Palīgā!

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
Sveikas!

Mana problēma ir tā,ka man jau mēnesi,vai pat vairāk acī stāv mīkstā lēca.Un mana kļūda ir tā,ka es viņu ieliku acī ar nepareizo pusi,resp. ar to,kurai ir tās asās maliņas,un kopš tā laika viņu vairs nevar izņemt ārā un tagad pastāvīgi,gandrīz visu laiku acs ir apsārtusi,asaro.Esmu bijusi pie ārsta,kurš neredzēja lēcu,kad skatījās gaismā,tikai izrakstīja pilienus,bet es taču jūtu to lēcu,bet vnk nevaru izņemt,jo ir sajūta,ka tā tur ir pielipusi.

Nezinu ko darīt,jo šīs sajūtas katru dienu nav paciešamas,jo tik ļoti gribas atbrīvoties no lēcas.Man ir teikuši,ka viņa gan jau ar laiku izšķīdīs vai pazudīs - vai tā var būt vai man tomēr būs jāstaigā ar šo lēcu acī?
30.12.2012 10:17 |

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
jā,kad bakstīju,sajutu,ka viņa ir uz zīlītes.bet ja kā tu saki,viņai var redzēt maliņas,tad kāpēc ārsts ar to lielo gaismas aparātu viņu neredzēja? viņa nav izkritusi,to tikai tagad sapratu,kad aizliku roku veselajai acij priekšā,ar to aci,kur ir lēca,es redzu ļoti miglaini,sliktāk nekā ar veselo.
02.01.2013 07:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)