Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

ātrās uzkodas

 
Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Iesakiet lūdzu kādas atrās uzkodas varētu pagatavot viesiem uz dz.dienu. :)
28.12.2012 11:39 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu, siera salāti uz Pringles čipsiem. Gardi un interesanti. Nekas tāds wow, bet interesants veids kā pasniegt salātus. Tikai salāti jāizliek uz čipsiem īsi pirms pasniegšanas, lai tie nesajūk
28.12.2012 11:42 |
 
Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Heh, mam ir tā pati problēma - ko lai pagatavo JG ballītei? Negribās visu Vecgada dienu cept un šmorēt, tomēr, tie ir svētki. Paldies Lancaser par linkiem - man patīk tās idejas. :)
28.12.2012 12:30 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Lūdzu :)

tajā lapā vispār daudz ne pārāk sarežģītu ideju savas dzīves uzlabošanai kopumā :) arī interjeram, apģērbam utt. tā kā iemetiet aci arī pārējās sadaļās ;)
28.12.2012 12:36 |
 
Reitings 15
Reģ: 15.11.2012
Es vienmēr izmantoju šos 2 variantus, ja negribas neko daudz šmorēt:
1) apgrauzdē krāsnī franču maizes šķēles (var arī negrauzdēt, bet man un viesiem patīk tas kraukšķīgums), uzsmērē pesto (pesto ir mitrs, tāpēc ir superīgi uz tostiem!) un uzliek virsū saulē kaltētu tomātu. Mēli var norīt :);
2) uz tiem pašiem tostiem vai svaigām maizes šķēlēm uzsmērē svaigo sieru un uzliek ķiršu tomāta pusīti. To var arī uz krekeriem, bet tie ātri paliek mitri.
Labu apetīti un ballīti! :)
28.12.2012 13:14 |
 
Reitings 339
Reģ: 06.11.2012
Mazās mocarellas bumbiņas ar cherry tomātiem un bazilika lapu - viss sasprausts ar zobu bakstāmo.
28.12.2012 13:18 |
 
Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Man ļoti garšo pildītie groziņi.
Parasti izvāru olu un burkānu, sarīvēju, pielieku pipariņu, sāli, majonēzi / krējumu ar sinepēm un iepildu groziņos, ļoti gardi, vienkārši un lēti. Var pievienot arī ķiplociņu, bet tā būtu slikta ideja. Citi pierīvē arī sieru.
28.12.2012 13:51 |
 
Reitings 228
Reģ: 26.12.2012
Es uzkodām parasti gatavoju lavašus, jo tos var sarullēt jau iepriekšējā dienā un tad svētku diena brīva.

Parasti taisu trīs variantus (no armēņu lavaša, tas vislabākais)

Ar lasi: uzsmērē "Kāruma" svaigo sieru ar zaļumiem, uzliek sagrieztu lasi, svaigu gurķi, dilles, rīvētu sieru, majonēzi, satin un gatavs.

Ar šķiņķi: uzsmērē kādu no svaigajiem sieriem vai dzintariem, sagrieztus lapu salātus, smalki sagrieztu šķiņķi, papriku, konservētus ananāsus, sieru un majonēzi, satin un gatavs (sastāvdaļas nav jāliek biezā slāni, citādi baigi milzīgie lavaši sanāks!)

Ar tunci: atkal kāds siers (šeit man liekas vislabāk klasiskais "Dzintars", konservēti gurķi, konservēts tuncis savā sulā, rīvēts siers, majonēze, var likt klāt arī sīpolus.

Iepriekšējā vakarā satinu un lieku uz nakti ledusskapī, pirms servēšanas sagriežu mazās šķēlītēs, sanāk ļoti daudz gabaliņu un visiem garšo.
28.12.2012 14:38 |
 
Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
sāļie groziņi, piemēram pildīti ar siera salātiem

kanapē maizītes :)
30.12.2012 00:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits