Man ir Ipads. Mums mājas ar draugu uz abiem bija tikai viens laptops,kurš gan netika dalīts tavs-mans, bet reāli gribējās arī ko sev.
Jāsaka,ka esmu Ipadu pārvērtusi par savu sieviešķīgo palīgu un vājību. Man tur ir saglabātas bildes no pinterest,vēl visādiem saitiem,varu meklēt visu ko ebayā,savās skaistumlapās. Lasu ziņas,žurnālus,avīzes,lasu par modi,skaistumu,sportu,vesleīgu dzīvesveidu, pasūtu internetā,ja ko gribās,skatos savus seriālus,stulbus video youtubā,piefiksēju savas MR,nu VISU. Reāli,to pašu varu darīt arī pie laptopa,bet tad man ik pa laikam jādzird - atkal tavas somas " izlec " ārā uz ekrāna, vai kaut kādi ebay ieteikumi. :D
Kā jau teicu - tas ir tads sievišķīgs palīgs un vājība. Ja ko vajag nopietnāk,paņemu laptopu,jo šim nav USB,tas vienīgais. Bet citādi - ideals!!!
Un lieliski noder brīžos,kad draugs pie laptopa,pa TV nekā nav,laukā list vai snieg un auksts, māju tīrīt negribās,veļu gludināt ne tikun savas nopietnās grāmatas lasīt ar negribās,tāds laiks sev. Un nevienam nav jāatskaitās par nto somu vai smaržu baneriem,jo mans draugs ir Apple ienīdēju pulkā,tā kā viņš tam rīkam pat virsū neskatās. :D
Un attiecības tas nekādā mērā neietekmē,ar domu - nu jā,katrs iegrimis savā pasaulē. Nop. Ja ir kadas idejas,nav problem visu izslēgt un darīt ko vēlamies.