ka viss ok abiem)


Lai veicas, un lai gads iesākas ar brīnumu :)
30.12.2012 17:41 |
 
Reitings 6
Reģ: 14.12.2012
Paldies tev par jauku velejumu un uzmundrinajumu ;)
30.12.2012 19:11 |
 
Reitings 10
Reģ: 29.01.2009
no tava stāstītā es saprotu, ka jūs abi esat burtiski ieciklējušies, iespringuši uz gaidāmo grūtniecību. bet zini...... daba ir daudz gudrāka par mums pašām. jo vairāk / intensīvāk / ilgāk tu piedomāsi kā paikt stāvoklī, kad būs īstā OV diena, utml. nebrīnies, ka stāvoklī arī nepaliksi. lai cik neiespējami tas neliktos - atlaid domu par to, ka pr katru cenu ir jāpaliek stāvoklī.
mīli un mīlējies ar savu vīrieti, nevis ''taisiet bērniņu''.
un nedomā nedz par īstajām dienām, nedz to vai šajā ciklā būs sanācis. viņš nāks tad, kad jūtīs, ka mamma būs vispieņemošākā, harmoniskākā un mierīgākā. un tas būs tavs lielākais, mīļākais pārsteigums.
atslābsti - ļauj tam notikt dabiski un jums noteikti izdosies! :)


ja tev ir svarīgi dzirdēt citu pieredzi - es arī biju ieciklējusies uz to, ka nu šomēnes būs. protams, nebija. tikai tad kad biju nomierinājusies pilnībā, un domās vairākkārt noticējusi tam, ka tas būs labākais kas ar mani noticis un es tevi ļoti gaidīšu tad, kad tu nāksi pats - mazais arī ļoti pārliecinoši pieteicās.

LAI TEV VISS IZDODAS! :)
31.12.2012 09:36 |
 
Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Domāju, ka nav iespejams pilnīgi atslēgties no " bērniņa taisīšanas" , kkur zemapziņa tā pat tā mazā balstiņa meklē pazīmes un urda- varbūt šomēnes būs sanācis... :)
31.12.2012 10:29 |
 
Reitings 6
Reģ: 14.12.2012
Tiesi taa... zemapzina ir loti gruti atslegties, bet meitenes, ipasi "forget me not", paldies jums par jakiem vrdiem... ceru ka loooti driz brinums notiksies ari muusu gimenee :)
Tik vienalga k-kur dzili zemapzina neatlaizh :(
Varbut tas tapec, ka no sirds neesam parliecinati, ka to gribam?
01.01.2013 16:12 |
 
Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
Nevajag uz visu to tik ļoti iesprigt, protams, viegli jau tā teikt.. Bet zinu vienu gadījumu, kad ārsts pateica sievietei, ka nevar būt bērni, beigās nejauši palika stāvokli un nemaz nezināja par to, tagad jau viņai ir 3 bērniņi.
01.01.2013 16:16 |
 
Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
mēs ar pamazam stradājam pie bērniņa ieņemšanas, vispar jau abi esam mierīgi un dzīvojam ar būs būs, nē tak nē, tātad nav īstais laiks, bet no apkārtējiem ir liels spiediens, katru reizi atnakot pie drauga mammas uzreiz ir - nu kad jau būs mazbērns, nu ātrāk jūs nevarat :D un spiediens ne tikai no vinas, eh tas dzen stresaa
01.01.2013 20:37 |
 
Reitings 10
Reģ: 29.01.2009
tas tāpēc ka tāda aktīva domāšana, prātuļošana, ieciklēšanās, dienu skaitīšana līdz OV, tad līdz iespējamajam pozitīvām grūtniecības testam, utt utt. organismā rada stresu. un ko nozīmē stress mums pašām un mūsu ķermenim, mēs taču ļoti labi zinam, vai ne?

šis tavā dzīvē ir brīnišķīgs laiks. tu gaidi piesakāmies savu mazuli, gatavojies grūtniecībai, kas ir pats skaistākais kas var notikt ar sievieti. Dod sev laiku. es vēlreiz atkārtošos, sakot, ka daba ir daudz gudrāka par mums visām, un viss notiks tad, kad būs tam piemērotākais brīdis. Ir taču tik daudz brīnišķīgu nodarbju, plānu, ieceru, kuras tu varētu īstenot jau šobrīd? Atrodi laiku tam. Aizraujies ar ko citu tik pat ļoti kā ar vēlmi pēc mazā. Tev taču noteikti ir savas intereses vai kāds sen nepakustināts vaļasprieks, vai kas cits? :) Izmanto to jau tagad!
& nenodarbini savu prātu ar domām, vai esat pārliecināti, ka gribat bērnu. ja man ļauts izteikt savu viedokli, tad es teiktu, ka neviena nevar būt tā uz 200% droša ka ir īstais laiks. ''vai es būšu laba mamma? ; vai ir sasniegts augstākais punkts manā karjerā? ; varbūt tomēr vēl būtu bijis labāk studēt..... vai vismaz padzīvot divatā?'' tie ir tikai daži no iespējamajiem jautājumiem, kas pazib prātā, kad dzīvē ienāk tik lielas pārmaiņas kā bērns. tās ir dabiskas šaubas un bažas, jo nekad tu vairs nebūsi tāda kā biji agrāk.
tu būsi daudz dzīvesgudrāka, viedāka. mīlošāka un laimīgāka. sirdssiltāka.

sphynxa - es tev no sirds novēlu izbaudīt arī šo laiku. esi harmonijā ar sevi. es ticu, ka tev viss izdosies un tavs brīnumiņš drīz pie tevis ieradīsies.
01.01.2013 21:41 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ir divi interesanti piemeeri no dziives!
Viens kaiminos- paarim nebija beernu,kaut kaada nesaderiiba...tad vini izskiiraas un tagad abiem beernini ar citiem partneriem!Taa kaadreiz arii gadaas!Interesanti ,ka abas gimenes tiekaas-draudziigas attieciibas!:)
Otrs gadijums darbaa-sieviete meeginaaja visas iespeejamaas metodes pie slaveniem aarstiem-nekas nepaliidzeeja!Tad vina atmeta visam ar roku-aizbrauca ar viiru uz loti labu kuurortu -atpuutaas no visa stressa un tiesi tad palika staavoklii!Vina vienmeer atceras so interesanto celojumu!:)
01.01.2013 21:41 |
 
Reitings 6
Reģ: 14.12.2012
Kakje, runajot par mammam/radiem/draugiem, tie jau ir laikam tie lielakie vaininieki, kuri izrada to lielako, pastiprinatu interesi... un ari uzdzen to lielako stresu :)
Bet par celojumu gadijumiem esmu jau vairakas reizes dzirdejusi, iespejams, ja sanaks sakrat finanses tadam pasakumam, tad ari sanaks istenot, bet tas jau ari neko neprognoze :(
03.01.2013 23:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits