tas tāpēc ka tāda aktīva domāšana, prātuļošana, ieciklēšanās, dienu skaitīšana līdz OV, tad līdz iespējamajam pozitīvām grūtniecības testam, utt utt. organismā rada stresu. un ko nozīmē stress mums pašām un mūsu ķermenim, mēs taču ļoti labi zinam, vai ne?
šis tavā dzīvē ir brīnišķīgs laiks. tu gaidi piesakāmies savu mazuli, gatavojies grūtniecībai, kas ir pats skaistākais kas var notikt ar sievieti. Dod sev laiku. es vēlreiz atkārtošos, sakot, ka daba ir daudz gudrāka par mums visām, un viss notiks tad, kad būs tam piemērotākais brīdis. Ir taču tik daudz brīnišķīgu nodarbju, plānu, ieceru, kuras tu varētu īstenot jau šobrīd? Atrodi laiku tam. Aizraujies ar ko citu tik pat ļoti kā ar vēlmi pēc mazā. Tev taču noteikti ir savas intereses vai kāds sen nepakustināts vaļasprieks, vai kas cits? :) Izmanto to jau tagad!
& nenodarbini savu prātu ar domām, vai esat pārliecināti, ka gribat bērnu. ja man ļauts izteikt savu viedokli, tad es teiktu, ka neviena nevar būt tā uz 200% droša ka ir īstais laiks. ''vai es būšu laba mamma? ; vai ir sasniegts augstākais punkts manā karjerā? ; varbūt tomēr vēl būtu bijis labāk studēt..... vai vismaz padzīvot divatā?'' tie ir tikai daži no iespējamajiem jautājumiem, kas pazib prātā, kad dzīvē ienāk tik lielas pārmaiņas kā bērns. tās ir dabiskas šaubas un bažas, jo nekad tu vairs nebūsi tāda kā biji agrāk.
tu būsi daudz dzīvesgudrāka, viedāka. mīlošāka un laimīgāka. sirdssiltāka.
sphynxa - es tev no sirds novēlu izbaudīt arī šo laiku. esi harmonijā ar sevi. es ticu, ka tev viss izdosies un tavs brīnumiņš drīz pie tevis ieradīsies.