Tikko izlasīju rakstiņu par to, kāpēc sievietes piesaista sliktie, atturīgie puiši, tāpēc radās tāds jautājums - kādiem puišiem/vīriešiem jūs dodat priekšroku: sliktajiem vai labajiem, atturīgajiem vai tiem komunikablajiem?
Kā ir jums? Jūs piesaista tie populārie, varbūt bīstamie vai kautrīgie, noslēpumainie, amizantie, inteliģentie?
Zinu, ka katrai gaume ir sava, bet nu pa lielam gribētos noskaidrot - vai mēs, dāmas, meklējam to labo puisi, jebšu tomēr to slikto? Varbūt ir jāpārraksta pasakas un princi baltā zirgā jānomaina pret noslēpumainu čali ar kādu emocionālu traumu, kas padarījusi viņu skarbu un atturīgu, uz moča?
Gribētos arī noskaidrot no slikto puišu cienītājām par viņu attiecību pieredzi - ar ko jārēķinās meitenei, kas vēlas savu dzīvi saistīt ar "slikto puisi", kā arī - vai tiešām kādai ir izdevies mainīt "slikto puisi" ?(jo ir taču arī tādas meitenes, kas domā, ka "es viņu mainīšu/mīlestība pret mani liks viņam mainīties") Vispār - ko jūs sagaidījāt no attiecībām ar savu "slikto puisi" un ko patiesībā ieguvāt?
Un galu galā - ko jūs iekļaujat kategorijā "sliktais puisis"? Alkohols, ballītes, narkotikas, smēķēšana, brunču mednieks, pārgalvība (cik lielā mērā?) , lamu vārdi, kompānija, kurā uzturas, attieksme pret dzīvi, agresija vai arī vienkārša noslēgtība un atturība arī jūsu skatījumā ir pieskaitāma šai kategorijai?
P.S, šovakar es slimoju un nekur netieku, tāpēc arī izlēmu aizsākt šo tēmu, par ko patiesību sakot esmu domājusi jau labu laiku, bet nekad nav bijis brīva brīža, lai apspriestu viņu ar citiem - nu man tāda iespēja ir parādījusies!