Kādu tipu izvēlaties jūs?

Reitings 62
Reģ: 13.12.2012
Tikko izlasīju rakstiņu par to, kāpēc sievietes piesaista sliktie, atturīgie puiši, tāpēc radās tāds jautājums - kādiem puišiem/vīriešiem jūs dodat priekšroku: sliktajiem vai labajiem, atturīgajiem vai tiem komunikablajiem?

Kā ir jums? Jūs piesaista tie populārie, varbūt bīstamie vai kautrīgie, noslēpumainie, amizantie, inteliģentie?
Zinu, ka katrai gaume ir sava, bet nu pa lielam gribētos noskaidrot - vai mēs, dāmas, meklējam to labo puisi, jebšu tomēr to slikto? Varbūt ir jāpārraksta pasakas un princi baltā zirgā jānomaina pret noslēpumainu čali ar kādu emocionālu traumu, kas padarījusi viņu skarbu un atturīgu, uz moča?

Gribētos arī noskaidrot no slikto puišu cienītājām par viņu attiecību pieredzi - ar ko jārēķinās meitenei, kas vēlas savu dzīvi saistīt ar "slikto puisi", kā arī - vai tiešām kādai ir izdevies mainīt "slikto puisi" ?(jo ir taču arī tādas meitenes, kas domā, ka "es viņu mainīšu/mīlestība pret mani liks viņam mainīties") Vispār - ko jūs sagaidījāt no attiecībām ar savu "slikto puisi" un ko patiesībā ieguvāt?
Un galu galā - ko jūs iekļaujat kategorijā "sliktais puisis"? Alkohols, ballītes, narkotikas, smēķēšana, brunču mednieks, pārgalvība (cik lielā mērā?) , lamu vārdi, kompānija, kurā uzturas, attieksme pret dzīvi, agresija vai arī vienkārša noslēgtība un atturība arī jūsu skatījumā ir pieskaitāma šai kategorijai?

P.S, šovakar es slimoju un nekur netieku, tāpēc arī izlēmu aizsākt šo tēmu, par ko patiesību sakot esmu domājusi jau labu laiku, bet nekad nav bijis brīva brīža, lai apspriestu viņu ar citiem - nu man tāda iespēja ir parādījusies!
28.12.2012 22:36 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Labos - inteliģence, gudrība, prātīgums, mērķtiecība, optimisms. Tāds, ar kuru jūties pasargāta, novērtēta un mīlēta.

Visādi sliktie jampampiņi nekad nav patikuši, jo tādiem prātā tikai krāpšana, visādas muļķības uz savu galvu, neapdomība, vieglprātīgums, nosliece uz atkarībām, nestabilitāte.

Esmu racionāls cilvēks un vispār cenšos nekāpt uz grābekļiem un tur, kur es spēju paredzēt, ka izvēloties kaut ko, varu uzkāpt uz grābekli -no tā es atsakos. MIerīgāka, skaistāka dzīve :)
28.12.2012 23:08 |

Reitings 62
flying , lai gan es tā nevarētu, bet man jāatzīst, ka tu liecies ļoti apmierināta ar savu pašreizējo dzīvi, un izskatās ka tu vairāk iegūsti no tām attiecībām, nekā zaudē. Hmm... mani uzskati tikko mainījās, jo vienmēr likās, ka neeksistē tāda meitene, kas izbauda šādas attiecības, tagad saprotu, ka tā nav... īstens sliktais puisis VAR likt meitenei justies laimīgai nemainoties un joprojām paliekot "sliktam",.
28.12.2012 23:10 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
yekabs, es zinu, ko runāju - tā auto mīlēšana dažreiz ir tik.. TIK.. uz nerviem spēlējoša! tad vajag diskus, tad vajag sēdināt, kad nosēdina, tad atkal man ir dusmas, ka auto nav visurgājējs, jo ir zems, tad vajag to un šito, vienreiz savu puisi apsūdzēju, ka viņš mašīnu mīl vairāk kā mani, tāpēc arī dažreiz saku, ka tas no malas ir muļķīgi (lai gan patiesībā jau ir forši, ka puisim ir tāda aizraušanās, jo ar tādu degsmi es neko nedaru :D).
28.12.2012 23:18 |

Reitings 118
Reģ: 09.07.2012
Sheidy
nu jā tā jau gaumes lieta, atzīšos, ka reizēm tas tiešām tā loģiski padomājot liekas diezgan tā teikt ne- normāli, bet uzturoties tādu wīriešu sabiedrībā es jūtos labi, war jau būt, ka tas ir tikai weids kā izbaudīt jaunību.. un wēlāk warētu mazbērniem stāstīt hihi :D
28.12.2012 23:18 |

Reitings 16
Reģ: 22.12.2011
WaRRior hahah, protams, bet labi, ka ir aizraušanās, katram ir kkas savs kas patīk.. Bet mašīnas arī noteikti ātrāk vai vēlāk pāriet. Tā vismaz es uzskatu. Domāju, vai vispār ir meitenes, uz kurām var atstāt iespaidu tikai ar auto? :D
28.12.2012 23:22 |

Reitings 62
yekabs, tās meitenes, iespējams arī tā uzskatīja, bet tomēr pieļauju, ka tāpat neatteiktos no čaļa ar bmw, jo ir jau glaunāk, ja tavs čalis brauc ar labi koptu vīrišķīgu auto, piemēram, BMW, nevis vabolīti vai kādu fiat punto - ārišķība, bet tomēr - dzīvē vienmēr jācenšas sasniegt kaut ko vairāk (vismaz mērķim jābūt kvalitatīvam priekš tevis)
Lovisa es jau saprotu, ka katrai tas priekšstats atšķiras par labajiem un sliktajiem, es vienkārši izteicu savas domas, ka attiecīgās īpašības var atrast arī labiem puišiem(kaut gan jāatzīst, ka dažām meitenēm šīs īpašības liekas "sliktas"), bet tu jau arī vēlāk minēji, ka tie pareizie un kārtīgie tev neder, jo ar viņiem būtu garlaicīgi - un šeit es nevaru oponēt, jo tu tieši atbildēji uz manu jautājumu :D , jo labie tiešām dzīvi nepadara "asu" .
28.12.2012 23:23 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Mani piesaista tikai un vienīgi labie puiši. Vispār mani uzskati attiecībās ir diezgan konservatīvi un patīk, ka vīrietis manās vēlmēs iekļaujas. Ciest nevaru vīriešus, kas bieži dzer, smēķē, vazājas apkārt un flirtē ar visām pēc kārtas.
28.12.2012 23:23 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Uzskatu, ka nu nevar vīriešus tā kategoriski sadalīt - labie un sliktie. Tas pats izlecējs, sliktais puisis (kā viņu bieži vien nodēvējuši apkārtējie) varbūt nemaz nav tik slikts ja iepazīst tuvāk. Un otrādi - klusais,jaukais kaimiņu Jānis var izrādīties reāls cūka. :D
28.12.2012 23:26 |

Reitings 3615
yekabs, tikai ar auto nē, bet esmu tagad iedresēta, ka šo to zinu, un tāda norūsējusi konservbundža, piemēram, drīzāk liks man aizdomāties, bet, ja ir kopts autiņš, tad uzreiz šķiet, ka cilvēks arī niansēs ir rūpīgs. auto markai nav nozīmes, bembis vienmēr man šķitīs labāks, bet principā man patīk Audi :D
28.12.2012 23:27 |

Reitings 16
Sheidy, Tev ir bijis vai ir garlaicīgi ar labo puisi? Kkā mainījušas Tavas domas?
28.12.2012 23:28 |

Reitings 62
Domāju, vai vispār ir meitenes, uz kurām var atstāt iespaidu tikai ar auto?

Iespaidu var atstāt - tikai pirmo :D . Un jautājums jau arī - kādu iespaidu tu atstāsi. Bet nu vēlāk jau tāpat ar vienu mašīnu vien nepietiks - pašam jau arī ir jābūt piemērotam tai meitenei :D.
Jā, bet pirmais iespaids ir nozīmīgs, jo tas izveido to pamatdomu par personu, vēlāko informāciju par šo cilvēku mēs pielāgojam, tam iespaidam, ko guvām pirmajā reizē. Man to vienā lekcijā stāstīja 8)
28.12.2012 23:29 |

Reitings 539
Reģ: 29.01.2009
Sheidy
Nē, biju domājusi atturīgs vienāds ar neuzbāzīgs, nevis tas, ka man jāsper pirmais solis.
Tie vīrieši, kuri man patīk, viņi ir neuzbāzīgi, bet viņu nodomi ir skaidri, noteikti un nepārprotami, viņi paši virza attiecības pareizajās sliedēs, un tajā pašā laikā neko neuzspiež, pārlieku neuzbāžas, man tas tā simpatizē:)
Tikai tādi, šķiet, ir retums.
28.12.2012 23:29 |

Reitings 16
WaRRior, saprotams, ka no auto var spriest par vīrieša pedantismu un rūpību.. Bet nevienmēr tas ir labākais rādītājs. Varu tikai izsecināt, ka arī pievērs uzmanību auto, saslimdināta haha
28.12.2012 23:31 |

Reitings 3615
yekabs, ir, ir, man 18 gados pat bija vienalga - čalim varēja nebūt tiesības, varēja iet ar K2, tagad. nu nē.. vairs nav tie laiki, draugs ir pacenties mani sazombēt :D
28.12.2012 23:33 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
besī bemberi, un visām meitenēm, ko zinu besī, nenobrieduši tirliņi
28.12.2012 23:33 |

Reitings 539
Reģ: 29.01.2009
Ar auto uz mani iespaidu neatstāsi nekādu, jo ir tomēr arī meitenes, kuras no auto neko nesaprot, patiešām, man ne silts, ne auksts. Reiz gan ievēroju ļoti ļoti netīru auto, bet tas pavisam citā virzienā, ne pozitīvā:D
28.12.2012 23:34 |

Reitings 62
yekabs
Nē, ar labo puisi man nebija garlaicīgi, jo bija pareizais cilvēks. Un kaut gan viņam bija bmw, viņš bija ļoti jauks puisis, tik labestīgu nebiju vēl satikusi. :) Es vispār uzskatu, ka, ja blakus ir pareizais cilvēks, tad nevar būt garlaicīgi, jo tad kad tev ir labi - tev viss liekas interesants. Es nopietni - es ar to puisi kopā esot ar aizrautību klausījos viņa sarunās par mašīnām ar draugiem, jo man likās interesants viss, ko viņš runāja, pat ja es neko no tā nesapratu :D
Manas domas nav mainījušās, jo lai arī es dodu priekšroku labajiem puišiem, es neesmu muļķe un saprotu, ka sirdij nepavēlēsi, un, ka, ja būs lemts, tad nekur es nelikšos un iemīlēšos arī "sliktajā puisī" .
28.12.2012 23:35 |

Reitings 16
odyssey, Tu kkā to vari pamatot? Iedomājies, cik pasaulē būtu vieglāk dzīvot, ja nebūtu šādu stereotipu un visus neliktu vienā maisā?
28.12.2012 23:36 |

Reitings 3615
odyssey, tā nu gan nav, ne jau auto nosaka, vai cilvēks ir tirliņš, tirliņi braukā arī ar Audi vai VW. bembis izcēlās gadus atpakaļ starp krieviem, kuri pirka pusbrūkošus, ielika kruto audio iekārtu un stiloja pa rajonu, pielipa arī citiem. joprojām ir tādi, kas nopērk pusbeigtu bembi, bet staigā kā gailēns :D
28.12.2012 23:36 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Labie un stiprie, visādā ziņā. Jautrie, ar uguntiņu acīs, bet tajā pašā laikā tādi, lai varētu justies droši un pasargāta, kad esmu blakus. Kaut kā tā.
28.12.2012 23:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)