Jūtos... es nezinu, nav tāda vārda :(

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Ja kādam sestdienā ir laiks uzklausīt manu bēdu stāstu un varbūt kaut kā palīdzēt, būšu neizsakāmi pateicīga.
Īsumā tā. Esmu kopā ar savu vīrieti 6 gadus. Mīlam(-ējām) viens otru. Esmu(biju) patiešām laimīga ar viņu. Kalām plānus nākošgad apprecēties.
Šodien uzzināju, ka viņš mani ir piekrāpis :(

Ir tā, ka viņš vienmēr ir čatojies pa sociālajiem tīkliem. Sākumā pret to ļoti iebildu, bet viņš mani kaut kā veiksmīgi pārliecināja, ka tā ir tikai laika nosišana un ka neliels flirts tikai paceļ pašapziņu. Arī es pati dažkārt esmu paflirtējusi pa čatu, bet neko vairāk.
Es patiešām pilnībā tam ticēju, ka viņš man ir uzticīgs, pats labākais, mīļākais utt. Arī viņš pats kā personība - nu galīgi nav babņika tips, kas skatās uz visām pusēm, tādus uzreiz pa gabalu redzu. Pilnīgi normāls vīrietis, ar stabilām vērtībām, uzticams, ko daudzkārt esam pārrunājuši, godīgs darbos, ļoti ciena manu ģimeni, labas attiecības. Es tiešām neko sliktu nevaru pateikt. Saprastu, būtu kaut kāds klubu tusētājs vai jauniņš. Bet nē, normāls, stabils vīrietis, 35 gadi.
Bet izrādās... Es izlasīju tās sarakstes, un pēc vienas sapratu, ka ir bijušas intīmas attiecības, jo viņš slavēja viņas orālā seksa izdarības. Un tad vēl kaut kādi teksti ar domu, ka grib pielauzt uz anālo seksu. Nu īsāk sakot diezgan perversi tie tekstiņi, ka uzdzina sliktu dūšu. Un ar daudzām viņš sarakstījies. Ar cik reāli pārgulējis, protams, nezinu.

Es vienkārši lasīju un brīnījos - tas iešām ir mans jānis (vārds mainīts)??? Tādā gadījumā kas ir bijis šis mans mīļotais un gādīgais vīrietis 6 gadus?
Es to vienkārši nespēju aptvert. Liekas, ka esmu nonākusi kādā realitātes šovā... Esmu pilnīgi izsista no līdzsvara, no visa, kam ticēju un kā dzīvoju.
Krāpšanu vienmēr esmu uzskatījusi par ko tādu, ko nepiedošu. Bet likās, ka nekas tāds nenotiks ar mani. Vai arī, ja tas notiek, tad sieviete to uzreiz jūt. Un ka tas gadās tikai ar babnika tipa vīriešiem.
Es vienkārši nezinu, ko lai dara.... esmu izmisumā tādā kādā nekas neesmu bijusi :(((((((
Lūdzu, palīdziet, meitenes...........
29.12.2012 12:45 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Svarīgākā lieta, kas ir likta uz spēles, ir nevis konkrētas attiecības (jo viss nāk un iet), bet gan tieši Tava personīgā ticība labajam cilvēkos, kas ietekmē visu dzīvi. Tāpēc novēlu Tev, lai kādu lēmumu arī pieņemtu, nezaudē ticību skaistajam.
29.12.2012 14:58 |

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
Iveta, man sirds sažņaudzas kaut ko tādu lasot...Vēlu tev dzelžainu izturību un spēku..un gudru sirdi, lai šo situāciju atrisinātu.... Man arī nav padoma, jo teikt, lai tu skrien prom neatskatīdamās, ir bieglākais un neiespējamākais, ko pateikt pēc tam, kad attiecībās pavadīti 6 gadi....piedot? bet vai aizmirst? Un galvenais, nevar jau zināt viņa motivāciju tam visam...Vai viņš ir prasmīgs smadzeņu pūderētājs, vai tie ir pēdējā laika notikumi? Vai viņš nožēlo, saprot, ko izdarījis? Mēs neviena nezinām...
29.12.2012 15:03 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Viena pagale nedeg.
Pirmā tava kļūda - ļāvi " nevainīgi " flirtēt ar citām sievietēm. Paklau, puiši tāpat vien neflirtē, viņi lieki laiku nesitīs , ja ir skaidri zināms mērķis - es mazliet paflirtēšu, uzlabošu savu pašcieņu un atā, rasma! Mēs, naivās meitenes, tam, protams, ticam, un tas ir mūsu lielākais klupšanas akmens.
Ja ir attiecības, nekāds flirts nav pieļaujams.
29.12.2012 15:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Te nekaada noziime nav tam,cik gadi pavadiiti kopaa-taa miilestiiba ir nodzisusi,varbuut pareizaak -kaisle!
Man patika Pride and Prejudice teiktais.
Nesen darbaa koleege staastija ,ka vinas maasu viirs kraapj visu laiku!Visu laiku saka arii ,ka miil,bet vinam vajag to otru sievieti!Mees abas nospriedaam,ka taa laikam ir taada viiriesu grupa,kuriem nepietiek ar vienu sievieti,lai buutu laimiigi!
29.12.2012 15:12 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Vispirms paruna ar vinu. Man ari negribetos rakstit,ka jakrava mantas,bet..... slikti paliek no domas vien,ka mans draugs gribetu savu locekli bazt svesos dibenos.... un pec tam nakt majas un mileties ar mani????? pat nestados prieksa ka Tu sobrid juties.... :(
29.12.2012 15:19 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Emmanuelle, nē nu protams, bet ne jau tikai vīrieši ir tādi. Arī sievietes. Ir tādi, kas visu mūžu pa kluso jājās riņķī, bet sievai/vīram neko nesaka. Kāpēc? It kā mīl. Cik tur daudz tās mīlestības, nemāku spriest, bet tā masveidā krāpšana tomēr man liek domāt par kādu psiholoģisku iemeslu. Ne jau uzreiz tur kaut kāds trakais un dīvainais, bet, piemēram, tādi, kuriem ir seksuālā fantāzija pāri normālām robežām (un sieva negrib neko tādu piekopt). Kur tāds cilvēks liksies? Protams, ka meklēs kādu citu ceļu kā piepildīties.
29.12.2012 15:22 |

Reitings 123
Reģ: 20.08.2011
es noteikti ieteiktu izrunaties ar savu puisi par šo, lai nav jamokas ,kas bijis vinjas tur ar citam kas nav ;) bus protams sapigi uzzinat to visu, bet ja neizrunsi, tas vel atkrtoties vai turpinaties un beigas bus veel smagak tev, ja jau esi tik talu uzzinajusi, tad uzzini visu lidz galam ;) lai veicas, cerams, ka vins nemeginas aizbildinaties :)*
29.12.2012 15:26 |

Reitings 16208
WaRRior-tiesi taa!+
Es vispaar saaku domaat,ka taadas attieciibas,lauliibas,kaadas bija muusu "senciem",tagad ar uguni neatrast!Cilveekiem vairs nav taads skatiijums uz dziivi!
Tad padomaaju-tie vecie cilveeki ,kuri svin tos 70gadus lauliibaa,vai mees zinam to dziivi,kaada taa ir bijusi ?Vai vienmeer viss tik labi izskatiijies,kaa no malas skatoties?Cilveeki vienkaarsi par to tik daudz nerunaaja-daudz nokluseeja !
29.12.2012 15:36 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
runajot par krapsanu un milestibu...manuprat ar milestibu vien nepietiek lai nekraptu otru... var jau milet no visas sirds un ik pa bridim "pastaigat" pa kreisi.. Cienit otru vajag!!! Domaju,ja patiesam cieni savu miloto,tad tadiem sansoliem nevajadzetu gadities..
29.12.2012 15:37 |

Reitings 16208
Valerija-tik skaisti tas skan!:)Reaalaa dziivee tas ir tik reti-jaasaka kaa ir!Domaaju tiesi muusu dienaas!
29.12.2012 15:41 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
domāju, ka tas nav nekāds pasaku variants - nekrāpt.

BamBam, es arī ticu, ka var nekrāpt, bet ja nu reiz tā ir noticis, tad ne vienmēr var tik kategoriski spriest par to, kas darāms... Nu sarežģīta visa šī situācija.
29.12.2012 15:46 |

Reitings 16208
Ebe-es noteikti piekriitu arii tavam teiktajam!Cilveeki ir tik dazaadi!Man liekas,ka peec vairaakiem nodziivotiem gadiem kopaa,kaa sajaa situaacijaa,cilveeku tomeer juut!To tomeer juut,ka kaut kas nav kaa bija...!
Es tagad te gudri spriezu,bet pati dziivoju vairaakus gadus lauliibaa ar viiru,kuram bija otra sieviete-es to nemaz toreiz nezinaaju!Paldies Dievam ,ka nezinaaju-godiigi sakot,vieglaak dziivot!
29.12.2012 15:53 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Valērij, a kāds cieņai sakars ar mazu kreiso gājienu!?
29.12.2012 15:53 |

Reitings 154
Reģ: 23.07.2009
Piekrītu Pride and Prejudice viedoklim. Nekad nesaki nekad.
Man vispār sāk likties, ka tā ir kaut kāda mūsdienu ''slimība'' - krāpt. Mana māsa pēc 7 gadu kopdzīves uzzināja, ka vīrs laiž pa kreisi. Te tev nu bija ģimenes galva, kuram sieva un bērns vienmēr pirmajā vietā...
29.12.2012 16:31 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
becky, tas noteikti nav nekāds mazais kreisais gadījums, ja autorei pēc tā uzzināšanas tik ļoti sāp. vīrietim jau noteikti tas nieks vien ir, bet autorei nē.

un es pilnībā piekrītu Valērijai par to cieņu.
šajā (un jebkurā krāpšanas gadījumā) krāpējs neciena nedz sevi, nedz savu mīļoti sievieti. Neciena sevi, savu ķermeni, un man, piemēram, nebūtu vajadzīgs vīrietis, kurš tik zemu sevi vērtē un neciena pats sevi. Pēdējā laikā esmu tuvu pie atziņas, ka pašpārliecināti vīrieši nekrāpj. Tātad krāpšana ir domāta garā vājiem cilvēkiem.
29.12.2012 16:47 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
tie vecie cilveeki ,kuri svin tos 70gadus lauliibaa,vai mees zinam to dziivi,kaada taa ir bijusi ?Vai vienmeer viss tik labi izskatiijies,kaa no malas skatoties?Cilveeki vienkaarsi par to tik daudz nerunaaja-daudz nokluseeja !

Pilnīgi piekrītu, Emanuelle! Viss jau ir atkarīgs no tā, ko katrs izvirza par savu prioritāti - cits vēlas nodzīvot kopā neskatoties ne uz ko (un ir pat tādas sievietes, kas labi zina, ka viņas krāpj, bet neuzskata, ka kreisie gājieni ir tik svarīgi, lai to dēļ šķirtos un izjauktu ģimeni), bet cits grib būt vienīgais un krāpšanu nekad, nekad nepiedos. Mana mamma teica, ka viņa jūtas šajās attiecībās tik labi, ka nemaz negribētu zināt, ja viņas vīram būtu bijis kāds kreisais gājiens, ja tas nekādi nemaina viņa attieksmi pret ģimeni, izturēšanos un līdz ar to manas mammas ikdienu. Tā kā - cik cilvēku, tik viedokļu un tik pat daudz dažādu rīcības modeļu. Manuprāt, krāpšana ir problēmas sekas, nevis cēlonis... Ļoti bieži tā ir kā neapzināts sauciens pēc palīdzības, ka attiecībās vairs kaut kas galīgi nav tā, kā bijis vai kā gribētos. Jā, protams, pareizais variants būtu nākt un runāt ar savu otru cilvēku, mēģināt kopā to risināt, bet ir taču miljons situāciju, kurās cilvēki nerīkojas kā pēc grāmatas... Katrs kādreiz kļūdās...
29.12.2012 16:47 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Cheryl, nu ko es varu teikt, ja staigā pa kreisi, tad ir jāprot labāk slēpt! :D
29.12.2012 16:55 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Krāpšana ir ļoti strīdīga lieta,tā nav nedz balta,nedz melna.
29.12.2012 17:11 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Mīļā, Iveta!:( Ai, kā es tevi saprotu- esmu piedzīvojusi gandrīz identisku situāciju:( Godīgi sakot, pārdzīvoju par Tevi kā par draudzeni, lai gan esam nepazīstamas, jo zinu, cik ļoti smagi tas ir:(
Ko es tev ieteiktu? PĀRTRAUKT šīs attiecības-VIENNOZĪMĪGI!! Tikai sieviete, kura ir piedzīvojusi krāpšanu un to piedevusi, zin, ka tev nekad nebūs garantijas, ka tas neatkārtosies. Gan manā pieredzē, gan daudzu citu paziņu, krāpšana gandrīz vienmēr atkārtojas. Es arī piedevu, viņš man krita ceļos (nu jau sen bijušais vīrietis), bet pēc gada tas notika atkal un tad ir smagāk...
29.12.2012 17:15 |

Reitings 16208
Ebe-pilniigi manas domas!:)
29.12.2012 17:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits