Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cienasts

 
Reitings 87
Reģ: 01.06.2012
Ko jūs ietektu paņemt līdzi kā cienestu Jaunajam gadam, zinot, ka šis cienests jums svinību vietu visticamāk, ka būtu jānogādā ielikts mugursomā, jo līdz svinību vietai ir plānots braukt ar autobusu.
30.12.2012 17:28 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Dārzeņu plati!


Augļu plati!


Maizītes!
30.12.2012 17:35 |
 
Reitings 87
Reģ: 01.06.2012
Man liekas, ka ar tiem augļiem/ dārzeņiem būs diezgan sarežģīti, ņemot vērā, ka vēl trīs stundas jābrauc autobusā.
Varbūt varat ieteikt kādas foršas maiz;ites, ar tām man liekas būs vieglāk.
30.12.2012 17:42 |
 
Reitings 314
Reģ: 29.01.2009
Lavašs ar kādu pildījumu (siers+svaigs gurķis+krabju nūjiņas, tuncis+majonēze+kukurūza, lasis+svaigais siers+zaļumi utt.).
Maizītes ar tomātu mērci, gaļu, sieru, apceptas cepeškrāsnī.
30.12.2012 18:08 |
 
Reitings 87
Reģ: 01.06.2012
Bet kā būs ar to lavašu, ja es, piemēram, uztaisīšu no rīta un pēc tam pēc vairāk kā trīs stundām līdz svinību vietai tas jau būs palicis neēdams.
30.12.2012 18:10 |
 
10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Siera salātus vai kādus salātus groziņos. Tos vienkārši var paņemt kastīte un svinību vietā salikt groziņos.
Sacept pīradziņus.
UZcept kādu keksu.
30.12.2012 18:14 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Alko + uzdzeramo. Vai arī tieši ēdamu kko vajag?
30.12.2012 18:36 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Augļus, dārzeņus, piemēram, var salikt uz paplātes, ir lielās 1x lietojamās, un pārtīt ar pārtikas plēvi, lai nav viss vienā čupā.
30.12.2012 18:38 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Sacep cepumus, uztasi gaļas, kāpostu, spinātu+olas pīrādziņus, saldās maizītes... Tas viss it kā diezgan ilgi turas un sabojāt formu var tikai brutāli spaidot somā. :D
30.12.2012 18:40 |
 
Reitings 113
Reģ: 05.12.2012
baklažānu rullīšus pildītus ar mīksto sieru+ķiploks+garšvielas+saspiesti valrieksti.

priekš manis nekā gardāka nav. Baklažānu pirms tam caurspīdīgās, garenās šķēlēs apcep uz pannas.
Var uzdurt uz iesmiņa, kopā ar šampnjonu, vai ķiršu tomātu.
30.12.2012 19:02 |
 
Reitings 113
Reģ: 05.12.2012
30.12.2012 19:03 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Lavašam tak tāpat jāievelkas, pēc tām trim stundām viņš būs kā reiz gatavs ēšanai.
30.12.2012 19:14 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ja tev tur bús iespéja sagriezt lavashu - tad taisi droshi! dárzenjus jau arí sagriezt varétu tur! arí aizvest vieglák!
30.12.2012 19:18 |
 
Reitings 182
Reģ: 29.01.2009
Dārzeņu plati var arī mājās sagriezt - gurķi, ziedkāpostu, burkānus utt. Saliec pa maziem maisiņiem un galā vnk izkārto uz šķīvja! Mērci uztaisi burciņā līdzi. :)
30.12.2012 19:21 |
 
Reitings 87
Reģ: 01.06.2012
Man pašlaik lavašs liekas vislabākais, ko varētu pagatavot.
Cik daudz sanāk no tās vienas lavašmaizes?
30.12.2012 20:03 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
galjas ruleti, ko uz vietas var sagriezt, salaatus, kurus paarvadaat var burcinjaa, sieru un auksto galju,kuru arii veelams uz vietas griezt, vistas galertu.
30.12.2012 20:19 |
 
Reitings 298
Reģ: 15.11.2009
es lavašu parasti vismaz uz 5h atstāju ievilkties, jo savādāk viņš tāds sauss un nav tik garšīgs.
30.12.2012 21:08 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Cik personām?
Var sapirkt marinētos dārzeņus - olīves, šampinjonus, gurķīšus,parisoniņus utt.. un servēt mazās bļodiņās vai citos mazos trauciņos un servēt ar zobu bakstāmajiem vai speciālajiem dekoratīvajiem irbulīšiem.
30.12.2012 21:47 |
 
Reitings 87
Reģ: 01.06.2012
Vismaz 20 cilvēkiem.
30.12.2012 21:50 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jā, ideja par baklažāniem feina. Pati nesen kāzās tieši šo recepti pagaršoju un domāju rīt uztaisīt kā aukstu uzkodu JG galdam. Mmmm
30.12.2012 21:52 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Njā - daudz :)

Tad tiešām ieteiktu ņemt tos konservētos dārzeņus + kādu vītinātu desu ( plānās šķēlītēs ) un servēt kā tapas :)
Visi būs sajūsmā.
30.12.2012 22:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!