Kādu tipu izvēlaties jūs?

Reitings 62
Reģ: 13.12.2012
Tikko izlasīju rakstiņu par to, kāpēc sievietes piesaista sliktie, atturīgie puiši, tāpēc radās tāds jautājums - kādiem puišiem/vīriešiem jūs dodat priekšroku: sliktajiem vai labajiem, atturīgajiem vai tiem komunikablajiem?

Kā ir jums? Jūs piesaista tie populārie, varbūt bīstamie vai kautrīgie, noslēpumainie, amizantie, inteliģentie?
Zinu, ka katrai gaume ir sava, bet nu pa lielam gribētos noskaidrot - vai mēs, dāmas, meklējam to labo puisi, jebšu tomēr to slikto? Varbūt ir jāpārraksta pasakas un princi baltā zirgā jānomaina pret noslēpumainu čali ar kādu emocionālu traumu, kas padarījusi viņu skarbu un atturīgu, uz moča?

Gribētos arī noskaidrot no slikto puišu cienītājām par viņu attiecību pieredzi - ar ko jārēķinās meitenei, kas vēlas savu dzīvi saistīt ar "slikto puisi", kā arī - vai tiešām kādai ir izdevies mainīt "slikto puisi" ?(jo ir taču arī tādas meitenes, kas domā, ka "es viņu mainīšu/mīlestība pret mani liks viņam mainīties") Vispār - ko jūs sagaidījāt no attiecībām ar savu "slikto puisi" un ko patiesībā ieguvāt?
Un galu galā - ko jūs iekļaujat kategorijā "sliktais puisis"? Alkohols, ballītes, narkotikas, smēķēšana, brunču mednieks, pārgalvība (cik lielā mērā?) , lamu vārdi, kompānija, kurā uzturas, attieksme pret dzīvi, agresija vai arī vienkārša noslēgtība un atturība arī jūsu skatījumā ir pieskaitāma šai kategorijai?

P.S, šovakar es slimoju un nekur netieku, tāpēc arī izlēmu aizsākt šo tēmu, par ko patiesību sakot esmu domājusi jau labu laiku, bet nekad nav bijis brīva brīža, lai apspriestu viņu ar citiem - nu man tāda iespēja ir parādījusies!
28.12.2012 22:36 |

Reitings 539
Reģ: 29.01.2009
Man kaut kā liekas, ka līdz labiem vīrieši ir jāizaug. Vismaz man pašai tā bija - kad biju jaunāka, man tiešām gribējās tikai tos sliktos, ašos, skaļos, izlēcējus un bija toreiz forši. Bet pieaugot pašai gribējās ko stabilāku un tagad esmu laimīga kopā ar savu labo puisi.

Tā patiešām varētu būt, man atliek piekrist.
28.12.2012 23:39 |

Reitings 62
joprojām ir tādi, kas nopērk pusbeigtu bembi, bet staigā kā gailēns

:D ir arī tādi, kas kā gailēni staigā ar pusbeigtu audi a100 vai golfiņu :D (ok par tiem, kas savu mašīnu tiešām paši atjauno un uzfrišina tā, ka prieks skatīties, bet ir arī tadi, kas vienkārši uzliek lētos sēdekļu pārvalkus, piekarina gaisa atsvaidzinātāju un aidā :D - pukšķina tik uz priekšu :D )
28.12.2012 23:40 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Sheidy, galvenais, lai ir laba audio sistēma :D Man viens te tāds kaimiņš ir, viņam gan ir Audi, bet ielicis muzončiku, atvēris durvis (tas nekas, ka durvis krīt bezmaz ārā), sūc mašīnā aliņu, traucē vasarā gulēt. Tas nekas, ka šo to mašīnai salīmējis ar melnu līmlentu :D
28.12.2012 23:45 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
katra izvēlas tādu vīrieti, tādas attiecības, kādas uzskata, ka ir pelnījusi.
28.12.2012 23:54 |

Reitings 1705
Man nepatīk ne sliktie, ne labie. Mans tips ir par sevi pārliecināts, vīrišķīgs vīrietis, kurš necenšas "izlekt", kurš necenšas gūt sabiedrības atzinību, jo pats zina savu vērtību. Kurš zina, ko grib un pret mani izturas labi.
29.12.2012 00:08 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Izlasot flying komentārus liekas, ka viņai nav vairāk par 16-18 gadiem. Tā teikt jaunības maksimālisms.
29.12.2012 00:16 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es esmu izvēlējusies "labo" puisi.
Man, ja godīgi nekad nav bijuši sliktie. Pat nevelk uz tādiem.
Man ir tāds mierīgs, kārtīgs puisis, par ko es ļoti priecājos :)
29.12.2012 00:31 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Cilvēkus tā nedala.
Ja dalījums ir sliktais vai labais, kā sliktais, kurš lieto alkoholu, smēķē, tusējas, ir tetovējies utt. un labais, kā nelietotājs, nesmēķētājs , mājās sēdētājs, tad noteikti izvēlēšos otro.

Piesaista vīrietis, kam ir reālas smadzenes, nevis, kas vienkārši prot lietas kruķīt, bet , kas ir tiešām gudrs mierīgs, nosvērts, lieli, visās savās izpausmēs.Ar savām interesēm un lielu potenciālu. Daudzas teiktu vecs, bet viņš vienkārši apzinās, ka nav jēgas sevi izšķiest sīknaudā.
Var pat teikt tāds misters big no sexa un lielpilsētas, tāda tipa vīrietis.
29.12.2012 10:07 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
tās meitenes, iespējams arī tā uzskatīja, bet tomēr pieļauju, ka tāpat neatteiktos no čaļa ar bmw, jo ir jau glaunāk, ja tavs čalis brauc ar labi koptu vīrišķīgu auto, piemēram, BMW, nevis vabolīti vai kādu fiat punto - ārišķība, bet tomēr - dzīvē vienmēr jācenšas sasniegt kaut ko vairāk (vismaz mērķim jābūt kvalitatīvam priekš tevis)

Nu ārprāts! :D
Pirmkārt, es piesakos kā meitene, kas labāk izvēlētos džeku ar vabolīti (bet ceco, protams, nevis jauno), ja jāizvēlas pēc mašīnas (man riebjas BMW (jā, tas ir mans personīgais aizspriedums :D ) un vabolīte ir mans sapņu auto)
Otrkārt, tā tiešām ir briesmīga ārišķība - tas, ka čalis brauc ar Fiat Punto patiesībā nepasaka neko un absolūti nenozīmē, ka viņš dzīvē neko nav sasniedzis vai nesasniegs... Smieklīgs tāds cilvēku dalījums...
29.12.2012 12:26 |

Reitings 62
Ebe, bet es taču nesaku, ka tas ir noteicošais, es vnk izteicu domu, ka lai arī meitenēm mašīna nav svarīga, tomēr ir patīkami (patīkami un nevis vitāli svarīgi), ja ir puisis ar mašīnu, kas tev pašai liekas viņa un varbūt arī tevis atbilstoša.
Un es nesaku neko, par to, ka čalis ar fiat punto neko nav sasniedzis. Ja viņam ir tāda mašīna un tā ir viņa sapņu mašīna, tad viņš jau ir vērtējams ļoti augsti, jo ir sasniedzis savu sapni. Es vairāk runāju par to, ka ja cilvēkam nav nekā, vai gandrīz nekā un viņš nejūtas laimīgs ar to, tad ir normāli gribēt un censties iegūt kaut ko vairāk, nevis palikt uz vietas, žēlot sevi un gaidīt brīnumu, lai gan arī tādi cilvēki ir....
Atvainojos, ja nepareizi izteicu savu domu, jo šeit es mērķēju vairāk uz tiem čaļiem, kas nekustas dzīvē uz priekšu, kurus meitenēm ir jāvelk uz priekšu...
29.12.2012 13:13 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Man patīk labie puiši, jo man patīk zināt, ka man ir nāktone un ka tā ir laba un stabila. Tāds nu raksturs. :)
29.12.2012 13:16 |

Reitings 452
Reģ: 07.02.2011
Nemāku teikt.
Patīk,ja ir nopietns un arī jautrs.
Nedzer, nesmēķē un nekaujas pa labi un pa kresi.
Ja par katru tēmu ir kāds savs viedoklis.
Tāds,kurš aizstāv sievietes utt.
Laikam jau ka labie puiši,bet ar nelielu velnēnu iekšā :P
29.12.2012 13:19 |

Reitings 7743
Biju kopā ar ''slikto puisi'', jā, bija jautri, patiesībā, apbrīnoju tādus un vēl vairāk - meitenes, kuras veido ar viņiem nopietnas attiecības, nezinu, kā ir ilgtermiņā, bet ballītēm tādi ir tieši laikā. Tagad esmu kopā ar savu ideālo - jautrs, nedaudz sliktais, taču tajā pašā laikā nopietns un zinu, ka uz viņu paļauties varēs vienmēr.

Runājot par džekiem ar BMW - tādiem pat virsū neskatos, automātiski mani atbaida. :D
29.12.2012 13:22 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Sheidy, acīmredzot biju tevi pārpratusi. Jā, par to, ka jākustas uz priekšu un jātiecas sasniegt vairāk es tev piekrītu :)
29.12.2012 13:25 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Man nepatīk ne sliktie, ne labie. Mans tips ir par sevi pārliecināts, vīrišķīgs vīrietis, kurš necenšas "izlekt", kurš necenšas gūt sabiedrības atzinību, jo pats zina savu vērtību. Kurš zina, ko grib un pret mani izturas labi.

+
29.12.2012 13:29 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Esmu ievērojusi, ka parasti iekrītu uz sliktajiem, taču, kad tā iedomājos, kādu gribētu, tad viņam noteikti būtu personībā jābūt līdzīgam manam vectētiņam. Atturīgs, zin kad klusēt un kad runāt, piezemēts, ar stipru raksturu un nostrādātām vērtībām. Bezgala lojāls un kāps kaut līķiem pāri, lai tikai izdarītu pareizo lietu. Nesavtīgs un dāsns. Cilvēkos nedaudz atturīgs, bet ar mani kā citā pasaulē. Laba humora izjūta (melnais humors, sarkasms, ironija), taču negrasās visiem ausis ar jokiem piebērt. Nu un paskata ziņā gan man tie sliktie patīk :D Tāpēc tik grūti atrast, diezgan nesavienojamas īpašības :D
29.12.2012 14:39 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
Protams, katra saprotams labos un sliktos pa savam, taču abi ir labi. Sliktie puiši ir izklaidei un trakulīgām (īsām) attiecībām, labie ir mīlestībai, kopdzīvei un ģimenes veidošanai.
29.12.2012 14:50 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Es izvēlos personības. Nav svarīgi, vai viņu dēvē par labo vai slikto puisi. Kā jau viena meitene teica, nav balts vai melns. Ja ir no visa pa drusciņam, tad ir labi, jā.
29.12.2012 14:51 |

Reitings 196
Reģ: 20.10.2012
Jums laikam bmw asociējas ar 1992. gada 3. sēriju, zaļā krāsā ar izrūsejušiem sliekšņiem un arkām :D tā saucamās "žurkas"! Tādos protams nekādi skaistuļi nesēž. :D
29.12.2012 14:56 |

Reitings 62
Jums laikam bmw asociējas ar 1992. gada 3. sēriju, zaļā krāsā ar izrūsejušiem sliekšņiem un arkām tā saucamās "žurkas"! Tādos protams nekādi skaistuļi nesēž.

Vai tiešām pēc mašīnas var spriest par puiša izskatu? O_O Njā... ja mašīna ir nolaista, tad varbūt skats nav tas labākais, bet mašīna nepadara puisi izskatīgu. Vai nu čalis ir skaistulis vai nav - mašīnai tur nekāda sakara nav!
29.12.2012 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)